מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון ראקוטן למבוגריםמעין11/12/2021
הי, אני בת 40 ומזה שנה סובלת מאקנה במרכז הלחיים ובגב, מטופלת כבר שלושה חודשים בכדור אחד פעמיים בשבוע של ראקוטן, אני לא רואה שיפור במצב, אף רואה החמרה קלה. רופאת העור שלי בחופשת מחלה ארוכה :/ אשמח לדעת האם אפשר להעלות את המינון למינון שעדיין יאפשר לי לעשות טיפולי לייזר והסרת שיער בשעווה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לעלות במינון בתיאום עם רופא עור
פרופ` חיים ראובני12/12/2021ממליץ לעלות במינון .. בתיאום עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בפיןאנונימי09/12/2021
היי , לפני בערך שנה(20) לראשונה הופיעו באיבר המין שלי בלוטות קטנות בהירות .
לאחרונה התווספו 2 כתמים לבנים לא בולטים באותו איזור .
הלכתי לשני רופאי עור בהפרש של חצי שנה ושניהם הצביעו על המחלה וילטיגו .
ייתכן וזה בלוטות חלב ?
מדובר בכ-4 בלוטות מתחת לכיפה בקצה ה״צינור״ מאוד קטנות שניתנות להרגשה מינימאלית בצבע בהיר אך לא לבן , ו2 כתמים לבנים כמו חוסר בפיגמנטציה (גם על הצינור) .
אין כתמים לבנים באיזור אחר בגוף .
הדבר התחיל בתקופה עם לחץ נפשי גבוה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים ופנה לאבחון מסודר
פרופ` חיים ראובני12/12/2021??????????????
פנה לאבחון מסודר, בבקשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומות שהיו חשודות שחזרו מהביופסיהגדי07/12/2021
קיבלתי את התשובה הזאת
הוא אמר שזה שומות שפריות אבל שיוכלות להפוך לסרטניות אז אני צריכה לבוא להוצאת שוליים, אם היה משהו אחר ושצריך לחשוש ממנו הוא היה אומר לי בטלפון נכון? אני קצת מודאג, מה זה אומר מה שרשום בתוצאה של הביופסיה? תודה (צרפתי קובץ עם זה(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לרופא להורדה רחבה יותר
פרופ` חיים ראובני12/12/2021נכון..... פני לרופא להורדה רחבה יותר .. בהצלחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה
גדי12/12/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורן בבוהן מזה כ6 שניםספיר07/12/2021
בת 23 סובלת מפטריה בציפורן בבוהן מזה כ6 שנים, כל הטיפולים שנתנו עד כה לא צלחו או צלחו חלקית. בין התרופות שקיבלתי היו טרביאפרין (שעזר לציפורניים השכנות הנגועות אך עדיין הבוהן עם פטרת) לאחר שנתיים טיפול באינטרנול, היה גם טיפול בלק, חומר ממיס ביתי ושיוף, לטענת הרופא עור אין יותר מה לעשות
האם כדאי ללכת לרופא אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ לבצע שוב בדיקה תרבית לפטריות
פרופ` חיים ראובני12/12/2021ממליץ לבצע שוב בדיקה תרבית לפטריות .. סביר שהממצא בציפורן לא קשור לפטרת הצפרניים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות גדולות על כל הגוף אצל אישה מבוגרתענבל25/11/2021
לאמא שלי הופיעו שלפוחיות מגרדות על כל הגוף. לא רק בכפלי הגוף אלא אפילו בכפות הידיים. הן מתחילות בגודל קטן-בינוני (חצי-1 ס"מ) וגדלות. רופאי עור ומשפחה לא איבחנו ונותנים טיפול כדורים אנטיהיסטמינים ומשחה קורטיקוסטרואידים. אמא שלי לוקחת כבר שבועיים את הטיפול ועדיין ממשיכות לצוץ השלפוחיות. האם יש אבחנה? האם הטיפול נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות תיאור הבעיה איננו מספק
פרופ` חיים ראובני01/12/20211. הי תיאור הבעייה איננו מספק.
2. וגם, אבחון בהסתמך על צילום יכול להיות מוטעה..
3. מציע להבדק ע"י רופא עור או משפחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניטליה רציתי לשאול מה זה דוקטור כי יש לי יובש בפיןאדר21/11/2021
שלום דוקטור רציתי לשאול מה זה יובש בגניטליה ומה זה בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש הכוונה בדרך כלל לעור יבש
פרופ` חיים ראובני01/12/2021יובש בדר"כ הכוונה לעור יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטינל פלמיטט בהנקה והאם יש סכנהאהובה20/11/2021
שלוםרב,
אני מניקה את ביתי בת שנה וחצי. אני רוצה להשתמש בתכשיר המכיל רטינל פלמיטט. האם הדבר אפשרי? האם לא צפויה סכנה לביתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטינול לא מומלץ בזמן הנקה
פרופ` חיים ראובני01/12/2021לא מומלץ בזמן הנקה .. למרות שהסיכון קטן מאוד כנראה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבוס פימנט בירך והאם להסיראור20/11/2021
השבוע הלכתי למעקב אצל רופא עור עקב נקודה חומה שצצה בירך ב2019.
במסמך רשם אסימטרי, גבול ברור ולא סדיר.
קוטר ב2019 0.35 קוטר 2021 0.51
גוון חום וכתם במרכז . רשת-0 היפופיגמנטציה-0 radial streaming-אין pseudopods אין
אבחנה nevus pigmented R/O mm!
האם כדאי להסירה את הנקודה או לא?
הרופא לא אמר לי במפורשות מה הנקודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבוס תיאור הבעיה איננו מספק
3. מציע להבדק ע"י רופא עור או משפחה ..ע"י דרמטוסקופ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בקרקפת וקרחותנתנאל19/11/2021
שלום
אני עשיתי השתלה לפני שנה +
כרגע יש לי המון פצעים מאוד מציקים בכמה אזורים בראש בנוסף זה הגיע למצב שמרוב שזה היה כואב ומציק וניהיה לי צלקת ללא שיער מצורף תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
נתנאל19/11/2021היי מצורף תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיספור-ערכה לפטרת הציפורנייםדנה18/11/2021
היי
הבנתי שכבר הפסיקו לייצר את הערכה של האגיספור של המשחה עם הפלסטרים..לטיפול של פטרת בציפורניים.
אשמח לדעת האם זה יחזור לייצור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיספור את המידע הנ"ל ניתן לקבל רק בבתי המרקחת
פרופ` חיים ראובני01/12/2021את המידע הנ"ל ניתן לקבל רק בבתי מרקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה/ אסטמה של העור ולאחרי כתם לבן על נעורורד17/11/2021
היי דר רציתי להיתייעץ בבקשה.
הבן שלי בן 7 יש לו בכל מיני מקומות בגוף מעין קסקסת עדינה מאוד במישוש זה בולט....לאחר זמן ובאיזורים מסויימים נוצר גירוי וקילוף העור. לאחר הריפוי נעלם הפגמנט באיזור שהיה בו הנגע....רופא המשפחה אמר שזה אסטמה של העור אבל....זה לא מגרד לו.
בינתיים מורחת לחות ובמקום של עור שנסדק מורחת בטא קורטן. הופנתי לרופא עור אבל זה רק עוד חודש.
יש אפשרות להגיד לי מהתרשמות ראשונית במה מדובר? למה הפיגמנט נעלם? והאם אסטמה של העור לא אמורה לגרד??
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בהיר שכיח ואפשרי לאחר כל
פרופ` חיים ראובני01/12/2021שכיח ואפשרי לאחר כל תהליך דלקתי ויובש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת עור מורפיאהקרן16/11/2021
שלום רב, לאמא שלי בת 85 אובחן מורפיאה לפני 7 שנים, הכתמים על העור מתפשטים כואבים וגרד חזק, ללא עזרה במשחות. מה ניתן לעשות? איזה בדיקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפיאה תיאור הבעיה איננו מספק
2. וגם, האבחון בהסתמך על דווח ללא בדיקות מתאימות איננו מספק ..
3. מציע לפנות לרופא עור או משפחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גרד בעור רצינית ומציקהאפרת14/11/2021
היי, ערב טוב
אני בת 22 בשבוע 30 להריון, יש לי ולבעלי גרד בעור ברמה רצינית ומציקה גורמת לנו לפצעים -כתוצאה מהגרד, אך אין ום סימנים בעור -שום קילופים או משהו הנראה לעין, הפצעים הם אך ורק תוצאה מהגרד.
רציתי לדאול מה האפשריות, ומה זה יכול להיות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד תיאור הבעיה איננו מספק
פרופ` חיים ראובני01/12/2021הי תיאור הבעייה איננו מספק.
מציע להבדק ע"י רופא עור או משפחה ..ןלשלול סקבייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים/נגעים בגב כף הידזוהר13/11/2021
בחודש האחרון הופיעו על גב כף היד נגעים אדומים שמתקלפים כאילו מיובש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים תיאור הבעיה איננו מספק
3. מציע להבדק ע"י רופא עור או משפחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה טיפול במשחותאולגה12/11/2021
בתי בת 17 סובלת מאקנה בינוני. לפני כשנתיים התחילה להשתמש בדואק, עשה ממש פלאים. אחרי שימוש של שנה המשחה הפסיקה להשפיע והמצב מאד התדרדר. ניסתה אדפרין-לא היה שיפור כלל, רטאויט עשה לה אלרגיה. לא רוצה שתקח תרופות. איזה עוד אופציות יש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אנטיביוטי פומי וטיפול ברואקוטן
פרופ` חיים ראובני01/12/2021אופציות נוספות שמומלצות :
1. טיפול אנטיביטי פומי
2. טיפול ברואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)