מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי זה ממש כואב ושורףמתן11/07/2019
אדמומיות ודברים מוזרים באיבר המין מה זה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צורב
פרופ` חיים ראובני11/07/2019ראה תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי זה ממש מגרד לי וכואבמתן11/07/2019
יש לי את זה כבר תקופה של 3 חודשיים זה היה תקופה שקצת נעלם שהייתי מגלח ואז חוזר זה כבר ממש כואב לי גם ונורא מגרד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם..
פרופ` חיים ראובני11/07/2019לא ניתן לאבחן ע"ס צילום..
פנה לרופא עור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכנפלנוס בחניכיים, נרתיק וציפורנייםדד10/07/2019
אני סובלת למעלה מחמש שנים מליכנפלנוס באזורים אלה. לעיתים יש הטבה, אך רוב הזמן אתו הדבר. אין טיפול בחניכיים ובציפורניים. מטופלת בסטרואידים ושמנים בנרתיק. המצב נמאס - האם יש טיפול אחר שיכול למגר את התופעה?
במקביל, לאחר בדיקת PET CT אובחן אצלי קשרית של 1.3 ס"מ על הריאה ו- PDG בינוני בשד . האם יכול להיות מהליכנפלנוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכנופלסטי.
פרופ` חיים ראובני11/07/2019על הקשר לקשרית של 1.3 ס"מ על הריאה ו- PDG בינוני בשד
כדאי לברר עם הרופאים שמטפלים בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע כתום סביב הציפורניים ביד ימיןדינה09/07/2019
שלום!לפני מספר ימים הופיע צבע כתום סביב הציפורניים ביד ימין.אין צביעה כזאת במקום אחר בגוף.לא אוכלת בטטות או גזר.
מה זה יכול להיות.מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע
פרופ` חיים ראובני11/07/2019לא ניתן לאבחן ע"ס צילום..
פנה לרופא עור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באיכטיוזיס- התייעצות חשובהאלין08/07/2019
האם שמן קנאביס יכול לסייע בטיפול באיכטיוזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנביס
פרופ` חיים ראובני11/07/2019אין לי מידע .. סביר שיקל על היבש .. אין מניעה -אפשר לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבצס פריאנאלי או הרפסחיים05/07/2019
שלום
הבן שלי בן 6 סובל מאבצסים פריאנליים מרובים מגיל חודש. עברנו כל בדיקה אפשרית ללא ממצאים. היום שלחתי את התמונה המצורפת לרופא בחו"ל שהעלה לראשונה חשד להרפס. אשמח לשמוע את דעתך, הרפס או אבצס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס או אבצס..
פרופ` חיים ראובני07/07/2019תמונות אים תחליץ לאבחנה לאחר בדיקת רופא..
גשו להבדק..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בשם פרוטופיק - המלצהאריק04/07/2019
שלום,
ניתנה המלצה להשתמש בתרופה בשם פרוטופיק.
קראתי כי התרופה יכולה לגרום לסרטן ובעבר היו מספר מקרים כאלו. כמו כן הבנתי כי מחצית הfda היא שנייה במחלוקת.
אשמח לדעת כמה הדבר נכון? האם ההמלצה השתנתה? האם קיימים תחליפים לתרופה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטוטפיק
פרופ` חיים ראובני07/07/2019מומלץ מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופים מוזרים בזרועות - בירורחופית02/07/2019
שלום,
לאחרונה מזה כמה חודשים הופיעו לי כתמים לבנים שמתקלפים בעיקר על הזרועות והיו ממש 2-3 ברגליים ונעלמו
מציינת שזה לא מגרד ולא כואב
הייתי אצל רופא עור שנתן לי משחה ששכחתח את שמה שלא כל כך עזרה חזרתי אליו והוא שלל פסוריאזיס ונתן לי משחה בשם טרידרם
עדיין לא השתמשתי בה
אבל ברצוני שתסתכל על התמונה שהעלתי לאתר ותאבחן מזה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני02/07/2019תמונה איננה מאפשרת אבחון
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה על הלשון - בירורולדימיר02/07/2019
שלום דוקטור
לאמא שלי (בת 82) יש פטרת על הלשון. היינו אצל רופא והוא רשם FLUCANOL 100MG 7CAP.
האם יש סיכון בתרופה מבחינת תופעות לוואי? שמעתי שרופאים נמנעם לתת כדוריפ נגד פטרת לאוכלוסיה המבוגרת.. ושאלה נוספת - האם כדאי לראות רופא גאסטרו גם כן?
בברכת יום טוב,
ולדימיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת..
פרופ` חיים ראובני02/07/2019לכל כדור יש תופעות לוואי .. ממליץ לברר מול הרופא אם יש טיפול אחר .. ולעקוב אחרי תפקודי כבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צמח לי על העור?יאנה01/07/2019
קמתי בבוקר וראיתי את הסימנים האלה.
יש לי עוד 4 כאלה קטנים בכל הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של כוויה בין האצבעותהדר01/07/2019
שלום, אני סובלת כבר כמה חודשים מסוג של יובש או כוויה בין האצבעות של יד ימין, זה התחיל כיובש בגלל מגז האוויר החורפי ונמשך עד עכשיו ואף קיבל צורה עגולה. מצרפת תמונות, אשמח לדעת האם מדובר במשהו מסוכן.
אני מורחת קרמים ליובש אך זה לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כווייה
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית עור עגולה - בירוררחל29/06/2019
לפני כחודש הופיע סימן שטחי על הישבן בצורת נשיכה, עם הזמן הסימן גדל והפך לאדמומי ומגרד. אציין כי אני בשליש השלישי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ..
פרופ` חיים ראובני02/07/2019כנראה אבחנה נכונה .. ממליץ לפנות לרופא עור לאשרור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע על העפעף בעין שאובחן כמולוסקוםהדר29/06/2019
פרופ' שלום
לבתי בת ה 7 צמח לפני מס' חודשים נגע על העפעף העליון, לאחר בירור אצל רופאי עיניים הנגע אובחן כמולוסקום וזומנו לניתוח בעוד מס' ימים.
לבינתיים בילינו בים מס' פעמים וכתוצאה של מגע עם המים הנגע התחיל להתכווץ ואף להתייבש וחלקו נפל.
רציתי לדעת האם יש אפשרות שלא מדובר במולוסקום והאם יש עדיין צורך בניתוח.
מצורפות תמונות.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום..
פרופ` חיים ראובני02/07/2019תמונה איננה משקפת ואינה מאפשרת אבחנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק לוסריל לפטרייה בבוהןשרון28/06/2019
שלום רב
קיבלתי לק לוסריל לפטריה בבוהן.
בספח כתוב למרוח פעמיים בשבוע. אולם חברות אמרו לי שאם לא מורחים פעמיים ביום אין תוצאות. מהי התדירות המותרת ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסריל
פרופ` חיים ראובני02/07/2019פעמיים בשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי עור ליד הבטןקרן26/06/2019
מצב תמונה של כתם עור ליד הפופיק לנערה.
ממה יכול לנבוע? עוד לתשובה בבקשה
הופיע לאחר הורדת שיער באיזור. אני מבת 16
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי עור
פרופ` חיים ראובני27/06/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונות ..
ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון וטיפןל בהתאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)