מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "שקים" מתחת לעינייםמשה31/05/2010
שלום!
אני בן 16 ויש לי כמו "שקי שינה" מתחת לעיניים. השקים האלו מפרעים לי ותמיד נראה לאנשים שאני עייף או רדום.
הדבר לא נראה לי קורה מחוסר שעות שינה והוא כמו בעיה בעור. יש אפשרות להעלים את זה?אם כן, איך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה, אם מדובר על צניחת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/05/2010שקית של רקמת שומן תחת ארובת העין ניתן לשפר את המראה בעזרת פעולה כירורגית פשוטה יחסית בה החתך מבוצע דרך הצד הפנימי (הרירי) של העפעפים התחתונים.
פנה ליעוץ אצל כירורג פלסטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר "הפס השחור"סיון31/05/2010
שלום רב,
שאלה חשובה- הבוקר שמתי לב שנוצר לי קו ישר מהטבור ועד המפשעה בצבע חום בהיר מאוד. קראתי באינטרנט שמדובר בפיגמנטציה. שתי שאלות חשובות בבקשה :
1- קראתי שמצב כזה קורה בזמן הריון, ואני לא בהריון !!!, אז איך זה הגיוני?? זה ממש קו ישר
2- יש טיפול? משחה שאפשר למרוח שתעלים את זה? אם כן מה שם המשחה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקו מרכז הבטן מעל ותחת הטבור צבע...
ד''ר אריה י. ליפשיץ31/05/2010...בהיר יותר אשר הופך לכהה יותר בהשפעת הורמוני הריון (שמופיעים בהריון וגם עקב נטילת גלולות למניעת הריון)
הפיגמנטציה באזור זה הנה עמוקה יחסית ולכן השפעת תכשירי הבהרה רפואיים אינה רבה.
המלצתי: פני לבדיקת רופא עור ושיקלי עמו את אפשרויות הניהוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה-בהמשך לתשובתך
סיון31/05/2010אני לא נוטלת גלולות נגד הריון. האם יש קשר לעובדה שאני לפני ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לטיפול בפטריהשאול30/05/2010
שלום,
הבן שלי נמצא בטיול בחו"ל וקיבל פטריה באצבע ברגל, כנראה מזה שהוא דרך במקום מזוהם בחוף הים.
הרופאים שם הורו לו לקחת אנטיביוטיקה מסוג ביפרופניד וספלקין (בזריקה/כדורים)
האם זהו טיפול נכון לפטריה ברגל?
האם ההמלצה על אנטיביוטיקה מעידה על פטריה מסוכנת?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן31/05/2010אם מדובר בפטריה אזי אנטיביוטיקה אינה הפיתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, שאלה נוספת:
שאול31/05/2010צרפתי תמונה שנשלחה מחו"ל של הזיהום/פטריה.
הטיפול שהתקבל הוא בתרופות:
ketoprofen
Terbinafine
וcesallexina
האם סוג טיפול זה הגיוני לבעיה שאתה רואה?
יש מקום לדאגה?
ושוב המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומותמיטל29/05/2010
יש לי גון עור בהיר . יצא לי לפני זמן מה נקודות אדומות על החזה (כמו פצעים ) אבל בלי ראש או מוגלה בפנים פשוט כמו נקודות אדומות אני פוחדת שזה ממש מסוכן אני פוחדת ללכת להתעיצות כי אני פוחדת מהתגובה יש סיכוי שהם יעלמו אני צריכה משחה כלשהי ?וממה זה נובע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010איני חושב שיש מקום לדאגה אך כדאי ללכת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד חזק במפשעהיסמין29/05/2010
אני סובלת מגירוד חזק במפשעה ואני מרגישה גוש קטן ליד הנרתיק..
והדבר הזה מפריש הפרשות שהן בצבע צהוב כזה..
זה ממש כואב ולא נעים שדומה לכוויה.. שכל פעם מתקלף ונהייה שורף..
ממה יכול להגרם הגירוד הזה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010פני לרופא עור או לרופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה בפנים?רונן28/05/2010
שלום
יש לי בעיה בעור הפנים.רופא העור איבחן זאת כסבוריאה. התופעות הן אדמומיות ופצעים יובש והתקלפות העור, בלחיים בעיקר , במצח ומתחת לשפה התחתונה. הרופא נתן לי משחה שנקראת "אולוקום" המכילה סטרואידים והמשחה מעלימה את התופעות. הוא נתן לי משחה נוספת שנקראת "ניזורל קרם" שגרם לי להחמרת המצב ונראה כתגובה אלרגית לתכשיר. מאז, בכל פעם שהתופעות חוזרות אני משתמש באולוקום שמעלים את הבעיה תוך זמן קצר.
השאלה : האם המשחה שאני משתמש בה יכולה לגרום להחמרה במצב? האם ייתכן שיש לי בעיה אחרת ולא סבוריאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסבוריאה רק סבורם קרם
ניר29/05/2010היי
לדעתי בתור אחד שסובל מסבוריאה יותר מ 8 שנים רק סבורם קרם הכי מדהים שיש
הוא היחיד שבאמת עוזר אחרי שבוע של שימוש העור חלק .
צריך להתאים את הקרם כי יש 3- 4 סוגים שלו .
החיסרון זה העלות שצריך לקנות באופן פרטי.
אין אחד שסובל מסבוריאה ולא עבר התנסויות במשחות שונות
ומהנסיון לומדים.
הכי חשוב שלא תמרח אלוקום וכל שאר הסטירואידים כי לא תדע
למה הסבוריאה מחמירה ואני אומר מנסיון.
תחפש בגוגל = קרם סבורם
תמצא אותו באתר של המטפל שפיתח אותו.
בהצלחה.
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010לפי תאורך, האבחנה ככל הנראה מדויקת. גם הטיפול שקיבלת הולם אולם רצוי להשתמש בו באופן מוגבל בזמנים קצובים ובצורה מושכלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שיער הראשהילית28/05/2010
כהמשך לשאלתי "שיער הראש"
מדובר בשיער דליל יחסית אצל ילדה בת 3 (גם השיער שלי, אמה, די דליל) לא מדובר בתופעה של עד כדי כיעור חלילה, הילדונת מתוקה. (גם שאר בני הבית די דלילים) רק רציתי לעבות לה יותר. האם גם במצב כזה אתה ממליץ על מרפאות העור שציינת ? יש טיפול (לא מסוכן ולא כואב) למצב ? לפני שאני מכתתת רגלי למרפאות אשמח אם תוכל לציין אם אכן ישנה איזושהי אופציה טיפולית סבירה. (אין רעיונות ביתיים ? מדוע הרבה אמהות מתעקשות שתספורת מרובה מעבה את השיער ?)
ושוב - תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות נוספות
ד''ר אריה י. ליפשיץ30/05/20101. תיספורות מרובות לא מגבירות את צפיפות שיער הקרקפת
2. אין לי דרך לצפות את התועלת הצפויה מפנייה למרפאות הנ"ל לצורך איבחון. התועלת תלויה באבחנה. מאידך אבחנה מדוייקת תאפשר צפי לדורות הבאים ותאפשר הערכות לצורות טיפול שאינן רפואיות או תרופתיות אשר עשויות לספק פיתרון אסתטי מספק. במקרים מסויימים איבחון מדוייק יכול לספק פיתרון בדרך של המנעות מפעולות לא נכונות וכך השגת צפיפות שיער מוגברת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים בכף הרגל ובאצבעות הידייםאני-אני27/05/2010
אבי בן 70 פלוס סבל מיובש ברגליים ובעקבותיו סדקים וחתכים עמוקים , כעת הסדקים מופיעים גם באצבעות הידיים. כמו כן מופיעים בגופו כתמים אדומים כמו כוויות - עם נקודות אדומות.
החתכים גורמים לכאבים רבים.
רופא עור אמר שזה יעבור מעצמו...והוא קיבל אתופן...
זה ממש לא עובר מעצמו. ורק מחמיר.
עשינו בדיקות דם וסוכרת והכל תקין.אציין כי הוא סובל מדלקת פרקים
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010ישנם טיפולים רבים לעור יבש ברגלים פנו לרופא עור. חגבי הנקודות האדומות לדעתי חסר משמעות רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לפטריות בצפורנייםא.א.27/05/2010
האם הטיפול בלייזר יעיל לפטריות בציפורניים? הם מבטיחים הצלחה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010אין הוכחה מדעית ליעילות טיפול לייזר בפטרת ציפורנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיס בקרקפת וכניסה להריוןדידי27/05/2010
שלום,
אבקש לדעת כיצד ניתן לטפל בבעית פוליקוליטיס בקרקפת - אציין כי ברצוני להכנס להריון - עובדה אשר גרמה לרופא העור אליו ניגשתי להיות חסר אונים מול פתרונות אפשריים.
בינתיים אני סובלת מגירודים מטריפים של פצעים מוגלתיים בקרקפת (כמו חצ'קונים), נשירת שיער וחוסר יכולת לטפח את השיער (קטנוני כביכול, אך מציאותי...).
אשמח לדעת כיצד ניתן לטפל בתופעה וכן למנוע אותה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס והריון
ד''ר אריה י. ליפשיץ30/05/2010שלום דידי,
אפשרויות הטיפול האנטיביוטי היעילות בפוליקוליטיס של הקרקפת: טטרציקלינים (דוקסיציקלין או מינוציקלין) או שילוב אנטיביוטיקה מקבוצת הבטאלקטמים עם ריפמפיצין אינן מתאימות לכוונה להרות.
כוון שפוליקוליטיס של הקרקפת עלולה לגרום לצלקות ואזורי התקרחות בלתי הפיכה רצוי לטפל בה מוקדם וללא פשרות ככל האפשר.
המלצתי: עליך לשקול את הצורך לטפל בקרקפת מוקדם ככל שניתן מול רצונך להרות. עם סדר העדיפויות שגיבשת עליך לפנות לרופא העור שלך, לשקול את אפשרויות הטיפול, את לוח הזמנים הצפוי בכל אפשרות כזו (כולל חריגות אפשריות מלו"ז זה) ולהחליט איתו.
הערה: זיהום חוזר של עור הקרקפת עלול להגרם גם עקב עקיצות כינים. רצוי לבדוק גם אפשרות זו כוון שבמקרה כזה טיפול אנטיביוטי קצר ופשוט בשילוב עם טיפול טוב לכינת הקרקפת פותר את הבעייה במהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסיוסף26/05/2010
האם יתכן שפתאום בגיל 57 תתגלה אצל אדם מחלת הפסוריאזיס?
אילו תרופות ניתנות כקו טיפול ראשוני במחלה (מצב קל-בינוני)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס מידע
גיא27/05/2010זאת מחלה שיכולה להופיע בכל גיל גיל.
אני חולה בגיל צעיר יותר ואני ממליץ לך על המשחה פסורליט
תחפש בגוגל - פסורליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
רחל27/05/2010לצערי ניתן לקבל את המחלה בכל גיל...
בד"כ כקו טיפול ראשוני ניתנות משחות (כמו דייבובט, דייבונקס וכו') למריחה על הנגעים ומנסיון אישי זה מאוד עוזר.
אני ממליצה לך גם לנסוע לים המלח, זה גם מאוד עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/20101. ייתכן.
2. קיימות משחות לטיפול מקומי בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם צהוב על העור אצל תינוקמיכל הן26/05/2010
אני אמא לתינוק בן 10 חודשים. היום באמבטיה הבחנתי בשני כתמים צהובים על עורו.
ראשון בעורף בצבע צהוב דהוי
שני בתחתית עמוד השדרה מעט מוגבר יותר עם מעט מאוד סגלגל -כחלחל בתוכו.
אני מאוד מודאגת ואין אף רופא שניתן לשוחח עימו כרגע.
מה זה יכול להיות?
גם אם תפנו אותי לרופא , ארצה לדעת בכל זאת מה הסיבות האפשריות להיווצרות כתמים אלו?
תודה
מיכל הן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל, ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ30/05/2010..קלינית. פנו לבדיקת רופא עור. לצערי אין דרך ליעץ לך באופן אחראי במדיום האינטרנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן חום על הבוהן בכף הרגלרקפת25/05/2010
יש לי סימן חום על הבוהן בכף הרגל - המון שנים . זה מפריע לי אסטתית - מסיבות שלי.
האם יש אפשרות להעלימו ?
מה זה הסימן הזה?
אני קצת מתביישת ללכת לרופא בשביל זה...
אשמח מאוד לתשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010אין מה להתבייש בשביל להסירו תצטרכי גם להגיע לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונטקט דרמטיטסאריאל25/05/2010
אני בהריון שבוע 33, לפני עשרה ימים החלה רגל שמאל שלי להתנפח והיה לי קשה ללכת, תחילה חשבתי שזוהי בצקת ושמתי תחבושת אלסטית (מבדיקה של רופא נשים אין מדובר בבצקות ברגליים). לפני מספר ימים החלה פריחה בגב כף הרגל. הפנו אותי תחילה לכירורג שטען כי יש מקום לפנות לרופא עור שטוען כי זהו קונטקט דרמטיטס ונתן לי למרוח למשך 10 ימים פעמיים ביום את משחת טבעדרם. עברו שלושה ימים אך אין בנתיים שיפור, הפריחה והנפיחות עדין נמצאים. היום גיליתי כי גם ברגל ימין מתחילה פריחה. האם להמשיך את השימוש במשחה? האם אכן המשחה תוריד את הנפיחות? הרופא נתן לי ימי מחלה כיוון שאני שקשה לי לתפקד בתנאים כאלו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריאל, יתכן שאת סובלת דווקא מ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ30/05/2010..סטאזיס דרמטיטיס שמתפתחת משנית לבצקת השוקיים וגב הרגלים ששכיחה מאוד בהריון.
המלצותי: פני שנית לבדיקת רופא העור וכן בצעי בדיקת שתן לכללית (בשאלת חלבון בשתן) ופני גם להערכה חוזרת של רופא הנשים\מיילדות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור בכף רגל מתקלף...יעלי25/05/2010
אני בהריון והעור בכפות הרגליים מתקלף לי משמעותי ומאוד מציק ומגרד... אני שמה קרם לחות אחרי מקלחת (קרם רגליים עשיר) וזה מקל אבל בדיוק ליום אחד...
האם יש איזושהי משחה רפואית ו/או פתרון אחר (לא פדיקור- זה לא עוזר, ניסיתי) שאפשר להשתמש בה במהלך הריון לטיפול בתופעה? אנחנו נכנסים לקיץ ונעליים סגורות בשילוב עם ההריון יגמרו אותי, חייבת משהו שהרגל תראה כמו שצריך (ותפסיק לגרד) כדי ללכת עם משהו פתוח...
הרבה תודה,
יעלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
יעלי28/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן30/05/2010קיימות משחות רפואיות המתאימות לטיפול בעור יבש בעת הריון. פני לרופא עור לקבלת טיפול הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)