מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרם פנים מומלץ - רוזאציהצליל28/07/2019
היי, אשמח לדעת באיזה קרם פנים ניתן להשתמש בעור הסובל מרוזאציה? הבנתי שלא כל קרם מתאים.
האם ישנם חומרים שאסור שיהיו בקרם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה..
פרופ` חיים ראובני28/07/2019א. האם האבחנה נכונה ?
פני לרופא עור לבירור והתאמת טיפול בהתאם לחומרת הבעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוראה,בקרקפת שהופיע פתאום.שרה27/07/2019
גילתי שיש לי סבורא. לפי כל המימצאים
בת 62 סובלת מעור יבש,אך לא מקשקשים.יש לי תור בעוד חודש בינתיים קניתי שמפו לסבוראה,מורחת את הקרקפת בשמן זית פעמים בשבוע ,ועוברת עם מסרק סמיך ,שזה אני לא יודעת עם זה בסדר,מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוריאה
פרופ` חיים ראובני28/07/2019אני מניח ממה שכתבת שהאבחנה בוצעה על ידך.. לכן הטיפול סביר עד לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה יבשה בפנים - בירורשיר26/07/2019
יש לי נקודה שי יובש בפנים, מעין פצעון ללא שום פיגמנט. רופא העור אמר שאבוא בחורף וישרוף עם חנקן נוזלי. שאלתי - אין דרך פחות אלימה? החנקן נוזלי משאיר סוג של כוייה לא קטנה וזו נקודה קטנה בפנים.. מה אפשר חוץ מחנקן נוזלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור
פרופ` חיים ראובני28/07/2019חנקן נוזלי לא אמור לפגוע בעור..
יותר חשוב לברר מה הטיפול אמור לעשות .. . ואז לשאול אם זה הפתרון.. היחידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה במצח לבנה (אולי שומן?)גיתי24/07/2019
שלום
לבני בן ה14 הופיעה בלוטה במצח.בתחילה נראה לי כמו פצע גדול.בנגיעה זה נראה דבר קשה.רופא עור בדק ואמר שזה לא מסוכן אבל לא יעלם לבד.ואם נרצה הטיפול בניתוח.באיזה ניתוח מדובר מה הסיכונים ולאן פונים והיה ונרצה כזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח?
פרופ` חיים ראובני28/07/2019אנא חזרי לרופא שהמליץ על ניתוח.. אין דרך ליעץ לך על סמך המידע ששלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה בשפתיים הגדולות של הפותShai22/07/2019
שמנו לב לנקודות בתמונה המצורפת אחרי דימום מאחת מהם, בת 27 בהיריון שבוע 30
אודה לך אם תוכל לומר לנו מה זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה אדומה בפות ..
פרופ` חיים ראובני23/07/2019לא ניתן לאבחן ע"ס צילום ..
פנו לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן יד. מצורפת תמונהנאווה22/07/2019
מתפשט מזה כחודש. מה עושים? כבת 55
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פנו לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצה לא ידועה ברגלייםמיכל21/07/2019
לאחרונה כל הזמן עוקצים אותי רק ברגליים ועכשיו הופיעה עקיצה עם עיגול אדום מסביב. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצה ?
פנו לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרקפת אדומה מגרדת ונשירת שיער מעל 8 שניםנופר21/07/2019
שלום רב
אני בת 42 לידה ראשונה לפני שמונה שנים, מייד אחרי לידה נשירת שיער מזעזעת אני פשוט מפחדת לחפוף!
מזה תקופה ארוכה שכל שמפו גורם לגירוי וגרד חזק, הקרקפת אדומה ממש כואבת למגע וגם קשקשים( החלפתי כל שמפו אפשרי)
מעולם לא סבלתי מקשקשים והשיער שלי היה מלא מאוד, כיום ממש קרחות קטנות
הייתי אצל רופא עור עשה בדיקות אמר שהכל תקין ואמר לי שאתחיל להרגע כי אני אולי לחוצה ומצב נפשי יכול לגרום לכל זה!
קצת הייתי בהלם מהתשובה היות שזה משהו שלא נעלם ואני על סף התקרחות ומרגישה זוועה בגלל זה.
מי כן יכול לאבחן מה עובר לי על הראש ולמה השיער לא מפסיק לנשור ומדוע כלכך כואב לי הראש במגע וכל הזמן מרגיש לי כאילו פצע שנעלם ואז חוזר ממש קטן כמו עקיצה.
אשמח לעזרה אני אובדת עצות כבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת אדומה
פרופ` חיים ראובני23/07/2019כנראה מדובר בסיבוריאה .. אנא פני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיבה לחשוש ממחלות מין במקרה זה?רועי19/07/2019
אני מכיר מישהו שמאוד פעיל מינית – כבר חודשים ארוכים שהוא מקיים יחסי מין עם נשים שמכיר באותו הערב או שמכיר מעט זמן. ברוב הפעמים הוא לא שם קונדום. בנוסף, הוא אף פעם לא מברר האם לבחורות ששוכב איתן יש מחלות מין.
עכשיו העניין הוא כזה: הייתי אצלו בדירה לפני כמה זמן, לחצתי לו את היד וישבתי על הספות שלו במשך כמה שעות, כאשר ייתכן שעשה על הספות האלה סקס כמה פעמים. בנוסף היה רגע שהוא נגע בי עם ידו בחזה שלי ובבטן שלי כשאני בלי חולצה (לא משהו מיני, סתם משהו רגעי כזה). מעבר לכך לא היה בינינו שום מגע.
אין לי פצעים פתוחים וגם לו אין פצעים פתוחים לפי מה שראיתי. על הספות שלו לפי מה שראיתי לא היו כתמי סקס אך ייתכן שלא מספיק שמתי לב.
עד כמה שאני יודע, הסיכוי שאחטוף ממנו מחלת מין בהתחשב במה שסיפרתי כאן הוא אפסי.
אך כיוון שמדובר באדם כל כך פעיל מינית ושגם לא מבצע מין מוגן, אולי המצב אחר.
האם לדעתכם צריכה להיות לי סיבה לחשוש שאולי קיבלתי ממנו מחלת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ` חיים ראובני23/07/2019לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה זה הנקודות הלבנות בעקבירון17/07/2019
היי. כמו מה זה נראה לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות בעקב..
פרופ` חיים ראובני18/07/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה ..
מליץ פנייה לרופא עור וטפול בהתאמה לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה ופסוריאזיס- התייעצות ובירורעדי17/07/2019
מה ההבדל בין פסוריאזיס לסבוריאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בין סיבוריאה ופסוריאזיס
פרופ` חיים ראובני18/07/2019זו שאלה שרופא לומד אותה ומתנסה בה .. וקיים קושי להסבירה בפורום ..
ממליץ לפנות לרופא עור .. לאבחון והסבר בהתאמה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עור לא מזוההלנה15/07/2019
שלום רב דוקטור, לאמא שלי יש תופעה מאוד מוזרה בעור בחלק מהאזורים, העור הפך ליבש בצורה קיצונית - ברמה של עור שנשרף ונמצא שניה לפני קילוף, הוא מחוספס כמו נייר זכוכית, היא ביקרה אצל מספר רופאי עור וניסתה את כל התרופות והמשחות שנתנו לה אך כלום לא עוזר - לא לחות, לא נגד אלרגיות, לא תכשירים סטראוטידים למינהם, ממש שום דבר...הרופאים לא מבינים במה מדובר ואין אבחנה. אולי יש לך רעיון במה מדובר ומה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בגב עליון
פרופ` חיים ראובני18/07/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה ..
יתכן שמדובר בנזק מתמשך משמש ..
לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה ..
מליץ פנייה לרופא עור וטפול בהתאמה לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להידבקות מהפרשות גוףטליה14/07/2019
שלום, קניתי בחו"ל תחתונים שהיו בתפזורת ושברור לי
שנמדדו ע"י לקוחות נוספים - ולא מן הנמנע שהנשים
מדדו ישירות על הגוף. כיוון שמדובר באריג העשוי כותנה
עם הדפס צבעוני לא הייתי רוצה להרתיח. כל הצבע ירד מההדפס. אשמח לדעת איך הכי מומלץ לכבס כדי
להיפטר משרידי הפרשות גוף שאולי נספגו בבגד ואשר
יכולים להעביר מחלות זיהומיות מסוכנות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות ..
פרופ` חיים ראובני18/07/2019לדעתי כביסה בטמפרטורה גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות אקנה קשה מסביב לסנטרלימור12/07/2019
שלום. הפסקתי לפני 4 חודשים ליטול גלולות יסמין עקב מיגרנות חזקות. הרופא המליץ לי על גלולת סרזט . אותם אני נוטלת כבר 3 חודשים רצופים . בחודש האחרון הופיע לי התפרצות חמורה של אקנה ( מה שלא היה לי אף פעם) ורופא עור רשם לי ראוקטן . האם האקנה יתפרץ בגלל הסרזט? להחליף גלולות? או שזה לא משנה כי אני עם רוקוטאן?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה .. רואקוטן
פרופ` חיים ראובני18/07/2019אחלה טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי זה ממש כואב ושורףמתן11/07/2019
אדמומיות ודברים מוזרים באיבר המין מה זה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב ושורף
פרופ` חיים ראובני11/07/2019פנה בהקדם לרופא עור.. לאבחון מחלות מין וטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)