מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול לילדה עם HSריקי07/02/2018
יש לי ילדה בת 11 כבר שנתיים וחצי סובלת מhs זה מופיע לה באזור המפשעות. נסנו גם את ההמלצה של המשחות בתל השומר אך ללא שיפור המצב. אני רוצה לציין שעדין לא קיבלה וסת. בבקשה מה אתה ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
פרופ` חיים ראובני11/02/2018תיאורך איננו יכול חהוות תחליף ויגרום להטעייה. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפגשתי עם בחור ושמתי לב לפצע שיש לו ליד פי הטבעתאיתמר06/02/2018
כמו מה זה נראה לך?
והאם זה יכול להיות פצע סיפיליס אני קצת בלחץ
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני11/02/2018תמונה יכולה להטעות ואיננה תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים על הפין קצת מלחיץליאור04/02/2018
אובחנתי שיש לי נגעים קטנים כמו יבלות על הפין שלא עוברות
מה זה יכול להיות אני נשוי ולאישתי יש עבר עם פפילומה
יכול להיות שזה זה ? צירפתי תמונה
יש לציין שזה בכמה מקומות על הפין לא רק במקום אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני11/02/2018תמונה יכולה להטעות ואיננה תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ברגל המשך טיפולשני04/02/2018
ביום חמישי הייתי אצל רופא עור והסרתי יבלת בחנקן נוזלי, הוא אמר שזה לא כואב אך כבר שלושה ימים אחרי ולא מצליחה לדרוך המקום מאד רגיש ונהיה שטף דם בפנים, צריך לחכות שזה יעבור או לשים משחה כלשהיא? ואם כן, צריך מרשם מרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בצורות עיגול לרוברוני בייטמן04/02/2018
לאחר 4 חןדשים בצבא החלו להיות לי כמו כתמים בצורות עיגול לרוב , בהתחלה גירדו ולאחר מכן רק נהיו אדומים , הלכתי לרופא שראה בזה אלרגיה , נתן לי כדורים, הכתמים נהיו פחות אך לא נעלמו ולאחר זמן שנגמרו לי הכדורים חזרו הכתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ בקשר לKocuria kristinaeאני03/02/2018
מזה מספר שנים שיוצאים לי פצעים בפניםף בעיקר מסביב לפה ומתחת לאף. בתרבית נתגלה החיידק Kocuria kristinae והרופא רשם לי משפחה אנטיביוטית וכדורי אנטיביוטיקה. זה לא עזר
מה ניתן לעשות? ומה זה בכלל החיידק הזה? אני לא מוצא עליו שום מידע באינטרנט בעברית...אשמח מאוד לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק
פרופ` חיים ראובני11/02/2018לא מכיר.
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על איבר המיןאנונימי01/02/2018
שלום, אני בן 16
לפני איזה שבוע וחצי או שבועים התחיל לי מין כאלה פצעים או כתם כזה ... לא יודע איך לתאר את זה בכלל על איבר המין. זה התחיל לי אחרי ששכבתי אם מישהי .בהתחלה זה היה כזה כמו מן פצע או נקודה קטנה כזאת וזה כל הזמן מתפשט וגודל. אם אתם יודעים אולי מה זה או יכולים להגיד לי איך להיפטר מהדבר הזה אני ישמח כי אני בן 16 וזה קצת מסובך בשבילי ללכת לרופא וזה כי לא נעים לי מאמא שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה על איבר המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן כף הידאלכסנדרה30/01/2018
שלום רב,
אני סובלת ככל הניראה מפטריה בציפורן בכף היד.לאחר שעשיתי תרביות כמה פעמים זה שלל את האפשרות שזה פטריה.
בהמלצת רופא עור עשיתי טיפול של הורדת הציפורן באמצעות משחה ושיוף הציפורן ולאחר שהורדתי את הציפורן לגמרי שמתי משחה שעוזרת לגדילת ציפורן שתגדל באופן בריא.זה עזר ולאחר שבועיים הציפורן שלי שוב פעם התחילה להיהרס פניתי שוב פעם לרופא עור והוא המליץ לי להשתמש במשחה ששמה מטריקס .האם לדעתך זה יעזור לי אני כבר מיואשת מהטיפולים בה.
תודה מראש !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש חוזר רק באגודלחנית30/01/2018
יש לי יובש תמידי באגודל של יד ימין. קרם רגיל לא עוזר, יכול להיות שזה בכלל לא יובש אלא משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש באגודל
פרופ` חיים ראובני11/02/2018איןתחליף תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרחת חיתולים אצל בת שנהעינב27/01/2018
שלום רב,
בתי בת שנה. מאז שנולדה סובלת מתפרחות חיתולים מאוד קשות. למרות הקפדה על החלפות תדירות ומריחת משחה אחרי כל החתלה, אחת לכמה זמן מתפתחת אצלה תפרחת שלא מגיבה במשך זמן רב לשום טיפול. בין התרופות שבהן טופלה: דרמקומבין, טרידרם, ביפוויט, גנטמיצין ועוד.
זה מגיע ממש למצב של פצעים פתוחים ובאחת הפעמים אף התפתח לזיהום.
מה הסיבה לכך שהיא סובלת מזה בצורה כל כך קשה והאם יש משחה מניעתית מומלצת שיכולה למנוע מלכתחילה את ההגעה למצבים האלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרחת טיטולים
פרופ` חיים ראובני28/01/2018הטיפול הכי חשוב .. להמנע מטיטולים.. להשאיר את האיזור פתוח..
ולהמשיך בהחלפת טיטולים בתדירות גבוה .. עם משחות כמו דזיטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מקדודית אדומות כואבות בבטן בהריוןיולי25/01/2018
שלום רב!
אני בהריון בשבוע 26 והיום גיליתי כתם מנקודות אדומות בצדה השמאלי של הבטן. הוא טיפה כואב ורגיש למגע.
מה זה יכול להיות ומה הן דרכי הטיפול המומלצות בהריון? הכם זה מסוכן וצריך לראות רופא באופן מיידי? איזה בדיקות מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בבטן
פרופ` חיים ראובני25/01/2018תמונה יכולה להטעות ואיננה תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע על איבר המיןאנונימי24/01/2018
הופיע לי פתאום שוב.
אני בן 21 ובגיל 15 לפני שהייתי פעיל מינית היה לי מקרה זהה לגמרי, הוא עבר אחרי זמן מה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני25/01/2018אם אתה פעיל מינית כדאי להתייעץ עם רופא עור באם מדובר במחלת מין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכף רגל ימיןמורן23/01/2018
שלום רב ׳
יש לי בעיה של היווצרות שלפוחיות וגרד עז ברגל מס. שנים
רוב הסיכויים זה קרה בעקבות שלפוחית שהסתבכה (זה לא פטרייה ולא פסוריאזיס ) אף סוג של משחה לא עוזרת ; בבקשה פיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני25/01/2018סביר שמדובא באקזמה....
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע שטוח עם קשקשת עליושלומי21/01/2018
מזה כמה חודשים יש לי מן נגע שטוח אדמדמם לפעמים מעקצץ בשתי הידיים אחד מהם באזור המרפק בחלק הפנימי.
רופאת עור לא יודעת להגיד מה זה.
אני בן 41 האם יתכן ומדובר בסרטן עור? של תאי הקשקש?
אני חייב לציין שבפנים פלסטיקאי אמר שיש לי נגע bcc לא ראה את הנגע ביד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע שטוח אדמדמם
פרופ` חיים ראובני22/01/2018תמונה יכולה להטעות ואיננה תחליף לבדיקת רופא. ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה אבחון וטיפול בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידק בדם staphylococcus aureusאמיר20/01/2018
שלום. לבת הזוג החדשה בעיה של גירודים בכל הגוף, בעיקר בידיים וברגליים ויש לה פצעים שככל הנראה נגרמים מגירוד. עכשיו היא הלכה לרופא עור שמצא שבנוסף לאקזמה שנובעת מאלרגיה, יש לה בדם חיידק staphylococcus aureus ונתן לה אנטיביוטיקה oxacilline לעשרה ימים.
לאחר קיום יחסים הרגשתי כאילו נדבקתי במשהו כאביי שרירים חולשה וגם קצת גרודים ברגליים.
השאלה האם גם אני צריך לקחת אנטביוטיקה והאם אני צריך לחטא ולכבס בגדים שבאו איתה במגע, או שהגוף מתגבר על זה בעצמו.
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק בדם
פרופ` חיים ראובני22/01/2018לא סביר שנדבקת...
לכן גם אין בעייה
רק אם חלית במחלת חום מסיבה לא ברורה פנה לרופא המשפחה לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)