מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלת גראפיזם בת 53מרים15/11/2016
אני בת 53 סובלת מגירוד בכל הגוף מעל שנתיים גירוד שאי אפשר לסבולבקרתי אצל כל רופאי העור אמרו לי דזה דירמוגראפיזם אחד הרופאים אמר לי שמערכת החיסון האחראית על האלרגיה נפגעה נו בסדר איך אפשר לרפות את זה קבלתי כל כדורי האלרגיה שבעולם טלפסט לורתדין היסתאפיד עד אוטרקס שהוא הכי חזק ומרדים עמוק בהתחלה הייתי לוקחת כדור כל 24 שעות אחרי חודשיים כל 4/5 ימים כדור 1 עכשיו כל 6 ימים אבל אני מתאפקת עד שאני נשברת ונוטלת את הכדור הזה אבל עד מתי נמאס לי זה גירוד מוות מי שיש לו את התופעה הארורה הזו מבין על מה מדוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרפיזם
ענת18/11/2016זה סוג של אורטיקריה כרונית
לרופא עור או רופא אלרגיה אין פתרון עבורך
חבל שתבזבזי אנרגיה נפשית בחיפוש סתמי.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר מחלות עור ושם תסתכלי על אורטיקריה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום שלא עובראורת11/11/2016
חולת דלקת פרקים ופסוריאזחס קל בקרקפת ובין העכוזים קטופלתי 4 זריקות נוגדי tnf שלא הגבתי כלל. כעת קיבלתי זיקת קוסנטיקס 4 זריקות בחודש הראשון זריקה כול שבוע טמעתה זריקה אחת פעם בחודש. סוף סוף הגבתי לזריקה העור נקי לגמרי . כעת מודאגת מאג יצא לי נגע אדום בעור לא מגרד וגם לא כואב צבע אדום שטוח על פני העור בהתחלה חשבתי פטריה או עקיצה הרופא נתן לי אפלומיצין לא מגיבה כלל. מאד פוחדת מלמפומה עורית . מצרפת תמונה אנא תשובתך ד"ר מודאגת מאדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כנראה פסוריאזיס
..15/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה חוזרת של כתם אדום שלא עובר
אורית23/11/2016שולחת בשנית תמונה לאחר טפול בל 10 ימים באפלומיצין .כאשר הרופא טוען אקזמה טבעתית.
הטיפול לא עוזר מצב העור מחמיר. מה עושים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ופריחה באזור המפשעהשלום08/11/2016
שלום, בזמן האחרון יש לי במפשעה תחושה לא נעימה ויש לי כמו פריחה האם מדובר בשפשפת או משהו אחר...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד במפשעה
רמי מור09/11/2016התמונה מציגה מצב רפואי הקרוי אינטרטריגו
או מה שנקרא שפשפת.
הדבר נובע בן היתר מזיהום פטרתי או דלקתי
וזה נפוץ מאד בישראל וגם באזורים לחים.
חשובה מאד וזאת אומר לך בהדגשה
לא למרוח שום משחה המכילה שילוב או מרכיב עם סטרואידים
זה יגרום לבעיה להתקבע לנצח.
נותן לטפל בבעיה במשחה צמחית יחודית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים באזור המפשעה
שלום09/11/2016אתמול מרחתי משחה של תינוקות בשם אורה קרם אני לא יודע אם יש בה סטרואידים האם יש בה?
ותודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
רמי מור09/11/2016אין סטרואידים אבל משחות מן הזה רק מעדנות ובסופו של דבר חדלות להגיב כוון שמדובר בבעיה דלקתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שזה שפשפת
...15/11/2016אל תמרח סטרואידים שם לעולם.
חפש בגוגל - קרם סבורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנפולאריס תופעות לוואירינה07/11/2016
אובחנתי לפני כחודשים. סובלת מנשירת שיער ואדמומיות בקרקפת. עד היום לא לקחתי טיפול תרופתי דוקסילין/פלקווניל /סטראאידים בטיפות לקרקפתכי מפחדת מתופעות לואי של התרופות ומכיוון ששמעתי שהם רק מעקבות את התפתחות המחלה . שאלתי מה יקרא אם לא אקח את הטיפול? האם הסיכוי גבוהה יותר שהמחלה תתפשט לאזורים אחרים בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנפולאריס אפשרויות הטיפול
רמי מור07/11/2016אודה מראש כי לשם מתן תשובה לשאלתך נאלצתי להעזר בספרות מקצועית היות שמדובר על מחלה נדמתוך הספרות שיש ברשותי עולה חשד כי הגורם למחלה הוא זיהום וירלי מסוג היפטיטיס B - C .
תוארו מקרים שבהם המחלה התפרצה עקב חיסון לשפעת
שגם לו יש קשר וירלי.
באם זה נכון הקשר הוירלי האמור יתכן ואפשר יהיה להציל את ההתדרדרות בתרופה צמחית שאני מפעיל כנגד וירוסים של מחלת הנשיקה והיא יעלה כנגד מצבים וירלים מגוונים.
את מוזמנת להכנס לאתר שלי שם לקרא על התרופה אקטימור
בפרק מחלת הנשיקה.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 26 חולה בליכן פלנוסמזל 2607/11/2016
שלום בת 26 ללא ילדים, אובחנתי בחודשים האחרונים בליכן פלנוס בעור הגוף, קיים חשש שזה הגיע למערכת הרבייה(פות) יש סיכוי שזה יקשה עלי להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס וכניסה להריון
רמי מור07/11/2016באופן עקרוני כאשר הנגעים הם על פני העור בלבד
אז לא תהיה בעיה עם כניסה להריון.
מאידך, באם הנגעים כבר בפות מה שנקרא ליכן סקולורוזיס
אזיי זה יכביד על קיום יחסים ( כאב ).
מעבר לכך אני מתקשה לתת תשובה חד משמעית.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונילטריקס -מחלת שיער נדירהישראל06/11/2016
שלום
יש לי ילד בן שנתיים שנולד ואובחן עם מונילטריקס
לפני מספר שבועות נולדה לנו בת עם אותה תופעה
לפי מה שהרופאים אמרו לנו אין שום פיתרון למחלה הזו ושנצטרך להתמודד עם כך שהילדים ישארו קירחים
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה גנטית למרבה הצער
רמי מור06/11/2016צר לי לשמוע על המקרה אך מדובר במוטציה גנטית
שאתם נושאים ולמרבה הצער היא מתבטאת בהעדר צמיחת שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הידבקות באיידסבחור 2203/11/2016
שלום ... יש לי שאלה :
עשיתי יחסי מין עם בחורה הכל מוגן ... חוץ מ שלקקתי את איבר המין שלה (אוראלי) .. האם אפשר להידבק במחלות מין hiv וכו ... ??
דחוף!! .. ותודה לעזרה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
רמי מור03/11/2016במצב דברים זה הכל אפשרי ואודה לך באם לא תציף את הפורום בשאלות מהסוג הזה שאינן רלוונטיות למהות הפורום קרי מחלות עור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה יבלת / קונדילומה או סתם שומה?מודאג02/11/2016
שלום לכל הרופאים,
צמח לי מעין שומה בצבע אפור וכגודל ראש סיכה באזור התחתון של הכיפה. אצרף תמונה להמחשה. לפי דעתכם, האם זה עקב מחלה/ת זיהומית/מין או שזאת סתם שומה?
תודה רבה רבה לכם על זמנכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן וזו קונדילומה
רמי מור03/11/2016ובכל זאת אין להסתפק בקביעה זו שלי ורצוי שתשלים ברור ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נגרמת פגמנטציה באיבר המין?רינה01/11/2016
שלום, מצב תמונה. האם יש פיתרון לפיגמנטציה שיש לי באיבר ? למה זה נגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה באיבר המין
רמי מור01/11/2016פיגמנטציה באיבר המין כמו במקרה זה עשוייה לנבוע ממחלות עור שונות ( ליכן פלנוס ) ואחרות אך גם מנטייה גנטית שאין בה ביטוי למחלת עור.
להבנתי , אין בנמצא טיפול להסרת פיגמנטציה במקום זה וכל נסיון לעשות זאת בחומרים המיועדפים לכך עשוי לגרום לפגיעה בעור הרגיש ולצרות אחרות שאין להעלות על הדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת ציפורן בבוהן ברגלשירלי28/10/2016
עקרתי ציפורן בבוהן ברגל לפני חודש בעקבות פטרת וציפורן חודרנית. קיבלתי טיפול בלק רפואי. האם להתחיל הטיפול טרם צמיחת הציפורן? על הגלד? או להמתין לצמיחתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר אתה מבקש הנחיות טיפוליות
רמי מור28/10/2016גם באינטרנט יש אחריות חבר.
אתה מבקש הנחיות מפורום וירטואלי במקום להתבסס על הנחיות בשר ודם אמיתיות של מי שנתן לך את הטיפול.
יש לי אחריות וכפועל יוצא מכך לא אוכל להנפיק הנחיות מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
שירלי גורן28/10/2016חשבתי שזו הוראה כללית לכולם אם למרוח הלק על הגלד או לא . לכן שאלתי. ואגב - אני נקבה לא זכר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית על איבר המיןדויד28/10/2016
שלום אני בן 20 והופיע לי על איבר המין מין שלפוחית וזה נורא מדאיג אותי, האם זאת מחלת מין? (צרפתי תמונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות באיבר המין
רמי מור28/10/2016ישנם שתי אפשרויות שיכולות לבוא בחשבון על בסיס התמונה שהעלית.
1. מולוסקום - יבלות שיכולות להופיע בעקבות הדבקה מינית.
2.קונדילומה - אפשרות זו פחות סבירה במקרה שלך.
ממליץ לך להבדק אצל רופא עור ובאם זה מולוסקום אמליץ לך להכנס לאתר שלי שם יש פרק רחב על הבעיה עם פתרון יחודי.
קודם כל לך והבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבני בן ה-4 יש פצעים מוגלתיים בקרקפתאסתי27/10/2016
לפני כשבועיים שמנו לב לראשונה שיש לבננו בן ה-4 פצע בקרקפת ולפני מס ימים מצאנו בקרקפת עוד שישה פצעים מוגלתיים עם הפרשה מוגלתית ..מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בקרקפת פוליקוליטיס
רמי מור28/10/2016פצעים בקרקפת הינם מחלת עור נפוצה ( פחות נפוצה בגילאים הללו )
התופעה קרוייה פוליקוליטיס.
יש פרק רחב של פוליקוליטיס באתר שלי את מוזמנת לעיין בו.
מבחינת רופא עור , הטיפול יכיל המון אנטיביוטיקה שאינה מומלצת לגיל הזה וגם לא לגילאים בוגרים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש/גירוי בפנים ובשפתייםרועי26/10/2016
שלום
בראש השנה התחילה לי יובש נוראי בפינות השפתיים, שהתפשט קצת מעל. (לדעתי התחיל לאחר גילוח אבל זו פעם ראשונה שזה קורה לי ככה) עד היום שום דבר לא עזר, לא לחות, ולא קרמים מרגיעים ואלוורה למיניהם.
העור מרגיש יבש ומגרד ומתקלף במקומות האלו ולצערי התור לרופא העור רחוק יחסית. אשמח לעצה מכם.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בפנים הטיפול בקרם סבורם
רמי מור26/10/2016התאור שתארת כאן עם התמונה שצורפה מעידה על סבוריאה.
זוהי מחלת עור עם השפעות עונתיות אך לא רק.
מזל גדול שלא מרחת משחות סטרואידיות ( רופא עור )
כי אז המצב היה מוחמר פי כמה.
אתה מוזמן להכנס לאתר שלי שם תוכל ללמוד על קרם סבורם
הצמחי לטיפול בסבוריאה ואשר נחשב לטוב מסוגו בעולם לבעיה זו של סבוריאה על צורותיה.
רמי מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור שק האשכים גירוי ונפיחות אשמח לתשובהחסוי 2125/10/2016
כל פעם יוצא לי מן נפיחות בעור שק האשכים
כמו עיגול נפוח ורך בצקתי כזה שנוגעים בו ההרגשה כמו פצע אקנה מגרה
אבל אין לו ראש
מה שמרגיע ומעלים זה הטרידרם קרם אבל אני רוצה לדעץ למה זה נגרם
זה דלקת בעור השק בגלל הגילוח שאני עושה שם ?
אשמח לתשובה
יש לי תור לרופא עור ביום חמישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה סטרואידית מה התחליף לה ?
שוב אני בן 2125/10/2016אני גם יגיד לרופא שיתן לי משחה ללא סטרואידים בכלל
כי הבנתי שזה לא בריא לעור ועושה גירוי יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בשק האשכים
רמי מור25/10/2016אם כבר מרחת טרידרם לאורך זמן לצערי אתה כבר בבעיה רצינית.
לבעיה קוראים ריבאונד ,
ריבאונד של סטרואידים מתבטא בהחמרה בעת שמפסיקים אותם.
זהו רק היבט אחד של ההחמרה ההיבט האחר של ההחמרה היא עור דק שכולי תקווה שלא נגרם לך.
אין ברפואת עור משחה תחליפית לסטרואידים.
מאחר ומדובר בשק האשכים שהוא איזור רגיש מימלא אני לא ממהר להתעסק בכך בנסיבות הללו.
צר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים קטנים אדומים בכל הגוףהינדי24/10/2016
שלום וברכה!
בבקשה אני ממש דואגת, יצא לבן שלי בן 7 חודשיים פצעים קטנים על כל הגוף, אין חום, לא אכל מאכל חדש או סבון חדש, וזה לא נעלם שאני לוחצת על זה!
מה זה יכול להיות?????
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בגוף לתינוק
רמי מור25/10/2016יתכן ובמדובר בתגובה אלרגית לדבר מה לא ידוע.
יתכן ומדובר בפצעי חררה חולפים.
באם המצב לא ישתפר בשלושת הימים הקרובים מומלץ לך להביא את הילד לרופא ילדים בשלב ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)