מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגזמה בעורטל08/08/2013
שלום היה לי פטריה בכף הרגל שטיפלתי בה ותוך כדי התחילו לי גירודים בלתי פוסקים בכף הרגל לאחר כמה ימים הופיעה ברגל כמו פצעונים קטנים כאלה שהופיעו גם באצבעות בידיים וגם בכך הרגל השניה הייתי אצל רופאת עור שטענה שמדובר באגזמה השאלה שלי היא:
1.האם המשחה דרמובט מסוכנת?לשימוש יום יומי למשך שבועיים פעמים ביום?
2.האם אגזמה מדבק?
3.האם זה יכול להופיע סתם ככה שאני לא אלרגית לכלום?פתאום להופיע?
אשמח שתענו בהקדם(;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט תהרוס לך את העור
מיטל08/08/2013כל משחה שמכילה סטירואידים תהרוס לך את העור
ותגרום לך החמרה חמורה ייותר ממה שיש לך כרגע
דרמובט במיוחד נחשבת למלאך המוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימפטיגו לילדה בת 6קרן06/08/2013
לבתי בת ה 6 יש פצעים ברגלים שאובחנו כאימפטיגו.
האם ניתן ללכת לים? האם מי הים יזיקו/ ישרפו לה?
ולבריכה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימפטיגו תרופה שאני ממליצה מנסיון
הדס06/08/2013את חייבת לטפל בזה .
תחפשי בגוגל הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר מחלות עור שרופאי עור רק יכולים לחלום על רמה כזו.
יש משחה מעולה וגם משהו צמחי לשתיה שמעלים את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפטיגו - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר17/08/2013אימפטיגו הינה מחלה מדבקת, כדאי להמנע מבריכה וים עד שהעור יחלים לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה לתינוקת באוזןתמר05/08/2013
שלום יש לי מספר שאלות.
1. מה הטיפול המומלץ בסבוראה אצל תינוקת באוזן מסביב ובתוך האוזן ליד הפתח של התעלה?
2. האם סבוראה של תינוקות מגרדת?
3. מהו הטיפול המונע? (חשוב לי למנוע את התופעה מכיוון וכבר פעם אחת הסבוראה הפכה לדלקת והייתה פטרייה)
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוראה לתינוקת באוזן - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013קרם לחות יספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים מסביב לבן..הילי05/08/2013
היי,
פתאום שמתי לב לכתמים על העור שהופיעו היום- כתמים אדומים אמורפיים בצורה שלחלקם שמתי לב שיש מסביב לבן.. זה לא ממש מגרד ולא נראה כמו עקיצה.. מצרפת תמונות, אשמח אם תוכלו אולי להגיד לי במה מדובר או להפנות אותי היכן לבדוק/לשאול..
הערות/שאלות- נראה כאילו מסביב לאדום וללבן יש משטח גדול אדמדם- זה נרק מהצילום- מדובר במשטח הקטן האדום ובלבן סביבו
ועוד- הייתי בפארק הירקון..יכול להיות שקשור למשהו באוויר/צימחיה ?
תודה,
הילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב- יש לי כאילו כ -7 מפוזרים בגוף
הילי05/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים אדומים מסביב לבן.. - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013ייתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורומאל לבלוטות שומן מתחת לעין?חגית05/08/2013
שלום רב,
יצאו לי שתי בלוטות שומן מתחת לעין. האם מריחת ורומאל עליהן יכולה למזער אותן ?
האם יש טיפול תרופתי כולשהו שיכול להעלים אותן?
מה ניתן לעשות, הן מאוד לא אסטטיות.
לתשובתכם אודה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורומאל לבלוטות שומן מתחת לעין? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013מריחת ורומאל עשויה למזער אך יש לבצעה בזהירות רבה!! ישנם טיפולים נוספים - גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבתשבע03/08/2013
שלום רב,
מאתמול (יום ו') יש לי בחלק התחתון של הרגל, יותר קרוב לכף הרגל מאשר לברך, אזור אדום מגרד מאוד. נראה כמו שפשוף ומגרד. כמו עיגול אדום הרבה מתחת לברך כאמור, סמוך יותר לכף.בתחילה סברתי כי מדובר ביובש או במשהו מקומי אך זה ממשיך ויתכן שמתרחב - חשבתי לגשת מחר לרופא לבירור אך נזכרתי - ואולי יש קשר: ביום ה' בלילה פצעתי את עצמי באצבע ברגל בעקבות שימוש בקוצץ ציפורנים. האם יתכן האדמומיות הזו היא ביטוי לזיהום? אין כרגע חום ואין כאבים רק אדמומיות מגרדת. אום אכן בזאת מדובר, זה יוכל לסבול דיחוי עוד יום למחר? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013ייתכן. דחייה זה ע"פ שיקולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדת??גלי01/08/2013
שלום ,
בגיל קטן אובחנה אצלי גרדת ע"י רופא ילדים, מאז אני רואה נקודות אדומות בגופי לעיתים ישנה פריחה מגרדת קלה באיזורים שונים.
קראתי שגרדת זו תופעה של גירודים קשים באיזורים מסויימים ופצעים בולטים מעל העור.
אצלי הפריחה היא לא באיזורים הנ"ל וכן לא מדובר בבליטות מעל העור וגרד שהוא פחות מעקיצת יתוש ?
ראיתי תמונות באינטרנט מחרידות אצלי זה ממש לא היה כך אלא ממש פריחה קלה .
האם יתכן שהרופא טעה?? יכול להיות מצב כזה קל של המחלה?
אני שנים חושבת שהיתה ועדיין יש לי גרדת שלא ניתנת לטיפול.וחוששת שאעביר את זה לילדים שלי, האומנם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרדת?? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/20131. ייתכן שהרופא טעה.
2. כן
3. גשי לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שמןאירית01/08/2013
יום לאחר החפיפה כבר השיער שלי שומני אבל רק בצמוד לקרקפת וזה עושה רושם שאני לא חופפת שיער הרבה זמן וזה לא נעים. לאורך השיער לא רואים שומן והשיער נראה רגיל כאילו חפפתי באותו יום, גם כמה ימים לאחר החפיפה לאורך השיער אין שמנוניות, וזה אומר שהשמנוניות היא רק ליד הקרקפת. האם יש לזה פתרון?
אני חופפת עם שמפו לשיער שמן ולא משתמשת במרכך שיער ולא שמה שום דבר על השיער לאחר החפיפה כי אז השמנוניות עוד יותר גדולה.
גם עור הפנים שלי שמן אבל ללא פצעים ואני כותבת את זה רק לידיעה ולא להמלצה לטיפול בפנים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שמן - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013ניתן להשתמש בתדירות גבוהה יותר בשמפו שאת משתמתשת או בשמפו רפואי וניתן לקבל טיפולים אחרים הכל ע"פ הצורך. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מוגלתיים בקרקפת שגורמים לצלקות ולנשירהנחמה30/07/2013
שלום
מזה כמה שנים אני סובלת מפצעים בקרקפת שגורמים לצלקת ולנשירת שיער כשקצה השערה הזקיק כנראה עטוף במן מוגלה שקופה. זה מתחיל כמו פצעי בגרות אדום נפוח כמו פצע תת עורי בפנים שהוא כואב מאוד וזה מופיע בקרקפת במיוחד בצדדים מעל האוזניים אך לעתים גם בכל הראש, לפעמים נהיה ממש פצעון מוגלתי שניתן לנקז את המוגלה אך לרוב זה אדום וכואב ועד שלא אתלוש את השערה על מנת לתת למוגלה הזו לצאת זה לא מתייבש ולא עובר. הגירוד הוא בלתי נסבל- ממש התקפי גירוד אציין שלאחר ביקור בבריכה כנראה בגלל הכלור המצב ממש מחמיר. זה גורם לי לקרחות לעתים השיער נושר לבדו לעתים בעזרתי אני מתביישת בקרחות שנוצרות ובצלקות. זה נראה כאילו "הדלקת" עוברת מאיזור לאיזור בראש, פצע מתייבש ומיד לידו מתחיל חדש לפעמים. אני בת 40 יש לי מעט אקנה מבוגרים בפנים ובגב. אציין שהפצעים בקרקפת לעתים מתגברים לפני מחזור. אני
סובלת מתת פעליות בלוטת התריס ונוטלת יותירקס לאחרונה tsh- 7.88 t4- 1.0
anti thyroid peroxid- 760 האם יש קשר לפצעים ולתת פעילות? אציין שיש איטיות כללית בהחלמת פצעים באופן כללי וגם שכשגרתי באיזור ים המלח היבש התופעה לא קרתה כלל.
אני מתנצלת מרוש על אורכם של הדברים ושואלת מה יש לי בקרקפת? (זה בלתי נסבל כבר..) האם קרחת תעזור? זה קשור לראומטיזם (אני עם פיברומיאלגיה וסימבלתה) או תהליך דלקתי כללי בכל הגוף או רק בקרקפת? באופן כללי אני סובלת מגירוד מטורף בהתקפים בכל הגוף. לסיכום: מה יש לי ואיך אני מטפלת בזה? רופאת עור ראתה את זה ונתנה לי שמפו מיוחד ללא הועיל..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מוגלתיים בקרקפת
אור02/08/2013יש לך בעיה שנקראת פוליקוליטיס
היא גם נפוצה כפצעי ישבן.
יש טיפול צמחי עם משחה וחומר צמחי שצריך לשתות וזה הדבר היחיד שקיים ושיכול לשפר לך את המצב ללא תלות באנטיביוטיקה.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי בבקשה?
נחמה12/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חשובה לך במחלות עור
דנה13/08/2013יש לך תופעה שנקראת פוליקוליטיס
כל מה שיש לרופא עור להציע לך הוא טיפול באנטיביוטיקה בכמות ענקית
ומזה לא תבריאי.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
באתר שתגיעי תחפשי פוליקוליטיס וזה הטיפול הכי טוב שיש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מוגלתיים בקרקפת - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר17/08/2013תארת בעיה ממושכת ומורכבת שאינה מגיבה לטיפול שקיבלת. בראש ובראשונה יש צורך מאבחון מדויק - במידה והבדיקה הפיזיקלית אינה מספקת, יש אפשרות להרחיב את הברור, לקחת תרבית מהפרשה המוגלתית או לבצע ביופסיה לפי הצורך. רק לאחר קביעת אבחנה מדוייקת תתקבל ההחלטה הנכונה ביותר לגבי טיפול ומעקב. פני לרופא עור מומחה כדי להתקדם בתהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבמיכל29/07/2013
כיצד ניתן להבהיר את הליניאה נגרה אחרי הריון? האם ניתן להשתמש לשם כך ברטינול שכן עור הבטן אינו נחשף לשמש? אחרי כמה זמן אמור לעבור הפס הכהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013במקרים רבים הפס חולף מעצמו המתיני בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מוגלתיERAN25/07/2013
יש לי פצע מוגלתי באזור המפשעה שאלתי אם לפי התמונה המצורפת אפשר לדעת מה זה ?
אני סובל מהרפס שבדרך כלל מופיע על האבר מין עצמו אז אני חושב שזה לא הרפס
תודה לעונים
וסליחה על התמונה הלא נעימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ERAN25/07/2013שזה הפעם השנייה תוך חודשיים באותו המקום
זה מתחיל כגירוד ואז נהייה פצע מוגלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע מוגלתי - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר28/07/2013התמונה באיכות ירודה במיוחד. יתכן ומדובר בנגע זיהומי, אך דרושה בדיקה קלינית יסודית לקביעת אבחנה מדויקת וטיפול. פנה לרופא עור בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראליעמית23/07/2013
היי. קיימתי מין אוראלי עם בחור. הוא מצץ לי אך אני לא מצצתי לו. חא הייתההחדירה באף דלב. האם יש חשש להידבקות בhiv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
עמית23/07/2013לא הייתה חדירה באף שלב. אני לא מצצתי לו. היה חיכוך בין אברי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי!!!
עמית24/07/2013למה לא עונים פה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
עמית29/07/2013מחכה לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמין אוראלי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן06/08/2013סיכוי קיים אך קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיז עם מוגלה ???דורי23/07/2013
הגיע אלי מטופל עם תופעה שלמיטב ידיעתו, כפי שנאמר לו ע"י מספר רופאים שבדקו אותו, מדובר בסוג של פסוריאזיס, על אזור גב כף הרגל.
כבר ראיתי בעבר פסוריאזיז מהסוג הזה, אבל אף פעם לא עם שלפוחיות מלאות מוגלה.
היו הרבה כאלה באזור קטן יחסית.
התמונה המצורפת היא של אחרי טיפול וניקוז כול / רוב כיסוני המוגלה.
אני חשבתי שיהיה נכון לטפל גם באנטיביוטיקה, אבל אני לא רופא, ולכן מחפש המלצות.
מישהו מכיר את התופעה ??? יש רעיונות לטיפול אפקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיז עם מוגלה ??? - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר29/07/2013ישנה צורה מיוחדת של פסוריאזיס המערבת כפות pustular palmo-plantar psoriasis. על המטופל לשוב לרופא העור הקבוע לטיפול מסודר, אנטיביוטיקה אינה אופציה טיפולית מתאימה במקרים אלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיליגופנינה22/07/2013
איך ניתן לעכב\לעצור או כל אפשרות אחרת להתמודד עם ויטיליגו אצל ילדה בת שמונה וחצי שהכתם גדל ומתפשט מהסנטר לכיוון הפנים? זה נראה לא הגיוני שאין מה לעשות... אשמח לקבל המלצה על רופא המתמחה במחלה בכלל ואצל ילדים בפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לעשות נגד ויטיליגו
נעמה23/07/2013אני שילמתי אלפי שקלים לרופא עור שלא אגיד את שמו
והוא עשה לי לייזר נגד ויטיליגו.
מעל 27.000 שקל שילמתי לו .
התוצאות בפנים היו יפות אל הוא דאג להחתים אותי על מסמך ששם נכתב
שאני מודעת לכך שהתוצאה היא זמנית.
כ 3 חודשים אחרי סיום פרק הלייזר כח הפיגמנט שנותר מהטיפול נעלם לחלוטין
וחזרתי למצב הראשוני של הכתמים והלכו להם עשרות אלפי שקלים ככה סתם.
אני חולה במחלה 22 שנה ועוקבת אחרי חידושים באתרים בעולם ולצערי
אין שום חידוש ב 10 שנים האחרונות או בעתיד הנראה לעין.
לפי מה שהבנתי זה שתוך 20 שנה אוליי ימצאו רק את הגנים אבבל לא תרופה.
אני אני מבינה שאין מצ לתקן כתמים של ויטיליגו ואני חייה עם זה.
אל תמרי לילדה קורטיזון זה נורא הדבר הזה.
אין ברירה זה הגורל.
לרופא עור אני לא מתכוונת לשלם אפילו שקל אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיליגו - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר29/07/2013ישנם טיפולים יעילים לויטיליגו, במיוחד בפנים - ממליצה לפנות לפרופ. דוד אנק בהדסה שמטפל במקרים דומים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Lichen planusרונית22/07/2013
שלום, אני סובלת מליכן פלנוס בפה. כעת, אני חוששת שהמחלה מופיעה גם באיבר המין (איזור הדגדגן) האם רופא המתמחה בעור ומין הוא הכתובת? גניקולוג נתן לי משחה ובהמשך אנטיביוטיקה שלא פתרו את הבעיה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס רופא עור לא הפתרון
עדנה22/07/2013אין פתרון לבעיה וחבל לך על הציפיות מרופא עור
שרק ידחוף לך סטרואידים שמהם תראי רק נזק.
לעולם אל תסכימי למרוח סטרואידים במקום ההוא .
אני סובלת כבר ארע שנים מאותה בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס- עדנה
נועה23/07/2013עדנה שלום.
תודה על העזרה. אני לא בטוחה שאכן מדובר בליכוד פלנוס.
כרגע (כבר חודש) אני רק חשה בכאבים באיזור הדגדגן במגע ללא כל שינוי באיזור הנראה לעין. אין כל סימנים אדומים או לבנים.
אני חוששת שזה יתפתח לליכן פלנוס.
את זוכרת לומר לי כיצד זה התחיל אצלך?
האם זה התחיל עם כאב בלבד? האם מיד ראית את הסימנים והצורה הקלינית של המחלה? האם זה קיים בדגדגן עצמו?
תודה מקרב לב וסליחה על השאלות האשיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLichen planus - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר29/07/2013לא תמיד ניתן לקבוע אבחנה של lichen planus על פי תמונה קלינית בלבד - לעיתים יש צורך בביופסיה ובדיקה פתולוגית. ממליצה לחזור לרופא הנשים, לשתף אותו בחששות ולהתייעץ לגבי ביופסיה אבחנתיות - במיוחד לאחר שהטיפול שניתן לא הביא להטבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)