מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קילופים באיבר המין , פצע וגירוי במגע מיני וזקפהיוסי03/08/2016
לפני כחצי שנה הופיע לאחר טיפול בטבע קוטן עבר לאחר שלושה חודשים ללא טיפול חזר , הטיפול הוחזר אך ללא תגובה..
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופים באיבר המין , פצע וגירוי במגע מיני וזקפה - תגובה
רמי מור03/08/2016אתה משלם מחיר כבד ולצערי כבד מאד ויתכן בלתי הפיך עקב טעות חמורה שעשית כאשר מרחת משחה סטרואידית כבדה ( מינון גבוה ) על איבר המין
וכל ההחמרות הללו שאתה מתאר נקראות ריבאונד של סטרואידים.
באופן טבעי תרצה לשאול מה עושים עכשיו ?
אין תשובה חד משמעית אוליי משחה צמחית הקרוייה פסורליט המפורטת באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו הלחצת ... מה כן לעשות
יוסי03/08/2016להפסיק טיפול בטבע קוטן ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בבעיה
גיל03/08/2016מי מורח סטרואידים באיבר המין ?
לדעתי הרופא שלך נהג ברשלנות פושעת כשהוא הנחה אותך למרוח סטרואידים באיבר המין.
ממש צר לי בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות???
יוסי03/08/2016מה לעשות בבקשההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות ?
גיל03/08/2016אין שאלה כזאת מה לעשו לאחר שגרמת נזק בסטרואידים.
זה כמו להדליק אש ולגרום להצתה שתחסל הכל ולאחר מכן לשאול איך מתקנים את זה ?
בכל מקרה שתדע לך שרופא עור לא יוכל לעזור לך פה הוא רק יתן לך שוב את אותם סטרואידים .
מכיר את זה על בשרי כחולה פסוריאזיס .
לא יודע איך אני יכול לנדב לך עיצה סורי חבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז פשוט להמשיך בטיפול?
יוסי03/08/2016הטיפול בסטרואידים רק גורע לפי מה שאתם אומרים אן טיפול אחר מונע או ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחור יקר
גיל04/08/2016אם תמשיך אתה תשאר בלי איבר מין
אני חושב שאתה בן אדם לא חושב בכלל.
אתה כמו ילד קטן שלא מזהה סכנות.
תברח מסטרואידים אם אתה רוצה איבר מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שלא תעשה יש בעיה
רמי מור04/08/2016לצערי במקרה שלך הפתרון היה במניעה של שימוש בסטרואידים מלכתחילה
וזאת לא עשית.
מריחת סטרואידים על איבר המין בפרט היא דבר חמור ואסור וכעת כל מה שתעשה
טומן בחובו תגובה של החמרה.
הפסקת סטרואידים - תגרום לריבאונד במקום שמרחת וזה יתבטא בהחמרת הנגע
המשך מריחת סטרואידים - זה גרוע יותר מהפסקת המריחה כי אז תתפתח לך דקות בעור , זה יראה כמו ניילון מקומט , מצב זה קרוי אטרופיה של העור ( נזק של סטרואידים )
כל מה שאני מציע הוא שימוש במשחה פסורלי לעת עתה והיא מפורטת באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה שזה קורה לי, מישהו יודע מזה?איציק30/07/2016
זה נראה כמו או יבלות או עור מת, יש אחד גדול וכמה קטנים לידו.
אשמח לדעת מה עושים עם זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה שזה קורה לי, מישהו יודע מזה? - תגובה
רמי מור31/07/2016על פניו זה נראה כיבלות וירליות מסוג קונדילומה.
אתה יכול להעזר בחיפוש גוגל - קונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע מוזר ביד שצץ בפתאומיותדויד28/07/2016
שלום רב
הופיע לי נגע מאחורי הזרוע בפתאומיות , הוא מגרד וכואב רק שנוגעים בוא וכבר 3-4 ימים , הוא בצבע אדום . יש לציין שלפני שבוע הייתי במדינה חמה ושם השתזפתי ולא שמתי קרם הגנה אלא קרם שיזוף .
עוד לא הלכתי לרופא כי חשבתי שזה יעבור , מה עליי לעשות , האם זה סרטן עור ?
.....….......…....,,,,,,,,,,,,....,...................,,..................................,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
דויד28/07/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגע מוזר ביד שצץ בפתאומיות ................................ - תגובה
רמי מור28/07/2016סרטן עור זה לא - אך לא ניתן לדעת במדוייק מה הנגע הזה מבטא
משום שאבחנות של מחלות עור באמצעות האינטרנט זו בעיה מורכבת.
כרושם ראשוני לא מחייב יש לי חשד כי מדובר בעקיצת חרק כל שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוגאמיר26/07/2016
שלום רב.
אני מזה 7 חודש סובל מאודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוג מציקה במהלך היום. הכל התחיל בצריבה בשתן - תרביות שתן שליליות (4 פעמים במהלך התקופה), מחלות מין שלישי הכל. הייתי אצל 2 אורולוגים שאמרו שהכל תקין, 2 רופאות עור שנתנו לי כל מני משחות שלא עזרו בכלל - אנטיביוטיות, סטרואידים, אנטי פטריתיות ועדיין שום דבר לא עזר והאודם לא השתנה בכלל. צירפתי תמונה, יש השערה למה זה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם מסביב לפתח השופכה ותחושת דגדוג - תגובה
רמי מור27/07/2016המקרה מורכב מאד ואינו שכיח למי שעוסק בתחום הטיפול במחלות עור
אך דבר אחד אסור לך בתכלית היסור והוא מריחה של משחות סטרואידיות
אין למרוח אותם פן יוחמר המצה פי כמה.
היתה לי התחבטות באם להציע לך תמיסה צמחית הנקראת תמיסת סבורם
המשמשת אותי בטיפוליי בסבוריאה של הקרקפת אך המקרה מורכב מדיי מכדי שאסכים לטפל בו.
כל טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות? מי כן יכול לטפל?
אמיר27/07/2016שכחתי לציין שאובחנתי בקנדידה ברמה מאד גבוהה ייתכן והמצב קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה לעשות? מי כן יכול לטפל? - תגובה
רמי מור27/07/2016אם אובחנת בקנדידה במסגרת בדיקה של גורם מהרפואה המשלימה
האבחנה הזו מפוקפקת ולא אמינה - הם עושים אבחנת קנדידה לכל מי שמגיע לבדיקה במצבים כמו שלך.
חבל על הזמן ועל הציפיות שלך.
אם תרצה לנסות תמיסת סבורם המטפלת במצבי סבוריאה אתה מוזמן להכנס לאתר לי
ללמוד על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה שלכל אחד היה יכול לקרות השאלה מה עכשיו?יוגב24/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיותר
גיל25/07/2016חביבי אתה בפורום מחלות עור והסטיות שלך לא מעניינות אף אחד
אני במקום המנהלים לא הייתי עונה לך בכלל. יא מטרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעור הפניםאנה18/07/2016
שלום רב,
כשנה סובלת מאדמומיות בצד אחד לאורך הלחי ובצג השני מהאוזן לעד למרכז הלחי, לפעמים קצת מגרדים, יחסית יבשים עם מרקם קצת מחוספס. התחילו קטנין וממשיכים להתפשט ולגדול.ניסיתי מספר טיפולים קוסמטיים ללא הצלחה וטיפלים רבים אצל רופא עור : ROZEX,UREX,BENZAC ועוד כמה תכשירים על בסיס Benzoyl Peroxide וגם טיפול של תקופה באנטיביוטיקה מסוג דוקסיצילון.
בנתיים פתחתי תגובה אלרגית ל- Benzoyl Peroxide, אודם ושריפה בכל הפנים ולא יכולה להשתמש שום דבר לפרצי אקנה שיש לי מדי פעם.
הרופא טוען כי מדבור בטפיל אך לא נעשתה דגימה...
שום דבר לא עוזר.
אשמח לכל עצה או חוות דעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעור הפנים - תגובה
רמי מור19/07/2016מה שיש לך קרוי בשפה רפואית רוזיצאה
את מוזמנת להכנס לאתר שלי שם יש פרק על סבוריאה
ואחת המשחות שבהן נעשה שימוש בסבוריאה נותנת מענה טוב לרוזיצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על משחת קומאגיס אופן טיפוליוסף17/07/2016
שלום וברכה,
קיבלתי משחה בשם קומאגיס לטיפול בגירוד באזור האשכים והצדדים
בעלון השימוש ראיתי שכתוב שאין להשתמש באיזור שמסביב לאיבר המין.
מה זה אומר? האם מומלץ להשתמש או לא?
אשמח לתשובה בנושא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומגיס
גיל18/07/2016המשחה מכילה סטרואידים ואם תמרח סטרואידים
מכל סוג שהוא על שק האשכים אתה תאבד אותו.
מי שנתן לך למרוח סטרואידים על האשכים הוא לא רופא אלא פושע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטוח??!
יוסף18/07/2016שילמתי גם על הייעוץ הזה וגם על התרופה..
אם כן אדרוש החזר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סטרואידים
גיל18/07/2016אתה לא יכול לקבל שום החזר
אין החזר תרופות או החזר על טיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה סטרואידים - תגובה
רמי מור19/07/2016קומגיס זו אכן משחה עם מרכיס סטרואידי אשר תגרום לך לנזק ודאי בשק האשכים
ובזה אין ספק.
אמליץ לך שלא לעשות שימוש בה במקום זה שמעצם טיבו הוא עור דק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מגרדת בעור ברגל ימין שהופיעה גם ברגל שמאלחא17/07/2016
שלום רב,
לפני כחמישה ימים החלה אצלי פריחה מגרדת מאוד ברגל ימין מלווה בפצעונים ואדום מסביב לפריחה.
לאחר כשלושה ימים החלה להופיע אותה פריחה ברגל שמאל.
מצרפת תמונה של הפריחות.
האם תוכלו לעזור לי ולהבין מה זה.
בתודה מראש ושבוע טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת שמונה של הפריחה ברגל שמאל
חא17/07/2016מצרפת תמונה של הפריחה ברגל שמאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת שמונה של הפריחה ברגל שמאל - תגובה
רמי מור17/07/2016אני רואה כתף ולא רואה רגל.
בכל מקרה גם נסיון להתעמק בפריח מוביל למסקנה בלתי נמנעת כי אתה חייב לראות רופא של ממש בשל הצורך לקבוע איבחון נכון ולא תחליף אינטרנטי , מתוך אחריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתמיסת ורומאל להעלמת קונדילומה על פני איבר המיןיניב13/07/2016
שלום.
רופא העור שלי איבחן על פני איבר המין שלי יבלות קונדילומה, הוא צרב לי אותם בחנקן ואמר שבמידה והיבלות לא נעלמות תוך שלושה שבונות להמשיך טיפול באמצעות תמיסת ורומאל.
רציתי לדעת האם זה בסדר למרוח תמיסה זו על פני איבר מין זכרי או שמא זו תמיסה שאיננה מתאימה לטיפול ביבלות על איבר המין?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה ורומל תגרום להכפלת היבלות
רמי מור14/07/2016ורומל מכילה חומצה וזו גורמת לרגישות אצל הנגיף אשר מייד עם מריחתה הנגיף שולח זרועות למקומות אחרים כאקט של התחמקות והתוצאה החמרה והכפלת היבלות - חד משמעית !
אני מצר על כך שעדיין עושים שימוש בתרופה אשר לגביה אין ספק בנזקים
ועוד לא דברנו על הכוויה הרצינית שתגרם לך.
אוסיף , גם לייזר והסרה בחנקן גורמים להכפלת היבלות.
אתה מוזמן לבקר באתר שלי שם יש פרק על קרם קונדרמה לטיפול בקונדילומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה אחרי רוטקוטןמיטל13/07/2016
אחרי פעמיים נסיונות טיפול ברואקוטן האקנה חזר
אשמח לדעת רמי מור האם תוכל לעזור לי להפטר מאקנה במצב לא קל בלשון עדינה .
בת 23 בריאה ומוכנה לנסות הכל חוץ מרואקוטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול יחודי באקנה ותוצאות מצויינות
רמי מור13/07/2016קיים טיפול יחודי באקנה המניב תוצאות מופלאות
את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולראות מקרוב את התוצאות
ללא הזדקקות לרואקוטן אלא טיפול צמחי פורץ דרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכלו לזהות בבקשה מה יש לי על היד?ניב13/07/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו לזהות בבקשה מה יש לי על היד? - תגובה
רמי מור19/07/2016המקרה יכול ללמד על כמה מצבים אשר לטעמי מחייבים בדיקת רופא אמיתית.
זה לא יהיה נבון להנפיק לך אבחנה סתם כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים בראשנאווה12/07/2016
למרות שאני חופפת כל יום ואני יודעת שזה ממש לא בריא לשיער יש לי תחושת גרד וקשקשים תמידית בקרקפת.
בחורף זה מתעצם אבל כרגע הגרד בלתי נסבל.
ניתן לעשות משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה של הקרקפת
רמי מור12/07/2016התאור מתאים למצב המוכר כסבוריאה של הקרקפת.
ככל הנראה שאצלייך הביטויים לכך הם בעוצמה מוגברת של גרד הן מתוך הפלוגיה עצמה או כפועל יוצא של שימו תכוף בחפיפה.
את מוזמנת לבקר באתר שלי שם מוצאים שפע של פתרונות יחודיים לסבוריאה הנחשבים מובילים מסוגם בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם צריך לעבור בדיקת דם לגילוי מחלות מין אחרי זה?עופר12/07/2016
1. קיבלתי מין אוראלי מזונה בתל ברוך עם קונדום. צריך בדיקה? יש לי ממה לפחד?
2. הייתי במכון ליווי בת"א- קיימתי יחסי מין מלאים עם קונדום וליקקתי לזונה את הפטמות סליחה על הבוטות אבל- מזה צריך לפחד? אפשר לקבל מזה הרפס?! דורש בדיקה או שאני בסדר?
במכון הזונות מתקלחות בין לקוח ללקוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא הייתי עונה לך בכלל
תומר12/07/2016זה פורום מחלות עור ולא פורום מן הסוג שאתה חושב שהוא.
זה בעייה שלך ועל זה נאמר סוף מעשה במחשבה תחילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כל פצע באף הוא הרפס, ואיך אפשר לדעת זאתליאת12/07/2016
שלום,
יצא לי פצע בתוך האף ממש קטן ובלי שלפוחיות האם זה יכול להיות הרפס?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כל פצע באף הוא הרפס, ואיך אפשר לדעת זאת - תגובה
רמי מור12/07/2016את זקוקה לאבחנה רפואית של ממש ולא יעוץ כגון זה שבפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה חוזרתשרון10/07/2016
אני קבלתי מרופא עור משחה יומובט שמה לסבוריאה בצידי האף
ולא עובר יומיים מהפסקת המשחה וכתמים חוזרים ואפילו בצורה חמורה יותר.
יש פתרון אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם סבורם נותן מענה לסבוריאה
רמי מור12/07/2016מריחת יומובט על הפנים במצבי סבוריאה תגרום להחמרה קשה
ואני מופתע כי אינך מודעת לכך שיובט היא משחה סטרואידית .
הכנסתי לאתר שלי בכתובת המצוייה מעלה וראי שם את פרק סבוריאה וקרם סבורם הצמחי הנחשב לטוב מסוגו בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)