מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בריכות ים המלח מסייעות לאקזמה בעכוזמנחם13/09/2021
האם בריכות ים המלח יסייעו בטיפול באקזמה בעכוז ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח ..
פרופ` חיים ראובני19/09/2021לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין ולייזר להסרת קעקועים ושיער ושיזוףענת11/09/2021
שלום, כמה זמן לאחר סיום נטילת התרופה מינוציקלין אפשר לחזור לטיפולי לייזר בעור ולשיזוף? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר אחרי מינוצילקין
פרופ` חיים ראובני19/09/2021מספר ימים לאחר הפסקת טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום קונטאגיוזום וצריבה עם חנקן נוזלימיראל11/09/2021
היי , אני בת 28.לפני חצי שנה הופיעו כמו פצעים באיזור המפשעות, פניתי לרופאת עור שאמרה שזה מולוסקום קונטאגיוזום , צרבה עם חנקן נוזלים , נעלמו כמה מהפצעים , אבל השאר ללא שינוי, לפני שבוע שמתי לב שהפצעים מתרבים , האם יש טיפול יותר יעיל? זה במקום רגיש וזה לא אסתטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום ןחנקן.
פרופ` חיים ראובני19/09/2021טיפול מצויין צריך לחזור עליו מספר פעמים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בקרקפת ילדה בת 5שירז08/09/2021
היי, גיליתי לילדה שלי בת 5.5 נקודת חן כהה בקרקפת בגודל של עדש.
אקח לבדיקה אבל האם יש בגיל הזה סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן
פרופ` חיים ראובני19/09/2021אכן פני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצה לא מזוהה וכואבת מאודגליה06/09/2021
לפני כחודשיים אולי יותר נעקצתי ע"י משהו לא מזוהה ברגל ומאז ועד היום המקום נפוח עדין דלקתי וכואב מאוד (צירפתי תמונה)
רופא המשפחה רשם לי משחה Flaminal hydro מכיוון שאני חולה סוכרתית אך זה לא עובר...
בשנת 2013 הייתי מאושפזת בבית חולים כחודש וחצי בעקבות חיידק טורף הגעתי ברגע האחרון לדברי המנהל מחלקה
(זה פגע בי ברגל השניה באותו המקום בדיוק)
זה אומנם לא דומה בתסמינים חוץ ממקום העקיצה , אך עדין האם יש לי מה לדאוג?
והאם אני צריכה לראות רופא עור.
תודה רבה ושנה טובה ובריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה
פרופ` חיים ראובני19/09/2021כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע עור בילדה בת שבעאריה06/09/2021
נגע עור לילדה בת שבע מה זה ומה הטיפול לזה והאם מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני19/09/2021צילום איננו תחליף לבדיקת רופא ואינו אמצעי לאבחון באינטרנט
פנו לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע עור בילדה בת שבעאריה06/09/2021
נגע עור לילדה בת שבע מה זה ומה הטיפול לזה והאם מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני19/09/2021צילום איננו תחליף לבדיקת רופא ואינו אמצעי לאבחון באינטרנט
פנו לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בגב -ילד בן 11.5נגה05/09/2021
שלום, הופיעה על הגב של הילד פריחה מוזרה בצורה של עיגולים קטנים ומעל כמו שיפשוף מחוספס . שאני לוחצת על הכתמים האדומים הם לא נעלמים. רק היום ראיתי אותה, אין לי מושג מתי הופיעה.מציינת שהילד חיוני לגמרי , ללא חום בכלל ולא מתלונן על שום כאב או מטרד. האם לדעתך יש צורך בבדיקה דחופה?מצרפת תמונה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגב
פרופ` חיים ראובני19/09/2021פני להערכת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכולה להיות שומה מסביב לפיןדרור^_^05/09/2021
הר יכולה לצאת שומה בעור מסביב לפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה סביב לפין
פרופ` חיים ראובני19/09/2021חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה יכולות להסתם בלוטות חלבאסיף05/09/2021
שלום ממה יכולות להסתם בלוטות חלב באיבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות חן .. סתימה
פרופ` חיים ראובני19/09/2021א. היעדר הגיינה .. מחלות אחרות ..
פנה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחלת צילוליטיס והמלצה לטיפול תרופתינינה04/09/2021
שלום רב.
אמי בת 90 .ברקע סובלת מפרפור פרזדורים.טיפול תרופתי קבוע אליקוויס 2.5 ×2,קרדילוק 1.25 ×1,בונדורמין.מזה תקופה היא סובלת מעור אדום בכף יד שהתפשת לזרוע,מקום חם למגע,מגרד ובצקת שמתפשתת מכף יד לזרוע .רופא משפחה איבחן צילוליטיס אבחן צילוליטיס ונתן אאוגמנטין וצפורל לא עזרו.
מה ההמלצה שלך לטיפול התרופתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליטיס..
פרופ` חיים ראובני19/09/2021לפנות למיון .... המחלה מסכנת חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות באיזור החזה ומקומות נוספיםדנה04/09/2021
שלום ד"ר, התפשטות פטריה באיזור החזה ומספר ימים לאחר מכן בבטן התחתונה ועל איבר המין. האם טיפול של משחה בלבד יכול לעזור או שיש צורך בנטילת כדורים? האם לדעתך יכול להיגרם מחתולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת כמעט כולן עם קילוף במרכז
דנה04/09/2021כמעט כולן עם קילוף במרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפנים אחרי מאמץ רבשני04/09/2021
הבן שלי בן 9.5 והרבה פעמים אחרי פעילות גופנית הפנים שלו מתמתאות בכתמים אדומים והפנים מתחממות מאוד. רק אחרי מקלחת ומנוחה הצבע בפנים חוזר לעצמו. רציתי לדעת מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות זה זה ממצא טבעי בגלל עליית חום גוף
פרופ` חיים ראובני04/09/2021טבעי.. ממצא שמופיע בחלק מהאנשים .. בגלל עליית חום גוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער לאחר נטילת מינוקסידילעומר01/09/2021
היי, התחלתי להשתמש במינוקסידיל לא מזמן ושמתי לב לנשירת שיער די מוגברת בעקבות התכשיר. השאלה היא האם כדאי להמשיך להשתמש בו, מחשש שהנשירה תתגבר או שהשיער שלי יהפוך להיות תלוי במכשיר.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ולשקול להפסיק אם לא עוזר
פרופ` חיים ראובני04/09/2021לשקול להפסיק עם לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית שמש בפנים ודרכי טיפול מומלציםירדן31/08/2021
היי, לפני כמה שבועות הופיע לי פטריית שמש בפנים, כתם בהיר
אשמח לדעת על איזה טיפול היית ממליץ?
האם מותר למרוח אגיסטן על הפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה אכן מותר למרוח אגיסטן על העור
פרופ` חיים ראובני04/09/2021אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)