מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כואב בפין של הילד בן שנתיים וחצי ואדום בראש הפיןעדנה קוגוט14/09/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כאב בפין
פרופ` חיים ראובני19/09/2019להגיע לאבחון בהקדם לרופא עור ילדים. מוזמנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה: שבירת ציפוריניים ונשירה חזקהיעל13/09/2019
שלום,
יש לי נשירת שיער ממש חזקה. אני מתארת שזה ממחסור בברזל כל הזמן יש לי מחסור ואף קיבלתי ברזל לוריד.
אבל במקביל יש לי שבירה של ציפורניים ( ברגליים) וזה ממש כואב. לפני חודש וחצי נשברה לי ציפורן אמצעית כל האורך לא קיבלתי מכה והתפלאתי.
ולפני שבוע נשברה לי של האגודל בקצה גם לאורך ואת זה כן שמתי לב זה קרה באמבטיה ורק העברתי כף רגל על השניה בלי לחץ
עשיתי בדיקה לאבץ ועדיין אין תשובה וזה יותר משבוע.
רציתי לשאול האם זה קשור לאבץ? וכמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובה ממעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפרניים ..
פרופ` חיים ראובני19/09/2019לדעתי אין קשר לאבץ.. ממליץ לבצע בדיקות כלליות אצל רופא המשפחה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד במקומות מסוימין עורקארין12/09/2019
התחיל לי לפני שבועיים גרד במקומות מסוימים בעור במפשעה מלווה בדם וגם ברגליים אין לי מושג ממה זה אני בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגרד סיבות רבות ..
פרופ` חיים ראובני19/09/2019למשל : עקיצות.. רגישות ..יובש .. ועוד ..
ממליץ בדיקת רופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחית בכף הרגל שלא עוברתש11/09/2019
שלום רב,
לפני כשבועיים ראיתי שנהיתה לי שלפוחית גדולה על כף הרגל (שכנראה נגרמה עקב לבישת נעליים לא מתאימה) הלכתי לרופא עור והוא נתן לי מרשם למשחת פוסידין,קניתי סנדלים על מנת שהרגל תהיה מאווררת.,נראה שאין שיפור משמעותי, כל בוקר השלפוחית מתפוצצת עקב זה שאני דורך על זה.
אני מקפיד לבצע את הטיפול שהרופא נתן לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחית ..
פרופ` חיים ראובני12/09/2019אם אין ריפוי גש לקבל הנחיות נוספות.. שמונעות חיכוך באיזור היבלת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות באזור שיער הפניםרועי11/09/2019
היי פרופסור
הפסיק לצמוח לי שיער בחלקים מסויימים בלחי (סימטרי פחות או יותר בין שני הצדדים) ובאזור הסנטר, מלווה בתחושת יובש קלה. לאחר ביקור אצל רופא עור מקופת החולים התבקשתי לבצע בדיקות דם לצורך האבחון ובמקביל למרוח על הפנים תמיסת betacorten scalp שבכלל מיועדת לקרקפת. האם הדבר תקין ?
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות..
פרופ` חיים ראובני12/09/2019אם זה מה שהומלץ ע"י רופא עור- אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על העור אודה לקבלת אבחוןמ10/09/2019
שלום דר', אשמח לקבל תשובתך לאבחון עפי תמונות,לפני כחודש הבחנתי ב3 כתמים בגדלים שונים, הם אדומים מאד לאחר מקלחת מצב התמונות (הם אינם בולטים מעל שכבת העור)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
פרופ` חיים ראובני12/09/2019תמונה איננה תחליף לבדיקת רופא..אנא פנה/י לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות שומה על הפיןאדי10/09/2019
האם יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פין
פרופ` חיים ראובני12/09/2019אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה נראה
אדי12/09/2019שומה איך זה אמור להיראות האם זה עור בתוך עור או משהו דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף קטן על עור הפיןאבי09/09/2019
שלום
ממה זה יכול להיגרם ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיךוף .. עור..
פרופ` חיים ראובני10/09/2019הרבה סיבות .. פנה לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אדומים ביד יום לאחר קיום יחסי מין מוגניםתום09/09/2019
שלום פרופסור
רציצי לשאול מה הם הדברים האלה שלא היו לי בעבר לזכרוני על היד
אני מצרף תמונות מקרוב ומרחוק
האם זה לא עלינו הרפס או מולקלוס קונטייג׳ס?
או שאני יכול להיות רגוע ?
אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע ביד..
פרופ` חיים ראובני10/09/2019לא מכיר קשר כזה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי נקודת חן כבר הרבה מאוד שנים .ליאור09/09/2019
הנקודת חן נמצאת במרכז הגב וקשה לי לראות אותה . משום מה לדעתי היא גדלה והחליפה צבע . אך אני לא בטוח ב100 אחוז . צירפתי תמונה
האם צריך ללכת לבדיקת רופא או זה נראה נורמלי
אני בן 24 ויש לי אקנה בגב . אז גם יש חשש שגדל פצעון ממתחת לנקודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה
פרופ` חיים ראובני10/09/2019נגע שגדל ומשנה צורה מחייב בדיקת עור .. בהקדם האפשרי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 11. שאלה לגבי דאודורנטנדיה05/09/2019
שלום.
בני בן 11,בריא בדרך כלל.לאחרונה החל להזיע מאוד עם ריח ממש לא נעים.
הוא מנסה לשמור על היגיינה,מתקלח בתדירות כפעמיים ביום.
הוא מעוניין להשתמש בדאודורנט,אך אינני יודעת מה מתאים לגיל זה.אשמח לתשובתך בנוגע לדאודורנט שמתאים לשימוש בגיל זה ומה עדיף -ספריי או סטיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח
פרופ` חיים ראובני10/09/2019לנסות זו השיטה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן 11. שאלה לגבי דאודורנטנדיה05/09/2019
שלום.
בני בן 11,בריא בדרך כלל.לאחרונה החל להזיע מאוד עם ריח ממש לא נעים.
הוא מנסה לשמור על היגיינה,מתקלח בתדירות כפעמיים ביום.
הוא מעוניין להשתמש בדאודורנט,אך אינני יודעת מה מתאים לגיל זה.אשמח לתשובתך בנוגע לדאודורנט שמתאים לשימוש בגיל זה ומה עדיף -ספריי או סטיק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע..
פרופ` חיים ראובני10/09/2019לנסות . .. זו השיטה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס ? קל.. שלא עובר..בן 5005/09/2019
שלום
כנראה שנדבקתי בהרפס מחברתי. היה לה מתחת לשפה ואולי בעבר גם גניטלי. לא ברור. בבדיקה יצא לי חיובי לסוג 1 ולה חיובי ל 1 ו 2. הרופא אמר שזו התפרצות קלה (כמה פצעים קטנים) וכנראה שכבר הייתה התפרצות בעבר.. רשם לי משחה לאיבר המין ולה נתן גם כדורים. עברו כחודשיים הנגעים כמעט מתייבשים וחוזרים שוב ושוב. אני מורח זובירקס קבוע ולאחרונה עברתי לתכשיר סיליקה. מתייבש ויוצא ליד שוב ושוב לא על האיבר אלא בנקודת חיבורו לגוף. אצל זוגתי כלל וכלל לא. אני קורא בכל מקום שתהליך הריפוי אורך כשבוע ובמקרים קשים קצת יותר. מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס..
פרופ` חיים ראובני10/09/2019פנה לרופא עור .. לשקול טיפול מתמשך כמניעה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מריחת משחה מעבר לתדירות הנדרשתדינה05/09/2019
שלום,
האם למריחת משחה מספר פעמים רב יותר ממה שנדרש (לדוגמא, נדרש למרוח פעמיים ביום) יש איזושהי השפעה חיובית או שלילית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחה
פרופ` חיים ראובני10/09/2019תלוי במשחה .. סוג.. עוצמה .. סיבה .. וכו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגם בעור, ללא פציעהש.ש04/09/2019
הופיע לי מעין פצע על הזרוע הימנית, לא נפצעתי, לא מגרד ולא כואב בשטח העור הפגוע. החלק הפנימי במרקם צלקת והגבולות יבשים ובצבע ורדרד-אדום-חום. הופיע לי אחד דומה בכתף שמאל ללא סיבה מוסברת ונעלם לאחר כשבועיים-שלושה, אולי ישנה שארית מעט ורדרדה והעור שם טיפה יותר יבש אבל בקושי רואים.
מה זה יכול להיות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגם
פרופ` חיים ראובני10/09/2019נא לפנות לבדיקה .. צילום איננו אמין לקבלת מידע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)