מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתרים נפרדים או מחוברים על שתליםגלית25/07/2008
שלום רב לכם, עשיתי שתלים בשיניים סמוכות, 15 ו16, בשן 15 השתל נקלט מהר יותר ולאחר העקירה בוצע מוקדם יותר, אך לדברי הרופא צריך לחכות לשתל השני כדי לעשות כתר כפול, אני מעוניינת לעשות בהקדם לפחות כתר על מס 15 ולא להמשיך לחכות, האם זה אפשרי לדעתכם? בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים נפרדים
ד''ר איל תגרי28/07/2008שלום גלית
ראשית, באמת צריך למצוא רופא שאפשר לסמוך על מה שהוא אומר.....
שנית, השאלה אם לחבר את השתלים לכתרים מחוברים הינה שאלה מורכבת שאין לה תשובה חד משמעית, וצריך לראות את הנתונים- גובה השתל, קוטר, מרחק בין הכתרים וכד'
בעיקרון זה יכול להיות יתרון לחבר אותם ביחד
עם זאת, אין כל מניעה לבצע מבנה וכתר זמני על שן 15 כך שיהיה לך כבר שן באזור זה ומבחינה אסתטית את כבר מסודרת.....
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים תותבותמרים24/07/2008
שלום לרופא, רציתי לדעת האם ישנה משחת שיניים מיוחדת לשיניים תותבות ואם לא אז איך אני צריכה לצחצח אותן. שמעתי מרופא השיניים שלי שישנו ג'יל מיוחד לציחצוח אך איני מוצאת אותו, שמעתי שאפשר לנקות אותן עם נוזל כלים או סתם עם מים רגילים. שאלתי השנייה היא האם אני צריכה לישון עם התותבות בלילה או להורידן. תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותבות
ד''ר איל תגרי28/07/2008שלום מרים
כן, יש כדורים מיוחדים לשיניים תותבות (קורגה אם זכור לי נכון) שניתן להניח בלילה חצי כדור בכוס מים, והם ממיסים את האבנית מהתותבת.
כן,רצוי בהחלט לישון ללא התותבת ולתת לרקמות לנוח.
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית23/07/2008
שלום רב, יש לי שאלה אליכם המומחים. אני קונה כבר שנתיים משחת שיניים מלבינה של קולגייט ביוקר. אבל השיניים שלי כלל לא הלבינו. האם לדעתכם המשחות המלבינות באמת מלבינות יותר מאשר משחות שיניים רגילות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיניים לא מלבינות
ד''ר איל תגרי28/07/2008לרוית שלום
שאלה טובה, אך כדי להבין מה המצב המדויק של השיניים שלך צריך לבדוק אותך "על הכסא", לראות מהו הגורם לצבע ולגוון של שינייך, ועל פי מידע זה לזהות כיצד להלבין יותר את שינייך. האם מדובר בצביעה חיצונית, כגון כתמי עישון או תה ? האם מדובר בצבע פנימי ? ישנן טכניקות הלבנה שונות, ומשחת שיניים "רק" מסלקת כתמים, אך לא יותר מכך....
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרסינה והלבנה בהריוןדקלה20/07/2008
שלום רב, אני בת 32 ובשליש השני להריוני. לפני שנים רבות שברתי במעט את שתי שיניי הקדמיות העליונות- רופא השיניים שייף לי אותן במידה ניכרת ובנה לי עליהן השלמה (לא כתר). כיום, למעלה מעשר שנים אחרי, מצב ההשלמה לא אסטתי במיוחד, אך הייתי שמחה להציל את השיניים ולהימנע מכתר. בייעוץ שקיבלתי בטרם נכנסתי להריון נאמר לי כי ככל הנראה ניתן להדביק עליהן חרסינה ולהימנע מכתר. אני מעוניינת לעבור הלבנת שיניים בטרם הדבקת החרסינה - האם הטיפולים הללו, קרי הלבנה והדבקת חרסינה, מותרים בהריון או שמומלץ להמתין עם הטיפולים??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרסינה והלבנה בהריון
ד''ר איל תגרי20/07/2008לדקלה שלום:
בדף ההנחיות המגיע עם חומר ההלבנה אכן רשום שאין להשתמש בו בזמן ההריון
אם כי קשה לי לחשוב על סיבה הגיונית לכך, למעט "עדיף יותר בטוח"
בכל מקרה, מדוע לא לבצע שחזור נרחב נוסף, או תיקון זמני \ "הדבקה" זמנית,
ולאחר הלידה לבצע הלבנה כהלכתה, ואז את השחזור המבוקש ?
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן שהשחירהאמא20/07/2008
הבן שלי (17.5 ) לפני מס' שנים עבר טיפול שורש בשן קדמית. עם הזמן השן השחירה והדבר מאוד מפריע לו. בדקתי את הנושא ונאמר לי שאי אפשר לעשות הלבנה לשן זו, הכיצד???? אם לא הלבנה מה האפשרויות, כתר הוא לא רוצה . האם לעשות הלבנה לכל השיניים- זה יעזור?? מה לגבי ציפוי לימינט , או איך שקוראים לזה.( הבנתי שזה לא כתר?! ) אודה לתשובתך ולהמלצותיך מה אפשר כן לעשות עמ' להגיע לתוצאה יפה . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה על שן שהשחירה
ד``ר אבידן לרון20/07/2008שלום,
צריך כמובן לבדוק את השן , אך באופן עקרוני ניתן להלבין שן לאחר טיפול שורש , הלבנה חיצונית והלבנה פנימית.
לא תמיד התוצאה בהלבנה מספקת ואז ניתן לבצע ציפוי על השן- לאמינייט , שזהו דף חרסינה דק שמודבק על השן לאחר מורידים מהחלק החיצוני שלה כחצי מ"מ.
את יכולה לקרוא באתר שלי על התהליך.
הלבנה לכל השיניים , כמובן לא תעזור אלא אם כן שאר השיניים זקוקות אף הן להלבנה.
בברכה
ד"ר אבידן לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור בקצה המנהרה
אמא23/07/2008שלום דר לרון, תודה שהארת את עיני, בלאחר שנכנסתי לאתר וקראתי לגבי התהליך ברור לי שכן ניתן יהייה לבצע זאת. האם אתה נמצא גם באזור רחובות, או רק במרפאת רעננה? האם טיפול זה מאוד יקר? תודה רבה אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו היום אצל רופא לשיקום הפה -
רחלי30/10/2008בעבור הלבנה פנימית וחיצונית לאותה שן - 1500 ש"ח הגיוני, סביר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סביר -
מירב02/11/2008הלבנה של כל הפה עולה 1500
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' , אפשר תשובה בבקשה?
רחלי04/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלבנה של שן אחת
ד``ר אבידן לרון06/11/2008שלום לך אמא,
1500 נשמע לי קצת יקר , חצי מזה נשמע יותר סביר
בהצלחה
ד"ר אבידן לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותבות שאלהרחל15/07/2008
לפני שבוע עקרו לי שיניים בלסת תחתונה ובמקומם הניחו לי פלטת תותבות מלאה . אינני מסוגלת לאכל עם התותבות נראה שיש לי שם אבנים. כדי לאכול אני מוציאה את התותבות ואוכלת אני בת 55 האם אתרגל פעם לאכול עם תותבות? מה לעשות אני בדיכאון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותבות שאלה
ד''ר איל תגרי15/07/2008שלום רחל
אכן שלב לא קל, תותבת מייידית. באופן עקרוני הרופא אמור היה להתאים את התותבת החדשה, ולהניח בפנים חומר הקרוי "ריפוד רך", חומר גמיש העוזר להסתגלות לת\ותבת שלמה.
צריך לבדוק האם התותבת והטיפול נעשו כראוי.
אם הם נעשו כראוי, אז ההסתגלות תגיע במהרה.
אם לא- צריך למצוא מישהו בעל הידע והיכולת לשפר את המצב.
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות מפלטת שייניםארי14/07/2008
שלום רציתי לשאול איך אפשר להתמודד מבחילות בעקבות הרכבת פלטה בשיינים? היום יש תחילף לפלטה?מה אפשר לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות מפלטת שיינים
ד''ר איל תגרי14/07/2008נכון, זו תופעה ידועה.
צריך לבדוק בצורה קפדנית את ה"פלטה" שהיא בעצם שחזור נשלף, תותבת שלמה או חלקית.
האפשרות השניה הינה שתלים. הרבה יותר יקר, הרבה יותר מסובך, צריך לוודא שיש מספיק עצם להנחת שתלים, או שניתן לבנות אזורים שיתאימו לשתלים. אבל, אם עוברם את כל הדרך הזו- השחזור המתקבל הרבה הרבה יותר נוח נעים ומרגיש טבעי
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת עצם ושתלספיר13/07/2008
יש לי מספר שאלות,אשמח אם תוכל לענות לי. 1. האם ניתן לעשות שתל עצם ומיד בו זמנית שתל.? 2. מה הם הסיכונים? 3. האם קיימת אפשרות זאת? 4. מה ממולץ שתלים בלייזר אובניתוח רגיל? 5.שאלה אחרונה- אתה מכיר אולי רופאי שניים במולדובה? תודה מראש, ספיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
ד''ר איל תגרי13/07/20081. בנסיבות מסוימות ניתן. קשה מסובך מורכב וכדאי שיהיה רופא מאד מאד טוב.
2 סיכונים- כשלון זיהום אי קליטה של השתל או שתל העצם. מספיק , הא ?
3. מה הכוונה ?
4. אין שתלים בלייזר. יש רק סיפורים.
5. לא
בהצלחה
ד"ר תגרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלות או כתריםרון10/07/2008
שלום רב, יש לי שיניים החסרות בלסת התחתונה, בשתיהן יש ליד שן שעברה טיפול שורש, האם במקרים כאלו עדיף לעשות גשר כתרים או שבכל מצב מומלצת השתלה, כמו כן האם משך ההחלמה מההשתלה הוא קצר, האם תלוי במקרה ובמטופל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלות או כתרים
ד''ר איל תגרי10/07/2008אכן תשובה ממש לא חד משמעית:
גיל המטופל
מצב חניכיים ורקמות תומכות באזור הקרוב ובשאר הפה
מצב המשנן והסגר
נתונים נוספים העולים מצילומי הרנטגן..
הדבר היחידי הוא שלא צריכה להיות "תקופת החלמה" מהשתלה
זה עניין של יומיים שלושה וזהו..
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב נוראאור07/07/2008
מזה מספר שנים יש לי שן בינה שלא גורמת ליותר מדי אי-נוחות, אולם בשבוע האחרון התחילו לי כאבים נוראיים ונפיחות בסוף הלסת (היכן שהיא נמצאת), שגורמים גם לכאבי גרון ואוזן באותו הצד. הייתי אצל רופא שיניים, שנתן לי אנטיביוטיקה ומשככי כאבים, אבל שניהם לא עובדים - מזה 4 ימים אין שום הקלה, ומדובר בכאבים חזקים ומונעי שינה. האם יש משהו נוסף לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאור
ד``ר אבידן לרון07/07/2008שלום אור
אני ממליץ על צילום פנורמי ופניה לכירורג פה ולסת.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותמישהי07/07/2008
בני כיום בן ה-8. בגיל 5 קיבל מכה בשן הקדמית ממעקה של הבריכה (אז היו לו שיניים חלביות). לאחר חודש וחצי כאבה לו השן והשן מאחורה נהייתה שחורה. רופא שיניים עקר לו את השן. לאחר כשנתיים צמחו לו שתי השיניים הקדמיות ומקדימה לשתי השיניים יש מן כתמים צהובים. האם זה קשור לנפילה ומה אפשר לעשות? שאלה נוספת: יש לו גם רווח בין שתי השיניים הקדמיות,בצדדים של השיניים הקדמיות עדיין לא צמחו לו שיניים,המקומות ריקים,האם הרווח יצטמצם? ברצןני להדגיש שהילד מצחצח שיניים בוקר ולילה. תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות למישהי
ד''ר איל תגרי07/07/2008שלום ובוקר טוב
1. בהחלט יתכן שהכתמים על גבי השיניים הקדמיות קשורים לחבלה מס' שנים קודם לכן.
ניתן ללטש את הכתמים ולהניח עליהם חומר כמו בזמן ביצוע שחזור צבע שן ( "סתימה לבנה")
2. בהחלט יתכן שהרווחים יצטמצמו, זה בדיוק מה שקורה כאשר תבקענה שאר השיניים..
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלימור03/07/2008
שלום רב, האם זה נכון שכל שתל דנטאלי כולל השן שעליו עולים כמעט 10,000 שקלים?! מה הפיתרון לאנשים שלא יכולים להרשות לעצמם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אבידן לרון03/07/2008שלום לך לימור
מחיר של שתל מבנה וכתר באיכות טובה ואשר נעשה אצל רופא טוב הם מעל 7000 ש"ח, אכן מחיר יקר אך אם תשווי את ההשתלה לאלטרנטיבה של השחזת השיניים מצידי המרווח והכנת גשר חרסינה קונוונציונאלי, אזי ההפרש אינו גדול.
השיקום על גבי שתלים הוא יקר אך התרומה לשיפור איכות החיים היא כבירה ושווה את ההשקעה.
בהצלחה
ד"ר לרון
WWW.LARON.CO.IL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מרפאהחגית30/06/2008
שלום, אני מחפשת מרפאה אובה ובמחירים סבירים לעשות ישקום רציני של הפה, כתרים, מבנים או השתלות - מישהו יכול להמליץ לי באיזור תל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר אבידן לרון03/07/2008שלום חגית
אני ממליץ שתכנסי לאתר של האיגוד לשיקום הפה, תבחרי לך 2-3 רופאים שנראים לך , תצרי עימם קשר , תפגשי איתם לבדיקה וקבלת תכנית טיפול וקבלי החלטה .
את יכולה גם להגיע ישירות למרפאתו של שותפי לניהול הפורום ד"ר איל תגרי , ובודאי שלא תצטערי.
בהצלחה
ד"ר לרון
WWW.LARON.CO.IL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת כתרנועה27/06/2008
כל כמה זמן צריך להחליף כתר?
ד``ר אבידן לרון03/07/2008שלום נועה,
אורך חייו של כתר על פי הספרות המקצועית הוא 10 שנים, אך כתר יכול להחזיק מעמד גם 15-20 שנים ואף יותר.
בברכה
ד"ר לרון
WWW.LARON.CO.IL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון25/06/2008
שלום רב, לפני כ-10 שנים עשו לי השלמה לשן קדמית. כעת היא החלה להשחיר לי. האם זה מצב מוכר? מה עלי לעשות עכשיו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמה לשן קדמית ?
ד''ר איל תגרי25/06/2008שלום שרון.
את צריכה ללכת לבקר רופא שיניים :-)
ראשית, ללא קשר לשן הקדמית. על כל אדם להיבדק בדיקה יסודית פעם בחצי שנה.
שנית, בוודאי אם עברת טיפול נרחב בשן אחת או יותר, הדברים נוגעים אליך.
שלישית, כל דבר מעשה ידי אדם יש לו אורך חיים מוגבל, וצריך תחזוקה ו\או החלפה מדי פעם.
10 זו תקופה מכובדת ...
בהצלחה
ד"ר תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)