מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעה של נקודות לבנות באזור מסוים על הידמשתמש20/06/2016
שלום,
לאחרונה הופיעו לי נקודות לבנות על היד בהתחלה באזור קטן ואחר כך באזור גדול יותר, אשמח לשמוע מה זה יכול להיות, מצרפת תמונה.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעה של נקודות לבנות באזור מסוים על היד - תגובה
רמי מור21/06/2016יש צורך לעקוב אחר שינויים פיגמנטיבים כבמקרה שלך.
אם הדבר ימשך ? תקוותי שלא, או אז ניתן לקבוע שזה מחלת עור ויטיליגו
אך על פניו לא נראה שכך הוא המצב במקרה הזה שאינו תואם ויטיליגו.
המלצתי לעת הזאת היא מעקב כי למיטב ידיעתי אין בנמצא כל מענה תרופתי לכתמי היפופיגמנטציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
משתמש26/06/2016ראשית תודה על התגובה, לא יודעת אם המצב הובן נכון, הנקודות הן לא רק בצבע בהיר אלא ממש מורגשות כמו פצעים קטנים מחוספסים, האם עכשיו יש חוות דעת שונה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
רמי מור27/06/2016בעיות מן הסוג הזה מחייבות ברור רפואי אמיתי
ובמקרה שלך זה הדבר הנכון לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי בקשר לרחצה בליפה האם מותר או מזיקאורית20/06/2016
האם להסתבן בליפה (ולא בספוג) מזיק לעור? האם יש אזורים שמותר/רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה שייכת לאבותינו ולא לנו
רמי מור21/06/2016אבותינו היו אלה שבאופן מסורתי הסתבנו בליפה.
יש עדיין אוכלוסיות שונות שעושות שימוש בליפה.
אין כל צורך להסתבן בליפה שהיא אגרסיבית מדיי לשומן העור הנחוץ לעור
ואין לה כל ערך מוסף לטעמי.
גם לספוג אין ערך מוסף שהרי הגוף לא מלוכלך כל כך בחומרים המצריכים הסרה בכלים כמו ליפה וספוג.
אפשר להתספק בסיבון עם סבון רחצה (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד וקילוף בפין האם זה מחלת מיןטול20/06/2016
שלום, בן הזוג שלי סובל מצריבה וקילוף העור באיזור עטרת הפין מסביב בדיוק מתחת לכיפה.
קיימת צריבה בזמן קיום יחסי מין ובזמן מקלחת שימוש בסבון, לאחר כמה ימים ללא חדירה המקום מתייבש ומתקלף. האם יכול להיות שזה מחלת מין ? הרפס? אציין כי אצלי (בת הזוג לא מופיע שום גירוי) .
האם יש צורך בשימוש במשחה כלשהיא בכדי להקל על הגירוי ? אם כן אשמח לדעת שם של משחה מומלצת .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד וקילוף בפין האם זה מחלת מין - תגובה
רמי מור20/06/2016קיימות מספר אפשרויות שניתן לקחת בחשבון בבעיה המתוארת.
1.פטרת עור
2. דלקת עור ( דרמטיטיס )
3.פסוריאזיס של איבר המין
חשוב מאד שלא למרוח משחות המכילות סטרואידים כי מהן לא תבוא הישועה אלא חמרה ודאית לצערי אומר זאת.
את מוזמנת להכנס לאתר שלי המופיעה בראש העמוד של הפורום
ולקרא שם על משחה צמחית פסורליט.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות חומות-אדומות על הפין,אשר הופיעו לאחר קיום יחסי מיןאיציק20/06/2016
לאחר קיום יחסי מין אינטסיביים מוגנים,בהם הייתי הפסיבי,
הבחנתי בכ 2-3 נקודות חומות-סגולות כאלו על כיפת הפין,אשר כמעט לא בולטות מהעור ונראות כמו נקודות חן כאלו קטנטנות ושטוחות.
מה זה יכול ליהיות והאם זה אמור להעלם?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות חומות-אדומות על הפין,אשר הופיעו לאחר קיום יחסי מין - תגובה
רמי מור20/06/2016על פניו לא נראה קשר בן קיום היחסים לבן הנקודות שעל הפין
בהעדר כל מגע בן הפין לבן הפרטנר.
זה נראה כמו שטפי דם אך לטעמי זה מחייב בדיקה של ממש אצל רופא העור.
לגבי פתרון , הזמן ייתן מענה לשאלה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עור וגירודים בכפות הרגליםאיתי ל.18/06/2016
שלום,
אחי חייל בטירונות, אין לו אפשרות להגיע לרופא עור,
סובל כבר 10 ימים מבעיית עור בכף הרגל שמגרדת לו מאוד.מצורפת תמונה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתכן אבחנה מבדלת לכמה מצבים
רמי מור19/06/2016מתוך התמונה עולה מימצא ברור של דלקת אשר יכול לנבוע מכמה מצבים.
1.פטרת עור
2. דלקת עור ( דרמטיטיס )
3.פסוריאזיס ( בסבירות נמוכה )
חשוב מאד שלא למרוח משחות המכילות סטרואידים כי מהן לא תבוא הישועה אלא חמרה ודאית לצערי אומר זאת.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי כיסוי ביטוחי עבור "נבוסים" ו - "יבלות"שי12/06/2016
שלום רב,
לאור ריבוי נקודות חן על גופי וחרף העובדה שהבאתי אישור מרופא עור שכל הנקודות תקינות, קבלתי פניה מחברת הביטוח שלי, שבמסגרת ביטוח הבריאות שלי, לא יכוסו מקרים בגין "נבוסים" ויבלות.
אודה לתשבות מומחה מה המשמעות של נבוסים ויבלות על מנת שאדע אם לחתום על ההצהרה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כיסוי ביטוחי עבור "נבוסים" ו - "יבלות" - תגובה
רמי מור13/06/2016תשובה בגדר השערה , מאחר ולנקודות חן קיים פוטנציאל לסרטן העור
אני נכון לשער כי חברת הביטוח בקשה להמנע מנטילת סיכון ביטוחי
למצב שבו יופיע סרטן עור חס וחלילה.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותמהפין וצריבה בשתן אשמח לתשובהרונן09/06/2016
היי
לפני כשבוע וחצי החלו לי הפרשות צהובות מאיבר המין לתחתונים בצורה חריפה. לאחר יומיים החל לי גם צריבה חזקה בשתן
לאחר יומים הלכתי לרופא עור והוא טען כי כנראה זו מחלת מין אך איזו? ונתן לי ציפרודקס 500 מג ל14 יום ודוקסלין ל 10 יום
אני לאחר שבוע טיפול מרגיש הקלה טיפה
של השתן(אך עדין קיים) וההפרשות נשארו אותו דבר.. הרבה
האם לדעתך הטיפול יעיל ל14 יום?בכמה ימים האחרונים יש לי סחרחורות חזקות מאוד ותחושה מוזרה בגוף אני בן 20 שוקל 53
אשמח לעצה ולדעה! תודה רבהרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשותמהפין וצריבה בשתן אשמח לתשובה - תגובה
רמי מור09/06/2016על פניו עולה מתוך הסיפור כי מדובר במחלת מין.
ככלל , הפרשות מהין מרמזות על תהליך זיהומי / מחלת מין.
אני סבור כי בשל רגיות העניין היה מומלץ לך להצמד להוראות שקבלת לגבי התרופות
ולמצות את הטיפול עד תום , פחות להתבסס על עיצות וירטואליות הגם שהן זמינות יותר מאשר הרופא המטפל.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאה ופיגמנטציה בנגעיםענת09/06/2016
אחרי שבועיים של המתנה קבלתי תוצאה שיש לי פיטריאזיס רוזאה
בשבת האחרונה הייתי בשמש וחטפתי פיגמנטציה חומה בכל המקומות שהיו בהם נגעים, בדיעבד אני יודעת שזו היהת טעות חמורה להחשף לשמש , השאלה מה ניתן לעשות ?
כמו כן רוצה לציין כי הפריחה ממשיכה להתפשט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה הטיפול היחיד שקיים
רמי מור09/06/2016הטיפול היחיד שקיים כיום בעולם לפיטריאזיס רוזאה הוא זה המפורט באתר שלי
אותו תוכלי למצא בכתובת האתר המצורפת וגם בסרטון הוידיאו המצורף.
הטיפול היינו צמחי ויעיל מאד ברוב המקרים .
הטיפול נחשב כפריצת דרך עולמית .
פיטריאזיס רוזאה היא מחלת מתסכלת ולא אחת מסבה גם נזק נפשי מעבר לנזק העורי.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בעור אצל ילדים - מה זה יכול להיות ?עופר08/06/2016
לאחרונה הופיעו אצל ילדיי פצעים בעור, עוברים אחרי כשבוע עד 10 ימים אך מתגלים במקומות נוספים.
חבשתי עם פולידין אבל זה מתפשט למקומות אחרים.
למישהו יש מושג ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה של אותו הפצע בשלב אחר
עופר08/06/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בעור אצל ילדים - מה זה יכול להיות ? - תגובה
רמי מור08/06/2016שלום עופר
התופעה מתאימה לעקיצת חרקים אך גם למחלות עור אחרות המחייבות ברור רפואי
אצל רופא העור.
לאור ההתפשטות שאתה מתאר אמליץ ללא דיחוי להראות את הילד בשלב ראשון לרופא ילדים .
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על השפתיים, מה זה?משה07/06/2016
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע על השפתיים, מה זה? - תגובה
רמי מור08/06/2016זהו הרפס ותוכל לטפל בו במגוון טיפולים לרבות במשחות צמחיות.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכלו לומר לי מה יש לי בעור בבקשה?!ריקי07/06/2016
באיזו מחלת עור מדובר כאשר אני חשופה לשמש זה מה שקורה מתחת לבית החזה בידיים ומתחת לבית השחי .. לאחר מכן מצבע אדום הופץ לעור מיובש ומזדקן !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו לזהות את מחלת העור שלי?
ריקי07/06/2016לאחר מכן הצבע האדום הופך למקום גירוי מיובש והעור נראה כמזדקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו לזהות את מחלת העור שלי? - תגובה
רמי מור08/06/2016זה יכול לדלת עור אטופית או אף מחלה זיהומית המחייבת ברור.
ממליץ להגיע בהקדם לרופא עור המצב מחייב זאת ולא ניתן במסגרת וירטואלית להתייחס לבעיה מורכבת מן הסוג הזה.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד לחדש עור שעבר פיגמנטציה בשל פטרת?דניאל06/06/2016
שלום.
אני בן 24 ובעקבות חום הקיץ ותנאי הלבוש שלי חטפתי פטרת המפשעה (tinea cruris).
בעזרת למיסיל+אונדציל הפטרת כבר פסקה והעור המוגבה והאדמומי השתטח.
עם זאת, עדיין נותר על עורי כתם כהה (אני עצמי מעט שחום).
הוא נמצא קצת מעל הערווה ואפשר להבחין בו בעין. זה פוגע לי בביטחון עם פרטנרים.
קראתי שהפיגמנטציה חולפת מאליה, אך אשמח לדעת מה אפשר לעשות מבחינתי כדי לזרז את התהליך... זה עלול לקחת חודשים. מחפש משהו שיגרום לעור להתקלף ולהתחדש עד כמה שאפשר (אני מבין שהפיגמנטציה נמצאת בשכבה עמוקה יחסית, ובכל זאת).
אשמח לקבל כיוון - תכשיר או סבון או כל פתרון אחר (למעט איפור).
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשכח מפתרון
גיל06/06/2016אין פתרון לפיגמנטציה שאתה מתאר , ואין פתרון לבעיות עור הכי פשוטות ושגרתיות.
דברי כאן לא נאמרים בציניות חלילה אלא כתגובה אמיתית בדוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי חותם על זה.
דניאל07/06/2016בדקתי והמצב נקרא Post Inflammatory Hyperpigmentation (PIH).
מ"מחקר" באתרים אחרים עולה שהדלקת גרמה לעור לייצר מלנין, והוא אמור לחלוף כעבור זמן בלתי מוגדר (אצל כל אחד זה שונה; זה קורה לרוב אצל שחומים).
עדיין ממתין לתשובת הד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לוקח זמן רב לעיתים גם שנים
רמי מור08/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך, שאלתי היא מה אני כן יכול
דניאל09/06/2016לעשות כדי לזרז שינוי?
פוגם לי בביטחון העצמי לגמרי. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך, שאלתי היא מה אני כן יכול - תגובה
רמי מור09/06/2016עם כל ההבנה לתחושתך ויש לי הבנה (-:
אני לא מכיר דרך רפואית לזרוז או תיקון פיגמנטציה מן הסוג המתואר
ואני מצוי היטב ברזי מחלות העור.
כל פעולה כירורגית שתעשה עשוייה להותיר בך יותר נזק מתועלת.
אני לא מבין מה פשר הפגיעה בבטחון העצמי באזור כל כך לא גלוי לעניי הציבור .
באם אתה גיי ?
או אז אני כן יכול להבין בנסיבות אלה.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלופציה אריאטה ונשירת שיער עזרה בדחוףףףיסמין05/06/2016
שלום בת 27 לפני כחודש עברתי תקופה מאוד קשה שכללה המון מתחיל נפשיים ועצבים וגיליתי בשיער קרחת גדולה כמו עיגול לאחר כמה ימים הופיעו עוד 2 מוקדי התקרחות קטנים יותר אך זהים בצורתם כמו כדור פניתי לרופאת עור שהמליצה על משחה שלא עזרה ואז פניתי לבית מרקחת פרטי שבו מרח לי הרוקח משהו ברקיחה טבעית שהכין במקום ואמר שתוך חודש זה אמור להתחיל לצמוח קצת שרף לאחר יומיים במוקדי ההתקרחות יצאו כמו כתמים חומים כהים וכמו גלד שמתקלף יש לציין שאני סובלת מנשירת שיער מטורפת בכל הראש לא קרחות ממש נשירה נוראית בחפיפה בסירוק משיער ארוך ומלא מאוד לא נשאר המון אני בדיכאון מיזה אני כל הזמן בוכה אני לא יודעת מה לעשות איך אפשר לעצור את הדבר הנורא הזה מאז גיליתי זאת חיי התהפכו לא ישנה אין לי חשק לחיות עזרה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלופציה ארייאטה
ענת06/06/2016ממליצה לך לא למרוח חומרים ששורפים על הקרקפת כי בסבירות גבוה שהם מכילים חומצה.
תכנסי לאתר מחלות עור עולמי בחיפוש גוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
יש טיפול בשתייה של חומר צמחי שמאד יעיל לצרה הזו.
אלופציה אריאטה לצערי לא קיימת תרופה ברפואת עור קונבציונלית
לשום מחלת עור אין תרופה רק להבנתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופציה אריאטה המשך לשאלה
יסמין06/06/2016למי אני אמורה לפנות לבית מרקחת טבעי? למי? זה מצריך מרשם רופא ? האם יש תרופה למחלה הזו והייתי מאוד שמחה לדעת ממה היא נובעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
ענת07/06/2016כתבתי לך בהודעה הקודמת .
תפעלי לפי מה שרשמתי באמצעות חיפוש גוגל כדי להגיע לפתרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנטיביוטי לטיפול בכלמידיהשרון31/05/2016
שלום רב, בעלי חווה כאב בעת מתן השתן קיבל אנטיביוטיקה חש הקלה וכעבור שבוע הכאב שוב חזר אז רופא המשפחה הפנה אותו לבדיקת שתן לגילוי כלמידיה והתוצאה יצאה חיובית ....ניגשתי לרופא המשפחה כדי לבדוק אם נדבקתי והוא הפנה אותי לבדיקת שתן וכעבור שבוע קיבלתי תשובה שנדבקתי בכלמידיה מתוך כך יש לי כמה שאלות: 1. הטיפול האנטיביוטי שניתן לי הוא ארבעה כדורים (אנטיביוטיקה) לשתות בפעם אחת.האם זה הטיפול הנכון? 2. היות ולא היו לי תסמינים בכלל ייתכן ונשאתי את הכלמידיה זמן רב? מה משך הזמן שזה יכול להישאר רדום ומתי זה פורץ? 3. איך אוכל לדעת אם הכלמידיה גרמה לי לנזק (כמו בעיות פוריות וכו')? 4. כעבור כמה זמן מלקיחת האנטיביוטיקה צריך להיבדק שוב כדי לוודא שהכלמידיה חלפה? 5. האם ניתן להידבק משרותים מזוהמים או שזה רק מיחסי מין לא מוגנים? אודה על מענה מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אנטיביוטי לטיפול בכלמידיה - תגובה
רמי מור08/06/2016יש פרוטוקול טיפולי לכלמידיה ונראה שהדבר הנכון לעשות הוא להצמד אליו.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בישבן ובפי הטבעת מה עושים?דגן18/05/2016
סובל מגרד בפי הטבעת ופריחה על הישבן.
מרחתי מינימשחות נגד פריחה. רופא נתן לי דרמהקומבין. לא עזר.
מה אפשר להקל על כך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בישבן ובפי הטבעת מה עושים? - תגובה
רמי מור08/06/2016גרד בפי הטבעת היא בעיה שכיחה כואבת ומתסכלת ומוכרת לי .
אסור למרוח דרמקומבין או כל משחה המכילה סטרואידים זה יכניס אותך למעגל קסמים שלא יוצאים ממנו.
קיים טיפול יעיל מאד בתמיסה צמחית יחודית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפרטי התמיסה עליה כתבת.
הילה10/09/2016מה שם התמיסה ואיפה אפשר להשיגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לפרטי התמיסה עליה כתבת. - תגובה
רמי מור10/09/2016התמיסה יעילה בשיכוח הגרד אך מחייבת פעולת החזקה למניעה מעת לעת
הואיל והבעיה היא כרונית.
הטיפול המדובר עדיף לעין ארוך מטיפול בסטרואידים שאם חס וחלילה ימרחו בפי הטבעת הם יגרמו לנזק שלא ארצה לפרט כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)