מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה באיזור הסרעפת עם שובל לכיוון הגבישראל סלומון27/12/2022
אתמול נחשפתי לפריחה באיזור הסרעפת ,האם יש מקום לדאגה.
ליתר בטחון לקחתי טלפסט 120 מ"ג ןהפגיחה עדיין קיימת
אודה לאבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול במולוסקום אצל ילדיםערן26/12/2022
שלום
בני בן 4.5 סובל מזה כ8 חודשים ממולוסקום באזור הידיים, בטן, רגליים.
מאןד סובל ומאוד מתגרד ופוצע את הנגעים.
אשמח לדעת מה הטיפול המומלץ ביותר- שאינו כירוגי.
כמו כן קראתי שישנו טיפול שאינו בסל הבריאות- קנטידרין.
הנ״ל מתבצע במספר מרפאות פרטיות. האם הטיפול טוב , בטוח ויעיל?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לייזר לילדה בת 16סיון אפללו19/12/2022
רציתי לשאול אם אני יכולה לעשות לבת שלי לייזר להסרת שיער בגיל 16... יש המון דעות חלןקות בעניין הזה ,המכון אומר שניתן העדפתי לשאול רופא
תודה על התשובה🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שומה/נקודת חן שהופיע פתאוםלי18/12/2022
שומה מוזרה שהופיעה ..
התורים לרופאי עור רחוקים..
האם זה משו שצריך תור sos?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נקודת חן חדשה שהופיעהשירי17/12/2022
שלום רב,
הופיעה לי נקודת חן מוזרה שהחלה כמעין פצעון ונראת כעת ללא גבולות ברורים ומעט אדום מסביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פריחה ורודה בגוף בבת 4.5לי13/12/2022
שלום בתי בת 4.5 אובחנה עם דלקת גרון מסטרפטוקוק במשטח גרון לאחר מחלת חום וכאב גרון וקיבלה מוקסיוויט. הסימפטומים חלפו מהר אבל כשבוע מתחילת האנטיביוטיקה התחילה פריחה של נקודות ורודות מורמות בגוף שהתפשטה לפנים. על פניו הגיוני שזו סקרלטינה אבל אני קצת מופתעת שהיא התפתחה תחת טיפול אנטיביוטי. זה יכול להיות או שסביר שמדובר בגורם אחר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שימוש חד פעמי במכונת גילוח של חבריונתן11/12/2022
שלום,
אני משתמש שנים רבות במכונת גילוח קלאסית של פיליפס ואני חושב להשתמש בדגם שלהם שנקרא oneblade. יש לחבר שלי בדיוק את הדגם הזה. האם אני יכול באופן חד פעמי להשתמש במכשיר של חבר שלי כדי לראות אם המכונה טובה בשבילי או שלא? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עורדורון08/12/2022
יש לי התחלת מפרצים נסיגה, ופניתי לחברות להשתלת עור בטורקיה, הטיפול גם כרוך בלקיחת ויטמינים לשנה אחרי זה, האם מומלץ לעשות השתלת עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עקיצה/פצע שלא עוברעקיצה/פצע29/11/2022
שלום,
לבן שלי יש פצע קטן/עקיצה שבהתחלה לא ייחסנו חשיבות אבל שמנו לב שלא עובר. במשך בערך חודשיים. שינה קצת צבע. אשמח לחוות דעת.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע שלא נרפא אורך זמן מחייב
פרופ` חיים ראובני07/12/2022לצערי , ע"ס הצילום לא ניתן וזו לא מטרת הפורום לאבחן או לטפל.
בעיקרון , פצע שלא נרפא אורך זמן מחייב בדיקת רופא עור לאבחון וטיפול
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הפצעים האלה?גילפו29/11/2022
כואב ורק מחמיר כבר ארבעה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא פנו לרופא עור
פרופ` חיים ראובני07/12/2022לצערי , ע"ס הצילום לא ניתן וזו לא מטרת הפורום לאבחן או לטפל.
אנא פנו לרופא עור
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עור וכאביםענבל21/11/2022
היי לאחיין שלי יש קילופים בכפות הידיים והרגליים, גלדים שלא מחלימים ודימומים בלתי מוסברים. מישהו יוכל לשפוך אור על העניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לאבחן ע"ס צילומים
פרופ` חיים ראובני24/11/2022לא ניתן לאבחן ע"ס צילןמים .. וזו איננה מטרת הפורום ..
לקילופי עור סיבות רבות .. ולכן ממליץ בדיקת רופא עור .. ולא יעוץ אינטרנטי ..
בהצלחה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שהתחים כעקיצה, הפריש נוזלים והתפשטתמר20/11/2022
שלום רב
לפני מס ימים הבת שלי נעקצה ברגל, הפצע הפריש נוזל והתפשט וכרגע נוספו עוד שני פצעים, סהכ שלושה, אחד מרכזי ושניים קטנים.
אנחנו מחפשים תור לרופא עור, עד שנמצא אחד כזה אודה לכם בעזרה לאבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר כנראה במחלה זיהומית של העור
פרופ` חיים ראובני24/11/2022מוזמנת.. מדובר כנראה במחלה זיהומית של העור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לילד בן 11 חודשים ברגליים, ידיים קצת באיזור הטיטולאמא לימוי09/11/2022
שלום ד״ר
לבן שלי החלו להופיע פצעונים קטנים אדמומיים החל משלשום
פנינו לרופא משפחה הביא פניסטיל ג׳ל
זה לא עוזר ואף מחמיר!!! צילמתי את המצב היום
נהיה יותר נקודות וגם בולטות יותר מה ניתן לעשות?
במה מדובר? הוא חשב שזה אלרגיה אבל לא בטוחה כבר
תודה :/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לרופא עור ילדים לאבחון מסודר
פרופ` חיים ראובני13/11/2022הפורם איננו עוסק באבחונים .. ובוודאי שלא באמצעות צילומים ..
פני לרופא עור ילדים לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בבית השחי ללא סימן כלשהואבתיה07/11/2022
שלום רב, בשבועיים האחרונים אני סובלת מגרד חזק בבית השחי. לא רואים שום דבר חריג בעין, לא אדום, לא יבש, אין פצעונים, לא גילחתי במהלך התקופה והמעטתי מאוד בשימוש בדיאודורנט (כפעמיים - שלוש בכל השבועיים) מה זה יכול להיות ואיך גורמים לזה להפסיק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד חזק בבית שחי
פרופ` חיים ראובני08/11/2022שלום,
הסיבה השכיחה ביותר לתופעה כזו - השמוש בדואודורנט..
מממלי .. ממליץ להפסיק.. ולשנות תכשיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוצין והסרת שיער בלייזרדניאלה06/11/2022
שלום רב
ביתי בת 15 סובלת מאקנה ברמה בינונית
התחילה כרגע טיפול במינוצין למשך 3 חודשים.
רציתי לדעת האם בזמן נטילת מינוצין מותר להמשיך טיםולי לייזר להשרת שיער ברגליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לדחות את הטיפול בלייזר בתקופת המינוצין
פרופ` חיים ראובני08/11/2022ממליץ לדחות את הטיפול בלייזר .. בתקופת המינוצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)