מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליפות בקרקפתמורן12/06/2010
שלום!
כבר מספר שנים שאני סובלת מקליפות בקרקפת.
בעקבות פחד מהמצב לא הלכתי לרופא ולא טיפלתי בבעיה. החלטתי שהגיע הזמן לטפל בזה.
מה אני אמורה לעשות? ללכת לרופא עור? או שיש דרכי טיפול שאני יכולה לנסות לבד בבית כמו שמפו מיוחד או תכשיר אחר? אשמח לתשובה, תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לבדיקת ר' עור כמובן!!
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםמאיה12/06/2010
היי יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי
היו לי שתי שלפוחיות ליד הפה ובסנטר, מרחתי עליהן קרם אגיסטן שבאופן מדהים העלים אותן תוך שלושה ימים לגמרי. יש לציין שמרחתי את המשחה הרבה פעמים במשך היום, משהו כמו 10 פעמים לפחות. אחרי שלושה ימים נהיה לי מגרד בסנטר ולמחרת יצאו לי מלא פצעים ועכשיו כל הסנטר וקצת מהלחי שלי מלאיים בפצעים אדומות, כל העור יבש וקשה.
למה זה קרה? האם מדובר באלרגיה למשחה? או שיכול להיות שמדובר בהרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה, ליעוץ מוסמך לבעייתך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010..נדרשת הערכה קלינית. פני בהקדם לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלולהריימון11/06/2010
שלום רב,
לפני שנה צמחה לי ברגל פלולה גדולה ברגל ללא פיגמנט, כיום בן 22 .
מאז הייתי "משחק" איתה ומגרד (לא בגלל שגירד לי) עד שהיה יורד קצת דם ומפסיק.
שמתי לב שככל שהזמן עבר הפלולה נהייתה יבשה יותר, ומכאן גם הצורך שהיה לגרד.
לפני כשבוע הפלולה ירדה ע"י גירוד, ואין לה זכר מלבד בליטה ממש קטנה שבקושי רואים.
רציתי לשאול מה זה? חשוב לציין שאין לי נטייה ליצירת פלולות כאלו גדולות.
אבי אמר שאלו תאים סרטניים מתים. הייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לבדיקת רופא עור בשאלת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...יבלת ויראלית. תאי העור הנגועים בוירוס ה HPV שגורם ליבלות עלולים בטווח הארוך לעבור התמרה סרטנית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה של נקודה חשודהשיר11/06/2010
שלום רב. אני עברתי פציעה ברגל וכתואצה מהפציעה הבחינו בנקודה חשודה בכף הרגל..אני לא יודעת כמה זמן היא על הרגל..אבל יודעת שלא נולדתי איתה כנראה משהו כמו שנה עם הזמן היא קצת מתכהה ואולי גדלה טיפה .אבל באמת אני לא יודעת ואולי היא לא משתנה
אני רק יודעת שאני באמצע לימודים ומאוד מאוד עסוקה ועד שהחלמתי מהפציע ברגל לא ארצה לעשות תפרים בכף הרגל ושוב בקושי ללכת גם כך אני סובלת מהרגל הזו וזה לא קשור לנקודה הזו.
אני אודה לך מאוד אם תוכל לומר את דעתך על התמונה ששלחתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לוודא שפירות שומה על כפות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010..הידיים והרגלים ע"י בדיקת דרמוסקופ שמאפשרת הבחנה של הדגשת הפיגמנטציה בקפלים הדרמוגליפיים. לא ניתן לייעץ באופן מוסמך לפי התמונה במדיום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני אוכל לעשות את הבדיקה הזו..?
שיר13/06/2010האם זה במקום הניתוח להסרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע"י פנייה לרופא עור שיש לו מכשיר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...כזה (דרמוסקופ) ויודע לבדוק בעזרתו. בהסתמך על ממצאי בדיקת הדרמוסקופיה יוכל הרופא להמליץ לך לעקוב אחרי הנגע או להסירו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לברר דרך הקופה איכן יש את
טל13/06/2010המכשיר לצערי הם לא יודעם בדקתי גם באינטרנט ובמדיקל.
אם אתה יודע איכן יש את המכשיר הזה אשמח אם תמסור לי פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינדמקליןשני10/06/2010
שלום,
האם המשחה הנ"ל פועלת כמו משחות הנגזרות מויטמין A אך בטוחה לשימוש בקיץ?
יש לי בעיה של קומודונים לבנים באיזור הלסת ורציתי לדעת האם המשחה פועלת לשחרור הסתימה בבלוטות החלב.
תודה מראש,
שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן10/06/2010אינה פועלת כויטאמין A. אך עשויה להיות יעילה במקרה דנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערות לבנותיואב10/06/2010
אני בחור בין 28 וזה התחיל לפני חצי שנה בערף התחיל לי דילול שיער בצידי הראש הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה שום דבר ולאחר חצי שנה בערך נהיה לי מקומות בפנים כמו עיגולי שלא גודל שיער ופתאום עכשיו בין שבוע מתחיל לצוץ הרבה שיערות לבנות רצוי לצין שתופעות אלו ממשיכות גם היום עשיתי בדיקות דם רגילות לפני חודש לא קשור לבעיה זו אם בכלל והכל כעיקרון בסדר רצית לדעת ממה יכולות לנבוע בעיות אלו האם יש בדיקות דם מיוחדות או חוסר באיזה הורמון או ויטמין אם לא האם יש טיפול לבעיה זו ראוי לצין שאיני מקריח אבל גם שמתי לב שהשיער בראש גודל הרבה יותר לאט אם בעבר כל שבוע וחצי היה גודל לי שער והייתי מסתפר עכשיון פעםבחודש וחצי.
תודה רבה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יואב, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/06/2010..בדיקה קלינית ולכן עליך להפנות את שאלותיך לרופא העור שלך.
כעיקרון תיאור כתמי ההקרחה על עור הפנים המזוקן וצמיחת שיער מחודשת בצבע לבן בכתמים אלו מתאימה מאוד ל Alopecia areata אך לא ניתן לקבוע זאת בוודאות ללא בדיקה.
המלצתי: פנה שוב לרופא העור שלך, שטח בפניו את שאלותיך, קבל ממנו תשובות תמציתיות ותוכל לאחר מכן לחפש יותר מידע בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קשקשי בקרקפתרוני10/06/2010
שלום,
יש לי פצע אדמדם בגודל סמטימר על חצי סמטימר בקדמת קוו השיער, ללא חפיפה כל יום יומיים
הפצע נהייה קשקשי, אני סובל ממצב זה כ 4 שנים.
האם זהו משהו נפוץ? כדאי ללכת למומחה?
האם אפשר לאבד שיער במיקום הפצע ללא טיפול?
תודה רבה,
רוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/06/2010...פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים בכפות הידים
דני יפה12/06/2010שלום לדר' ליפשיץ,
הבוקר גיליתי בכפות הידיים שלי כתמים חומים. זה לא היה קודם ואיני יודע ממה זה.
אנא תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנה(מהר) לבדיקת רופא עור
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010לפני כן נסה לרחוץ במים וסבון ולשפשף עם מברשת ציפרניים אך לא באגרסיביות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.דני09/06/2010
שלום.
בתי התנוקת בת 5 חודשים חלתה באבעבועות רוח, ולאחר שהבריאה נשארה לה צלקת במצח, כתוצאה מקילוף עצמי של הגלד.
אשמח לשמוע אם יש פתרון לכך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קימים פתרונות אסתטיים לצלקת שקועה..
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010של אבעבועות רוח אך איני בטוח שצריך לשקול את ביצועם בגיל רך זה.
הוועץ ברופא העור שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 29 עם התקפת חצ'קונים בזרועות וגבגל08/06/2010
אני בן 29 ובחודשים האחרונים מופיעים לי כדרך קבע המון חצ'קונים בזרועות, גב וישבן. כשהלכתי לרופאת עור היא נתנה לי תרחיץ שנקרא דאלאגיס טי. אחרי חודש חזרתי אליה כי זה עזר נקודתית אבל לא מנע מהפצעים להמשיך ולהופיע אז היא נתנה לי משחה בשם זינדקלין שנכון לעכשיו גם לא פותרת את המצב.
היא אמרה לי שכנראה זה סוג העור שלי אבל לא היה לי את זה עד לפני כמה חודשים ואין לי הסטוריה של חצ'קונים.
אני כבר אובד עצות ולא יודע אם ללכת לרופא אחר או שיש איזושהי בדיקה שאני צריך לעשות והרופאה הזאת לא חושבת על זה בכלל. למישהו יש רעיון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי ישבן המלצה
נתי08/06/2010יש משחות טבעיות הרבה יותר יעילות מלקיחת אנטיביוטיקה
תחפש בגוגל = פצעי ישבן
זה מה שמצאתי בחיפוש דומה.
נתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל, אם אתה סובל מפוליקוליטיס = ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010..דלקת זיהומית חוזרת של זקיקי שיער - הטיפול שנדרש הנו אנטיביוטי בבליעה.
המלצתי: פנה שנית לרופאת העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת בעת התפרצות חוזרת של הנגעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
גל13/06/2010אם אכן אני סובל מזה, האם זה משהו שחוזר במשך החיים או שטיפול אנטיביוטי אמור לפתור את זה לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי טיפול אנטיביוטי בפצעי ישבן
שירלי13/06/2010אני אחרי כמה קורסים אנטיביוטים לטיפול בפצעי ישבן
והם לא מחזיקים מעמד הכל חוזר אחרי 10 ימים מהפסקת הטיפול.
מה נתן לעשות זה פשוט מתסכל.
אני מטופלת אצל רופא עור משיבא שכבר לא יודע מה להציע לי.
אשמח לקבלת סיוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמקרים כאלה אני שוקל שילוב שני ...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...תכשירי אנטיביוטיקה. פני שוב לרופא העור שלך ושיקלי זאת איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול התרופתי לפוליקוליטיס מיועד..
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/06/2010...להשרות החלמה מליאה, אך תתכן חזרת המחלה עקב זיהום חיידקי חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מבין מאיפה חטפתי את הזיהום
גל14/06/2010לא עשיתי שום דבר שונה מבדרך כלל, לא הייתי בג'קוזי או אמבטיות. זה פשוט התחיל משום מקום...
יכול להיות שזה קשור לבלוטת תריס או משהו פנימי אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערדפנה08/06/2010
בתי בת שנה וחודשיים והיום הבחנתי בנשירה של חבילות שיער (לא שערות בודדות, אלא חופנים).
התייעצתי עם רופאת הילדים שלה שלא יודעת במה מדובר, וביקשה שאמתין מספר ימים ואשים לב אם המצב ממשיך.
האם זה קשור במחסור בויטמין כלשהו? חשוב לציין שבתי אוכלת את כל אבות המזון באופן קבוע ומסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה-פנו לר' עור
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסנועה08/06/2010
שלום,
אני בת 25 וסובלת מפסוריאזיס בקרקפת כבר מעל 10 שנים,
מטפלת באלוקום,
בילדות היה לי פסוריאזיס באיבר המין אך לא בצורה קשה וגם חלף די מהר...
השאלה שלי:
מאחר והפרוגנוזה אצל צעירים החולים בפסוריאזיס היא לרוב קשה יותר,
אני תוהה מה הסיכוי שבעתיד אסבול מצורות קשות יותר של פסוריאזיס?
הבנתי כי לעיתים אדם החולה בסוג מסויים של המחלה יכול "לעבור" ולחלות בסוג אחר מאוחר יותר,
מהיכרותכם עם חולים במחלה, סטטיסטיקות וכו'- מה הסיכוי שהמחלה תשאר מוגבלת לקרקפת כפי שהיא כיום ולא תחמיר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספוריאזיס קשה עקב הסטירואידים
גיא09/06/2010ממש כואב לקרא משה שכתבת.
את מורחת סטירואידים / אלוקום 10 שנים ואת שואלת שאלה תמימה כזו
כאילו שאת מורחת שמן זית ידידותי.
את קולטת בכלל מה זה למרוח סטירואידים על פסוריאזיס או לא קולטת ?
את צפוייה למצב שבו הםפסקת הטיפול תהפוך לך את הראש לסיוט.
איך בכלל מרחת סטירואידים תקופה כזו בלי לדעת שאסור למרוח אפילו חודש ימים ...
ממש תמימה מסכנה את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבודאי שאני קולטת
נועה09/06/2010אני לא משתמשת באלוקום (טיפות) כל יום, רחוק מזה,
בתקופה שיש לי אני שמה וזה חולף די מהר,
אחרי כמה זמן חוזר, אני מטפלת וכו'...
ברור שעם הפסקה וחוסר טיפול הפסוריאזיס חוזר ומחמיר- ולכן מטפלים כשחוזר...
אתה מכיר טיפול טוב ויעיל יותר? אני אשמח שתאיר את עיניי מאחר ואני כ"כ תמימה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי שמחלה מוגבלת תישאר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010..מוגבלת הנו גדול אך לא ניתן לחזות את הסיכויים כוון שאין למיטב ידיעתי מידע בספרות הרפואית שעוסק בכך בצורה מדוייקת כפי שנדרש לצורך תשובה לשאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועה09/06/2010אני פשוט לומדת למבחן קרוב במע' עור (בין השאר)
ולמדתי דברים די מפחידים על פסוריאזיס אז נבהלתי...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב. ניתן להשתמש בקביעות בטיפות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/06/2010..דייבונקס למניעה וכך להמנע מהצורך להשתמש בסטרואיד מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטררז07/06/2010
יש לי הרפס זוסטר בגב...(שלבקת חוגרת)
רציתי לדעת מה רמת ההדבקה במחלה והאם זה אך ורק במגע ישיר עם הפצע .
האם אפשר לקיין יחסי מין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההדבקה מזוסטר תתכן....
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010... לאנשים שלא חלו באבעבועות רוח ו\או שלא חוסנו לאבעבועות רוח.
ההדבקה הנה במגע ישיר אך גם עקב חלקיקי וירוס באויר החדר בו שוהה הלוקה בשלבקת חוגרת שנשאפים בנשימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בעת קיום יחסי מין מזדמניםyoel07/06/2010
שלום
אתמול קיימתי יחסי מין מזדמנים עם בחורה שאין לא כל כך מכיר.
בסוף העבודה שמתי לב שיש לי דם על היד ועל החלק האחורי של הפין (הייתי עם קונדום).
מייד שטפתי עם סבון את האיזור ולטענתה פצעתי אותה במהלך הסקס.
מהם הסכנות שאני חשוף להן בעת קיום יחסי מין עם דם.
אני דיי לחוץ מהעניין.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות:
ד''ר אריה י. ליפשיץ09/06/2010שלום יואל,
יחסי מין מזדמנים ראשונים מסוכנים יותר מבחינת הדבקה
עדות לדמם - בין אם מחזור חודשי ובין ביתוק בתולים או טראומה לאיבר המין הנשי מגבירים את הסיכון להדבקה.
לבישת קונדום הפחיתה את הסיכון במידה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרדניזוןד06/06/2010
שלום,
הרופאה רשמה לי מרשם לפרדיזון 5 מ"ג 60 כדורים.
לפי ההנחיות שלה אני צריכה לקחת 6 כל יום במשך חמישה ימים,
לאחר מכן 5 כל יום במשך 5 ימים (סה"כ 55 כדורים) ואז 4 ליום, אך יוצא שהכמות נגמרת...
הבנתי שזה מסוכן להפסיק לא בהדרגתיות את התרופה, האם המינון שהיא נתנה הגיוני?
אחרי 5 ליום פתאום להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן06/06/2010ההנחיות של הרופא טובות, יתכן ותצטרכי להשיג מרשם בכדי להגדיל.
ד"ר אכי פרידמן
מומחה ברפואת עור ומין
רפואה אסתטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בסמוך לפי הטבעתגל06/06/2010
שלום ,אני לא יודע מהיכן הפצעים האלה צצו אבל אני סוחב את זה כבר מספר חודשים בגלל הבושה לפנות לרופא,חשבתי שזה יעבור לבד אבל זה לא , זה נורא מגרד ואני כל הזמן מקלף,
אשמח לקבל חוות דעת מה זה ומה ניתן לעשות .מצורף גם קישור לתמונה נוספת של עוד חתך או פצע בישבן בין חלק אחד לשני
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן06/06/2010אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
גל06/06/2010יש לך הערכה ממבט ראשון מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)