מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים באצבעות הידייםליאור29/03/2014
שלום רב
בימים האחרונים שמתי לב שישלח פצעונים קטנטנים על אצבעות הידיים. אני לא יודעת אם לקרוא לזה פצעונים כי הם ממש קטנים ושקופים והקושי רואים אותם. מרגישים אותם רק במגע (עור מחוספס) או בתאורה. כלומר, מדובר בכמו בליטות שקופות קטנטנות על אצבעות הידיים שבקושי רואים אותם.
הם לא מגרדים לי אבל רציתי לשאול האם צריך לפנות לרופא או זה יעבור?
לציין כי עשיתי ct בחמישי והזריקו לי יוד וכן אני לוקחת משככי כאבים שכוללים טראמדול.
תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים באצבעות הידיים - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר02/04/2014כדאי לקבל חוות דעת מוסמכת ע״י רופא עור מומחה - קשה לאבחן את הבעיה ללא בדיקה קלינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפותרועי29/03/2014
שלום,
אני סובל כמעט כל חיי (19.5) בשפשפות באיזור המפשעה.
זה פשוט בלתי נסבל. אני יכול פשוט להיות כל היום על הרגליים מ-8 בבוקר עד נגיד 8 בלילה, ואז אני אקבל את השפשפת. לא רק בגלל איזושהי פעילות..
ניסיתי להחליף תחתונים, המשחות לא מי יודע מה עוזרות..
אני ממש עוד מעט מתגייס, ואני מפחד מהטירונות.
כמו שציינתי מספיק שאני אהיה פעיל הרבה שעות וכבר אקבל את השפשפות. והן באות לי בצרורות וכואבות מאוד.
חשבתי על משהו, ורציתי לשאול האם לדעתכם זה יעבוד.
לשים 2 תחבושות, אחת בכל רגל, שתכסה את האיזור הבעייתי אצלי.
ככה לא יווצר חיכוך בין 2 הרגליים, ואולי התחבושות יספגו מהזיעה
כיוון שהתחתונים שלי הם רטובים מהזיעה - ומשם מגיעה השפשפת.
האם לדעתכם זה יכול לעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפות - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר02/04/2014אזור המפשעות נמצא בתנועה רוב הזמן וקשה לחבושו. קבע תור לרופא עור בטרם גיוסך כדי לקבל המלצות לטיפול מונע יעיל.
שרות קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום לתינוקת על הגבנירית28/03/2014
שלום, גיליתי לתינוקת שלי בת שבוע. כתם על הגב ולפי מה שהבנתי זה כלי דם דלא התפתח. האם זה נכון? מה המשמעות של זה? האם זה מסוכן ומה צריך לעשות?תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום לתינוקת על הגב - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/04/2014עליך לגשת לרופא עור בהקדם - להערכה ראשונית של הנגע, הסבר וקביעת תדירות מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרתהדס21/03/2014
שלום,
קניקולוג איבחן פיטריה מפושטת באזור המפשעה ונתן טיפול בטבעקוטן. נראים נקודות אדומות, גרד , בצקתי אך ללא כל הפרשה.
לאחר השיפור מינורי ואזורים מקומיים נוספים נדבקים ( מטפס קצת לכיוון הבטן, וכעת גם באזור העין).
אני מקפידה מאוד לשטוף ידיים אך אין מצב הרמטי.
מה עלי לעשות ? האם עלי לפנות לרופא עור? מה לשים באזור העיניים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגניקולוג מטומטם
נטע23/03/2014טבע קוטאן היא משחה עם מרכיס סטרואידי
ואסור למרוח סטרואידים על פטרות בעור זה גורם למחלתה חמורה יותר
כנראה שנפלת על גניקולוג מטומטם.
תזרקי לפח את הטבע קוטאן במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה במשעהזיו19/03/2014
שלום רב
לעתים תכופות מופיע אצלי פטריה במפשעה אני משתמש במשחת ביפונזול למשך חודש פעמיים ביום ומרגיש שזה עובר אך לאחר פרק זמן זה חוזר על עצמו עוד אציין שאני שומר על הגיינה רבה מקלחות ותחתוני בוקסר כותנה
אודה על העצה מה עלי לעשות על מנת שזה לא יחזור על עצמו נואשתי מעניין לגמרי
תודה על עצתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה במשעה - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/04/2014ישנן שיטות שונות לטיפול מונע במקרים של פטרת חוזרת. גש לרופא עור מומחה בשאלה ספציפית זו לקבלת המלצה המתאימה למצבך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת ילפת שטוחה מפחיד אותישירה18/03/2014
שלום לכולם.
לבעלי גילו מחלת עור ילפת שטוחה ואני מאוד מפחדת.
גילו לו לאחר שעשה ביופסיה.
האם זה עובר , מתפשט ? מה ההשלכות של זה ? תודה רבה רבה אשמח לתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילפת שטוחה
טל18/03/2014יש טיפול מדהים אבל לא אצל רופא עור.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר.
מעולה שבמעולים . בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על התשובה
שירה18/03/2014הייתי רוצה לדעת אם זה עובר? זה מסוכן? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על שק אשכיםאבי07/03/2014
שלום,
לאחרונה ראיתי על שק האשכים סוג של פצעים בצבע שחור
האם תוכלו לומר לי מה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על שק אשכים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/03/2014אחרי אבחון ובדיקה אשמח לומר לך מה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אבי13/03/2014מה זה סוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות באיזור המין הגברישירן05/03/2014
לאחר קיום יחסים (פעם ראשונה שלנו) התגלה אצלו איזה שהוא זיהום שהוא הצטרך לכך זריקה ואנטיביוטיקה. הקיום היה עם אמצעי הגנה . זה קצת מוזר וברצוני לדעת האם הוא יכול להיות רגיש לריר שלי מהפה? מה ניתן לברר עוד , איזה בדיקות והאם זה בכלל מריר או מהקונדום?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות באיזור המין הגברי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/03/2014רגישות יכולה להתפתח מכל דבר ומכל סיבה ויש לנסות ולאתר את הגורם בכדי שהדבר לא ישנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום-כהה ללא גירוד באזור המפשעהsana02/03/2014
שלום ..
אני בן 22 ,לפני שנה הופיע לי כתם באיזור המפשעה(מעל ובצידי הפין),כתם זה בצבע אדום-כהה ללא גירוד אך הוא הולך וגדל עם הזמן,היום המצב הוא כפי שבתמונה(יותר מכתם אחד עם גודל שונה).יש לציין שבאותו זמן התחילו להופיע כאבים בבטן תחתונה (באיזור ה-CEACUM),כאב זה הוא כאב קוליק שמופיע ונעלם,עשיתי בדיקת CT ואמרו לי שהכל תקין ורק יש עיבוי בסופו של המעי הרוחבי,מה זה יכול להיות ? טיפול ?
תודה מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014תפרחת המתמשכת שנה בהחלט דורשת בדיקה קלינית יסודית ויתכן גם ברור מעבדתי נוסף על פי הממצאים - משטח ותרבית לשלילת פטרת, ביופסית עור וכו׳ . כדאי לפנות לרופא עור מומחה ללא עקוב ולהתקדם לקביעת אבחנה וטיפול מתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס בשד בהנקהעמית26/02/2014
יש פתרון לפצע פסוריאיזיס שיצא לאחותי על הפיטמה
היא מניקה וזה כאבי תופת
הפצע נפתח כל פעם ויש דם
היא לא רוצה להפסיק להניק.
יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס בשד בהנקה - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014ישנם טיפולים שונים לפסוריאזיס שיכולים לתת מענה במקרה שתואר. לצורך התאמה אישית יש לפנות לרופא עור מנוסה להערכה קלינית יסודית ופתרונות אפשריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים שחורים בעפעפיםיוסי26/02/2014
שלום רב,
אני כבן 30,
יש לי עיגולים שחורים- סגולים מסביב לעיניים (בעיקרבעפעפיים ומעט מתחת לעיניים).
יש טיפול יעיל לכך?
ניסיתי קרמים\ רולר של ניוואה וכדומה, השיפור היה קל ביותר רק מתחת לעין ובכל מקרה ללא שיפור בעפעף..
אגב, בלי או עם קשר עברתי לייזר לפני כשנתיים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים שחורים בעפעפים - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014טיפול הבהרה הינו טיפול ממושך בד״כ הדורש סבלנות והתמדה ולא תמיד התוצאות עונות לציפיות המטופל. במקרה של עפעפיים נוסף גם העיניין של רגישות היתר של העור באזור זה. ממליצה לפנות לד״ר מרינה לנדאו או לד״ר יוסף שירי העוסקים בהצלחה רבה בתחום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עליי...אושרי26/02/2014
שלום
אני בן 39. עור כהה.
רופא עור אבחן אצלי pityriasis lichenoides, מה זה ?
מה גרם לזה?
הוא רשם לי minoclin, ייתכן שזה יחלוף לבד ???
כתוב על המינוקלין לא להיחשף לשמש, מה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון לבעיה שלך הוא לא רופא עור
טל26/02/2014זו מחלה שיכולה להמשך המון זמן
יש טיפול טוב שאתה יכול למצא אבל לא אצל רופא העור אלא
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
זה האתר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, מי את טל ?
אושרי26/02/2014תוכלי לפרט יותר על הטיפול???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם פה
טל27/02/2014הסרטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי... - תגובה
ד''ר אכי פרידמן03/03/2014מדובר בתופעה עורית שסיבתה לא ממש ברורה אך לעיתים מגיבה למינוצקלין. התרופה עשויה לגרום לכתמים אם במהלך נטילתה נחשפים לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הפתרון לבעיה שלך
טל04/03/2014מצרפת לך סרטון המדגים רפואה ברמה עולמית
הפרטים של המטפל נמצאים שם ותגיד תודה על המידע.
אם לא תחפש בגוגל את האתר של רמי מור
זה קל מאד למצא אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין
גלעד04/03/2014שלום רב,
אני סובל מכאב / צריבה קלה בקצה הפין (לא במתן שתן, דיי קבוע) כבר שבוע.
עשיתי בדיקת שתן כללית יצא ליקוציטים 25 ובמיקרוסקופ תקין.
הייתי אצל אורולוג ועל פי בדיקות אלו אמר לי שהכל תקין ולפנות לרופא עור ומין אולי נדבקתי בדלקת בשופכה, אני רוצה לציין שאין לי הפרשות בכלל מקצה הפין.
לא קיימתי יחסי מין מלאים למעט אוננות ידנית שקיבלתי מבחורה לפניי כשבועיים.
האם ניתן להידבק במחלת מין באקט כזה? האם הממצא בבדיקת השתן תקין? או לא תקין ? האם מעיד על מחלת מין?
אני מאד בלחץ ואשמח לעזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלת מין?
גלעד04/03/2014שלום רב,
אני סובל מכאב / צריבה קלה בקצה הפין (לא במתן שתן, דיי קבוע) כבר שבוע.
עשיתי בדיקת שתן כללית יצא ליקוציטים 25 ובמיקרוסקופ תקין.
הייתי אצל אורולוג ועל פי בדיקות אלו אמר לי שהכל תקין ולפנות לרופא עור ומין אולי נדבקתי בדלקת בשופכה, אני רוצה לציין שאין לי הפרשות בכלל מקצה הפין.
לא קיימתי יחסי מין מלאים למעט אוננות ידנית שקיבלתי מבחורה לפניי כשבועיים.
האם ניתן להידבק במחלת מין באקט כזה? האם הממצא בבדיקת השתן תקין? או לא תקין ? האם מעיד על מחלת מין?
אני מאד בלחץ ואשמח לעזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומות שחורות על הפיןחן26/02/2014
לרופאים שלום.
יש לי כתמים שחורים, שנראים כמו שומות, על הפין. חשבתי שזה שתף דם כתוצאה מכך שהיה לי פצעון(כמו חצ'קון) שפעם הוצאתי בעצמי, אך זה לא עבר ורק גדל ויצאו לי עוד כתמים שחורים שמתרחבים בגודלם. חייב לציין שזה כבר לפני שנים יצא לי ובשנה האחרונה זה מתפשט לכתמים שחורים נוספים במקומות שונים. הכתמים אינם כואבים כלל ואין לי שום תופעה אחרת מלבדם. זה ממש מדאיג אותי. כמובן שאפנה לרופא עור, אך רציתי חוות דעת גם מכם וכיוון של מה זה עלול להיות. האם זה מדאיג והאם אצטרך ביופסיה? אשמח לתשובה מהירה וכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומות שחורות על הפין - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014לא ניתן לאבחן את טיבם של הנגעים ללא בדיקת רופא. תפנה בהקדם למומחה למחלות עור ומין, לאחר הבדיקה תקבל הסבר על אופי הנגעים, גורמים אפשריים, טיפולים וגם לגבי צורך מביצוע ביופסיה לאשור האבחנה.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מקרה
חן29/12/2015גם לי יצא את אותו מיקרה שקרה לך מעניין אותי אם ישלך תשובה כי ממני בקשו לישות בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות בצווארעידו סופי25/02/2014
שלום רב,
לפני מעל לשבוע, בצוואר של בני (שנה ושלושה חודשים) הופיע פצע קטן שנראה כמו עקיצה. הפצע גדל והופיעו שלפוחיות באיזור (מצורפת תמונה נוכחית). רופאת הילדים טוענת שמדובר בעקיצה שהזדהמה ונתנה לנו משחה שנקראת מופירוסין (פעמיים ביום, שלושה ימים). רציתי לקבל מכאן חוות דעת נוספת ולשאול האם צריך לראות רופא עור
אוסיף רק שהוא בשבועיים האחרונים עובר כל מיני תרופות ושתי סוגי אנטיביוטיקה עקב דלקת חריפה באוזניים.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות בצוואר - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014כדאי לפנות בהקדם לרופא עור מומחה להערכה וטיפול - לשלול זיהום הרפטי.
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף בעת מתן שתןמעיין24/02/2014
שלום
אני בת 29 ומעולם לא סבלתי מדלקות בדרכי השתן.
אתמול והיום בעת מתן השתן, ממש שרף לי.
אני שותה כל יום המון מים (שתן שקוף) כך שזה לא מחוסר נוזלים.
השריפה לא עוברת מאתמול...
מה זה יכול להיות? האם אגיסטן יעזור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף בעת מתן שתן - תגובה
ד''ר מריאנה זמיר03/03/2014פני לרופא המשפחה לבדיקות שתן בהקדם - כללית ותרבית. על פי התוצאות - גם לאורולוג נשים לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)