מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומצה סליצילית או קרם לחותדרור05/11/2022
שלום, עקב כתמים בפנים רופא עור רשם לי acido salicilico. במקביל אני סובל מאיכטיוזיס ומורח קרם לחות גם בפנים. האם אין סתירה בין שתי המשחות? אחת מייבשת והשניה מוסיפה לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלייך לברר מול הרופא המטפל
פרופ` חיים ראובני08/11/2022עלייך לברר מול הרופא המטפל מה היו כוונותיו .. להצלחת הטיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה ברגליים ובידייםאנה02/11/2022
אתמול בשעות הצהריים החלה פריחה או עקיצות באזורים בידיים לאחר מכן התפתח לרגליים ולישבן (אין בבטן או בגב כלל)
האם זה נראה כמו עקיצות פשפש או אלרגיה?
הייתי במוקד חירום שם נתנו לי פניסטיל וכדור נגד אלרגיה אך המצב התפשט במהלך היום לאזורים נוספים ברגליים והידיים.
אשמח לעזרה בזיהוי והבנה האם זה אכן עקיצות או שזה אלרגיה שצריך לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא עור לאבחון מסודר
פרופ` חיים ראובני08/11/2022הפורם איננו עוסק באבחונים .. ובוודאי שלא באמצעות צילומים ..
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי בעור אחרי גירודראיד30/10/2022
היי דר
זו תמוננ של הבת שלי .. גירוי של העור אחרי גירוד
חשוב לציין שהיא משתמשת בריקוטאן
האם זה טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא עור לאבחון מסודר
פרופ` חיים ראובני08/11/2022הפורם איננו עוסק באבחונים .. ובוודאי שלא באמצעות צילומים ..
פנה/יי לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת עור בפנים ובגוףש29/10/2022
היי.
אחיין שלי בן 20 ויצא לו פטרת עור בגוף ובפנים,כיצד ניתן לטפל והאם חייב מרשם רופא.
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע בעור - מפשעהבחורה24/10/2022
שלום ד"ר,
הופיע לי נגע במפשעה. ללא תסמינים כל שהם. מדי פעם "נתפס" בתחתונים ומציק. האם נראה שאינו מסוכן וניתן להסירו ? קצת מודאגת.. (כמובן שאקבע תור לרופא). תודה רבה מראש.
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה על הזרועדורון22/10/2022
האים ניתן למרוח למיסיל once על פיטריה שצמחה על זרוע היד?
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם חום בשורש כף היד לילדלי21/10/2022
בן 12 בחודש האחרון הופיע כתם חום בשורש כף היד מה יכולה להיות הסיבה??קצת מודאגת והתור לרופא לעוד חודש
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו עגולים לבנים על כתף ימיןסאלח19/10/2022
אני ספורטאי ללא מחלות רקע ..מאז שבועיים או יותר השתנה צבע העור ללבן בצורת עגול
חושד פטריה...מה הבעיה והטיפול
תודה
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ופריחה מעל הסנטרהיי18/10/2022
שלום לפני שלושה ימים כאב לי קצת הבשר בשניים אז גירדתי ממש ואתמול יצא לי פצעים ואדום והיום זה נראה גרוע יותר וזה ממש מגרד אני מצרפת תמונה מה ניתן לעשות בבקשה ?
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של כוויה בצווארלירון16/10/2022
שלום,
מדי כמה חודשים, יש לי בצוואר סוג של ״כוויה״ כל האזור אדום ושורף שלושה ימים ולאחר מכן מתקלף. זה קורה ללא כל חשיפה לשמש/ שימוש בתכשיר מסוים.
יש דרך לטפל בזה? ממה זה נובע? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סביר שמדובר בבעיה שאיננה כוויה
פרופ` חיים ראובני08/11/2022סביר שמדובר בבעייה שאיננה כוייה ..
לאבחון מדוייק פנה בזמן הופעת הפריחה לרופא עור לאבחון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאסאנונימי14/10/2022
שלום, אשמח להתייעץ בנוגע לסקביאס.
יצאתי במשך כשבוע עם בחור שלאחר מכן טס לחול.
חודש וקצת אחרי ששכבנו, התחלתי להתגרד בטירוף בכל הגוף. אבחנו אותי עם סקביאס ולאחר נסיונות חוזרים להיפטר מהצרה, הצלחתי.
בדיעבד הבחור הסביר שהתארח אצל חבר עם סקביאס לפני שהכרנו, אך מעולם לא התגרד בעצמו. גם לא אחרי שהיה איתי.
אציין שאינני מכירה אדם נוסף עם קשר לסקביאס, וכי הוא היחיד ששכבתי איתו/התארחתי אצלו בתקופה ההיא.
עברה כמעט שנה והוא חוזר מחו"ל. רוצה לפגוש אותו אך חוששת להידבק שוב. האם הגיוני שנדבקתי ממנו והוא עדיין חולה בזה?
הוא מעולם לא עשה טיפול, כי מעולם לא התגרד.
אודה לעצה. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה ללא גרד ללא סקבייס
פרופ` חיים ראובני08/11/2022שנה ללא גרד ללא סקבייס .. פירושו שאין סקבייס ולכן אין הדבקה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוגלתיים בגבחסוי04/10/2022
היי,יצאו לי אתמול מלא פצעים מוגלתיים בגב זה יכולל לעבוד לבד?או יש צורך חפנות לרופא עור או משפחה?אמי עובד בגינום יכול להיות שזה קשור.?מה לעשות?אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני08/11/2022פנה לרופא עור לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בשני הרגלייםיר04/10/2022
היי,
יש לי בשני הרגליים במקום זהה, מעין גירוד לא מוסבר, יובש נקודתי, אני מורח כל הזמן תכשירים אבל זה לא עובר.
אני בן 36
שוקל 130
שמגרדים יוצא היובש הלבן מהגירוד.
אשמח לעזרה.
מצורפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום לא עוסק באבחונים ובוודאי לא באמצעות צילומים
פני לרופא עור לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורות בגוף בילדותהילה כהן21/07/2022
שלום רב
לשתי הבנות שלי בנות 6 ו 4 הופיעו לפני 4 חודשים באופן ספונטני נקודות שחורות/חום כהה באזורים שונים בגוף-פנים, צוואר/ידיים/ גב,כולל אזורים שלא חשופים לשמש -תחתית של כף הרגל. נראה שזה גדל ומתפשט ויש לזה נפח. מה זה יכול להיות? אני גרה כיום בשבדיה ומתקשה לקבוע תור בדחיפות.אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מכף הרגל
Hila Cohen25/07/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת באף בעקבות שריטהליבי24/03/2022
היי,
יש לי תינוק מתוק בן 3 חודשים
כשהיה בין יומיים הוא נשרט בטעות מהאצבע שלי כשזז בזמן שינק ונהיה לו פצע קטן שנראה שטחי באף
עכשיו הוא בן 3 חודשים ואני רואה שעדיין זה לא החלים יפה. זה נראה כמו יבלת קטנה על האף או צלקת.. האם יש משהו לעשות לגביי זה? האם זה יחלוף ולא תשאר צלקת? אולי למרוח קלו קוט לצלקת? אשמח לכל תובנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלו קוט
נעמה27/03/2022אני אמנם לא רופאה אז אמליץ מניסיון אישי בלבד.
אחרי 2 ניתוחים קיסריים מרחתי את הג'ל של קלו קוט שסייע לי רבות בטיפול הצלקת.שווה לנסות את קלו קוט לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)