מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפי הטבעתרז28/06/2013
בעיה נוספת צירפתי תמונה,
לאחרונה גילתי שישי לי פצעים בפי הטבעת זה ממש לא נעים,
אני מפחד ומתבייש ומרגיש חסר אונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפי הטבעת - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013פנה לרופא עור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות קטנות על איבר המיןרז27/06/2013
לאחרונה שמתי לב שמופיעות לי על איבר המין נקודות קטנות לבנות כמו בליטות ממש קטנטנות ממש זה לא שורף ולא כלום, אבל זה לא נעים תחושה לא חלקה.
אני מפחד שזה משהו מסוכן אני ממש בחרדות
אני בחור בן 26 מקיים יחסי מין בתדירות גבוה.
תודה
אני ממש בחרדות מבקש עזרה
זה יכול להיות מחלה מסוכנת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות קטנות על איבר המין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013פנה לבדיקה אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה בציפורןעמליה26/06/2013
מה אומרות תוצאות הבדיקה הזאת בציפורן : Direct examin fungi:Hyphae observed
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה בציפורן - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013יש פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול פלסטיקאידן25/06/2013
שלום
כירוג פלסטיקאי גרד Seborrheic keratosis . כמה ימים
לפני שטיפל שפשפתי במברשת הגב התחיל להתפורר -שמחתי .
ושהגעתי אליו , אמר שנשאר קצת ויטפל בזה. לא ראיתי מה עשה בגב .שהגעתי הביתה ראיתי בראי עיגול אדום . ושורף. שקודם היה סה"כ חום בהיר ויפה .וטיפה מדקדק ומפריע.
עכשיו 4 ימים אחרי - נשאר בדיוק כמו ביום שטיפל - לא הבריא נשאר אדום לא יכול להשען על הגב הרבה זמן כי מתחיל לשרוף , ואני יושב הרבה .צילמתי הנגע מצורפת תמונה .
1)האם סביר?
2) יש טעם להתרוצץ לרופא עור או ?? ל ....... יש משהו לטיפול?
3) או יחלים מעצמו .מתי ? סדר גודל שיעלם האדמומיות ולא ישרוף?
רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי טיפול פלסטיקאי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013יקח זמן החלמה. סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת הדבקה דרך הנעלייםהילה22/06/2013
אם יש פטריה בציפורן רגל, איך אפשר למנוע הדבקה של שאר האצבעות לאחר שכבר הפטריה טופלה? האם יש דרך לחטא את הנעל ? האם שמש יכולה להשמיד את מה שנותר בנעליים כדי שלא אדבק שוב בפטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם
הילה03/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע או עקיצהבני22/06/2013
לפני שבועיים וחצי על עור השד הבחנתי בהילה אדומה די גדולה דמויית שטף דם ובמרכזה גוש קטן לבן. לא כואב לא מגרד. השטף האדום הצטמצם לכיוון המרכז הלבן שהוא מורם מעט, אולם כבר שבוע אין שיפור.עדיין יש את החלק הלבן ומסביב הילה אדומה קטנה.זה לא מפריע או כואב . האם לגשת לרופא או לחכות עוד פרק זמן למעקב?האם זה יכול להיות משהו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע או עקיצה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013מומלץ לפנות לרופא עור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה פרקי זמן אפשר להשתמש בדייבובטטובה נויפלד19/06/2013
בהוראות שימוש מומלץ למרוח עד לחודש ימים. ברצוני לדעת מה המקסימום המותר וכמה זמן יש צורך לעשות הפסקה ולהמשיך שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דייבובט רק יחמיר את הפסוריאזיס
שיר22/06/2013כל מריחה של דייבובט תתן לך רק מראית עין של הקלה וזה לכל היותר ליומיים
במקרה הטוב.
מה שיקרה לך כתוצאה מהמריחה של הסטירואידים האלה זה שהנגעים יתעבו ויתחברו לנגעים אחרים וככה יווצר לך נגעים פלאקים על משטחים ענקיים.
אני משתמשת במשחה טבעית ובטיפול פנימי מעולה ולא צריכה יותר את הסטירואידים.
אם את רוצה את יכולה לחפש בגוגל את האתר של המטפל.
תחפשי - פסורליט משחה
מקווה שעזרתי.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה פרקי זמן אפשר להשתמש בדייבובט - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013ניתן להשתמש 3 חודשים על שטח מוגבל במריחה דקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לבן על ציפורן הרגלרוני18/06/2013
שלום, בת 39, הופיע לי לפני כמה חודשים כתם לבן על בהן כף הרגל, לאחר שערכתי בדיקת מעבדה לגילוי פטריות התגלה Candida guilliermondii. מה זה אומר? מבינה שפטרת אך מסוג נדיר? שיש רק לבעלי מערכת חיסון נמוכה??. יש לציין שאני בריאה בד"כ ואין בעיות נוספות..כמו כן, מה הטיפול המומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לבן על ציפורן הרגל - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013הדבר עשוי לפנות ישנם טיפולים תרופתיים הולמים פני לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת קורטיזוןדנה18/06/2013
שלום רב
בת 29 בריאה לחלוטין.
לפני 3 שבועות קיבלתי זריקת קורטיזון כי היו לי כאבי גב חמורים, גילו לי בלט דיסק.
לפני כמה ימים התחילו להופיע לי פצעים, "חצ'קונים", באיזור החזה- לכל רוחבו ,
כל הגב, המצח וקצת בצוואר.
רופא המשפחה אמר לי לפנות לרופא עור.
שאלתי- האם זה בגלל הזריקת קורטיזון? תופעת לוואי?
מה עושים? איך מטפלים?. התור שלי הוא רק בעוד שבוע ואני רוצה כבר להעלים את הפצעונים האלה. זה לא אסתטי ומאוד מפריע לי .
מה לדעתכם הרופא ייתן לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים??????
דנה26/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקת קורטיזון - תגובה
ד''ר אכי פרידמן01/07/2013קשה להניח שזה בגלל הזריקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- lichen sclerosis et atrophicusטל14/06/2013
שלום רב,
אני סובלת מהמחלה באיזור קטן ליד הרקטום עם גירודים קשים ורוצה לדעת אם חוץ מהקרם דרמובט (אותו רצוי למרוח לא יותר מפעמיים ביום להבנתי) יש משחה/קרם נוסף ללא סטרואידים ,שניתן לשימוש כל אימת שהגירוד בלתי נסבל ואפשרי להשתמש בו במקביל לשימוש בדרמובט
תודה, טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ברפואת עור ללא סטירואידים
אורנה14/06/2013כל מחלות העור או רוב מחלות העור מטופלות בסטירואידים
כי אין להם משהו אחר או אין להם תרופות בכלל למחלות עור.
דרמובט עושה נזקים איומים ובלתי הפיכים את זה החולה לומד על בשרו
כשכבר מאוחר ולא ניתן לתקן.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מחלות עור .
יש שם כמה תגליות ברמה עולמית שאין לרופאי עור.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlichen sclerosis et atrophicus - תגובה
ד''ר אכי פרידמן15/06/2013ראי תשובתי בפורום השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "הפורום השני"?
שרית09/07/2013אני מחפשת את תשובתך ולא מוצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורומאל בהריוןשלי14/06/2013
שלום,
מזה כשבועיים אני משתמשת בורומאל ליבלות בידיים וב- אלוקום קרם.
השבוע גיליתי כי אני בתחילתו של הריון והשימוש בלק אסור בהריון.
הפסקתי את השימוש בלק ובמשחה, האם זה מסוכן? יתכן שנגרם נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורומאל בהריון - תגובה
ד''ר אכי פרידמן15/06/2013סביר להניח שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע זרעאא13/06/2013
שלום אני בן 28, יש לי שאלה בנוגע לצבע הזרע..
מאז ומתמיד אני זוכר שצבע הזרע שלי הוא לא ממש לבן לבן..הוא לפעמים שקוף..או צהבהב או לבן צהוב..לפעמים שרואים בסרטי פורנו הזרע ממש ממש לבןן..האם זה נורמלי.? האם זרע חייב להיות לבן מאוד...האם זה תלוי בגורמים כלשהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי בדיקה לאיידס ועגבת וזה שלילי
אא13/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזרהדר12/06/2013
שלום רב,
האם יש לי בזרועות אסטמה של העור ואני רוצה לעשות הסרת לייזר במפשעה ובבטו
התחתונה.. האם זה אפשרי? או שזה מגביר את האסתמה של העור?
ואם יש דרך אחרת להסרת שיער שלא בלייזר?
תודה האש על העזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן15/06/2013אין בעיה לבצע הסרת שיער בלייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בקצה הפיןדרור11/06/2013
שלום,
לפני כשלושה ימים התחילה לי מעין צריבה/גירוי בקצה הפין. הגירוי לא רק בזמן יציאת שתן אלא קבוע.זה לא כואב אבל מציק.כמו כן הפין נוקשה מהרגיל ויש תחושה של יציאת טיפה שתיים של שתן.אבל קשה לי לאמת את זה.
קיימתי יחסים לא מוגנים לפני כשבועיים....
להמתין עוד מספר ימים ? להיבדק ? מה יכולה להיות הסיבה לתופעה ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בקצה הפין - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר12/06/2013הסימפטומים המתוארים מחשידים על מחלה זיהומית בדרכי השתן. פנה לרופא עור בהקדם להבדק ולקבל הפניה לבדיקות מעבדה - סרולוגיה בדם ומשתח מן ההפרשה, כדי לזהות את הגורם ולקבל טיפול מתאים. כדאי להמנע מקיום יחסי מין עד קביעת אבחנה וקבלת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נצרתרבאח10/06/2013
יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ואני מנסה כל הזמן לקרוא על פתרונות לגביה והיא התקרחות !
אני רואה בנראה שקו השיער הקדמי אצלי מתחיל להיות דליל מאוד עם המון חורים ואני לא יודע אם שימוש במינוקסדיל או פרופסיה יכול לעזור ?
בנוסף לזה שהיה לי זיהום בקרקפת לפני חודשים רבים וטיפלתי בה בטיפול אנטיבקטריאלי אז האם זה השפיע ומשפיע כעת על בחירת הטיפול ?
נוסף על כך.. רציתי לשאול אם יש תרופות גנריות או אחרות בעלות אותו אפקט שנמכרות בבתי המרקחת שהם יותר זולות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצרת - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר12/06/2013שלב ראשון בטיפול בהתקרחות הינו קביעת אבחנה - האם מדובר בהתקרחות גברית שמקורה גנטי או ישנה אבחנה מבדלת ויש צורך מבדיקות נוספות להשלמת הבירור. לאחר מכן מתקבלת ההחלטה על סוגי טיפול ושילוב בינהם, בשיתוף פעולה בין הפציינט לרופא. פנה לרופא עור מומחה להערכה, אבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)