מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קראטוזיס פילאריס לבן שנה וחציסוזן26/06/2019
בן שנה וחצי סובל מקראטוזיס פילאריס בעיקר ברגליים ובזרועות , מחפשת טיפול שלא כולל סטרואידים.
אשמח להמלצות, הצעות, תובנות.
כרגע אובדת עצות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס פילריס
פרופ` חיים ראובני27/06/2019אין טיפול לקרטוזיס פילריס..
רק קרם לחות .. לתחושה טובה יותר .. וליובש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבנים בפנים לאחר שיזוףשלומית26/06/2019
לבתי בת ה 13 הופיעו כתמים לבנים בעור הפנים לאחר שיזוף.( צבע עור כהה יחסית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים
פרופ` חיים ראובני27/06/2019להמנע משמש .. הרבה קרם לחות .. קרם הגנה בחשיפה לשמש..
וסבלנות בד"כ זה נעלם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות דיגדוג ועקיצה וטפיליםלירן26/06/2019
מזה מספר שבועות סובלת מתחושת דגדוג ברגליים ולפעמים כאב חד כמו עקיצה בכפות הרגליים. ולאורך השוקיים. לעיתים בזרועות. לעיתים מופיעות על פני העור בליטות מורמות שנותנות תחושה שמשהו זז שם. וגם יש סימני עקיצות כמו נקודות אדומות קטנות מגרדות. לאחרונה התחושה גברה.
ניסיתי למרוח שמן על בגוף כדי להרגיע ואז לתדהמתי התחילו להופיע על פני המקומות המגרדים לאורך הרגליים ולהפתעתי גם בכפות הרגליים כולל בחלק שדורכים המוני יצורים בגודל כ1 או 2 או 3 מילימטרים בצורה מאורכת כשקצה אחד דק ושני רחב יותר להערכתי. (הם היו טבולים בשמן). מזכיר מראה של כינה אבל מפתיע כי אין לי שיער במקומות האלה אני די חלקה. והם הןפיעו רק אחרי ששמתי את השמן. כאילו יצאו מהעור.
אני בהיסטריה וממש לא בקטע של ללכת עם זה לרופא. האם יש משהו שאוכל לקחת עצמאית על מנת לפתור את הבעיה ובמה להערכתך מדובר? האם יכול לחזור? לפני שנה הייתי עם אותן תחושות בדיוק ואלרגיות. האם יכול לגרום לאלרגיה? אודה מאוד להערכתך שוחלת גם תמונות שצילמתי כמה שיכלתי מהגועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגדוג
פרופ` חיים ראובני27/06/2019
ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון וטיפןל בהתאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על לחי ימין ופצע על האףדניאל25/06/2019
מלפני בערך שבועיים החלו לי פצעים ואדמומיות בלחי ימין בנוסף התפתח לי פצע נורא כואב על צד ימין של האף וכאשר אני נוגע בצד הזה אני מרגיש שהאף שלי הוא כמו אבן , חשוב לי לציין שבמשך שבועיים הפצעים לא מראים כל סימן להחלמה אלא הם רק מחריפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירוף תמונה
דניאל25/06/2019אני מצרף כאן תמונה יותר ברורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה בגב כף הידעינבר25/06/2019
היי , נכוותי משמן רותח בגב כף היד.
הייתה בועה שעוד באותו היום התפוצצה.
יש כרגע שיכבה צהובה/לבנה כמו מוגלה על הכוויה.
אין ריח רע , פשוט לא נראה סימפטי במיוחד.
כרגע מורחת סילברול.
אשמח לדעת אם המראה תקין / בדקך להחלמה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה
פרופ` חיים ראובני27/06/2019לא ניתן לאבחן ע"ס תמונות ..
ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון וטיפןל בהתאמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגלי רדיו במכשיר בייתימיכל25/06/2019
שלום,
אני משתמשת ברטין A ובסרום חומצה גליקולית.
יש לי מכשיר בייתי לטיפול בגלי רדיו. רציתי בבקשה לברר: כמה ימים עליי להפסיק עם הרטין A והחומצה הגליקולית לפני שאני עושה טיפול בגלי רדיו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי רדיו..
פרופ` חיים ראובני27/06/2019לפחות חודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בקרקפת לאחר לידהשירה24/06/2019
פרופסור שלום רב,
בת 37.
אני שבועיים לאחר לידה. ילדתי בלידה טבעית,. ילד ראשון.
בריאה בדרך כלל.
כעט, כבר כשבועיים לערך מאז הלידה , לא יודעת אם יש קשר או לא, אך החלו לי גירודים בראש, גירודים ממש מציקים.
בדקתי ואין לי כינים או קשקשים.
בדיקות דם לפני הלידה היו תקינות.
מה יכולה להיות הסיבה לדעתך?
אנא תשובתך, ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בראש..
פרופ` חיים ראובני25/06/2019המידע ששלחת איננו מספק
ממליץ בדיקת רופא עור.. אבחנה ואז טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשחת סאנאקטיק- בירורערה24/06/2019
האם מותר למרוח מייק אפ אחרי מריחת סאנאקטיק ג'ל על נזקי שמש בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיק אם ..
פרופ` חיים ראובני25/06/2019אפשר.. אלא אם יופיעו פריחות וגרד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחות בראש בעקבות אימפטיגושיר23/06/2019
היי
ביתי בת שנתיים חלתה באימפטיגו בקרקפת בלבד.לפני כחודש בערך הפצעים כבר הגלידו לחלוטין. היום שמתי לב שבמקומות בהם היו פצעים גדולים נותרו קרחות. האם שיער יצמח שם בעתיד? ניתן לעשות משהו בנידון? אודה למענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחות
פרופ` חיים ראובני25/06/2019סביר שכן ..
ממליץ מעקב רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישויות בעור הפנים - בירוראסף23/06/2019
שלום זה מיספר שבועות שיש לי אדמומיות בעור מלווה במין גבשושיות ולעיתים פצעונים עשיתי בדיקה פרטית ומצאו אצלי בבדיקה citrobacter - europaeus ברמה של 91% בעור הפנים , אין להם משהו ספציפי לזה הציעו לי ניקוי כבד ורעלים בגוף הייתי אצל רופא עור שנתן לי בטאקרוטן ג'י מכיוון שזה מכיל סטרואידים דיי התבלטי האם במצב שלי הקרם הזה יכול לטפל הבעיה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
פרופ` חיים ראובני23/06/2019סמוך על הרופא בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישויות בעור הפנים - בירוראבף23/06/2019
שלום זה מיספר שבועות שיש לי אדמומיות בעור מלווה במין גבשושיות ולעיתים פצעונים עשיתי בדיקה פרטית ומצאו אצלי בבדיקה citrobacter - europaeus ברמה של 91% בעור הפנים , אין להם משהו ספציפי לזה הציעו לי ניקוי כבד ורעלים בגוף הייתי אצל רופא עור שנתן לי בטאקרוטן ג'י מכיוון שזה מכיל סטרואידים דיי התבלטי האם במצב שלי הקרם הזה יכול לטפל הבעיה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
פרופ` חיים ראובני23/06/2019סמוך על הרופא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן בשיער ויציאה לשמשרונה22/06/2019
שלום ,
אני בעלת שיער מתולתל ונפוח והתחלתי להשתמש בתכשיר 100 אחוז טבעי לשיער המבוסס על שילוב שמנים שונים כגון חמאת קוקוס, שמן שקדים, שמן גזר ועוד.. הבנתי שבמידה ומורחים שמנים על שיער- לא מומלץ לצאת עם זה החוצה לשמש היות וזה עלול לטגן את השיער (ממש כמו שמורחים שמן שיזוף על העור) ולגרום לו לנזק.
זה החומר היחיד לשיער שממש עוזר לי והוא 100% טבעי.
השאלה שלי- האם זה עלול להעלות סיכון לסרטן כאשר מורחת שמנים אלה על שערי ויוצאת החוצה לשמש?
אני לא רוצה להפנות שאלה זאת למעצבי שיער למיניהם כי חשובה לי חוות הדעת הרפואית- האם יש חשש מכך להעלאת סיכון לסרטן ממה שידוע לך או אם בכלל יש נזק כלשהו..?
אודה לתשובתך
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר טבעי לשיער
פרופ` חיים ראובני23/06/2019סביר שאם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות אין בעייה לשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכטיוזיס וללגרי טיפול חדשניKobi19/06/2019
יש לי אכסיוזיס מגיל 0 נולדתי עפ יובש , ועד עכשיו אני סובל מקסרסים וחתחים צורבים במיוחד בחורף בכול הגוף .
ניסיתימאת כל הקרמים הקיימים בשוק ולא עוזר .
יש תרופה למחלה הנל ?
האם אני יכול לתבוע נכות מביטוח לאומי על המחלת עור הנל מגיל ילדות ?
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות מבעיית עור..אכטיוזיס
פרופ` חיים ראובני23/06/2019נכות הינה בטוי ש מגבלה עקב הבעייה
פני/ה לבדיקת רופא עור..אבחון תחילה ..המלצה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לסימן תת עוריארנון19/06/2019
שלום .
לאחרונה צצו לי בחלק התחתון של הגוף (מתחת לבטן התחתונה) סימנים מעין פצעים תת עורים שלא כואבים , מציקים מבחינת הנראות .
בבקשה תגיד לי שיש דרך להעלים אותם ללא כירורגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן בפטמה..
פרופ` חיים ראובני23/06/2019
פני/ה לבדיקת רופא עור..אבחון תחילה ..טיפול בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולוסקום לבת 35- התייעצותכוכבית 12018/06/2019
פרופסור שלום רב!
בת 35
במהלך הריון ( בערך בחודש חמישי) גיליתי יבלת על גב כף היד בין האצבעות
כרגע אני חצי שנה לאחר לידה וניגשתי לברר את הנושא אצל רופא עור מאחר ושמתי לה שהתחילו לצוץ יבלות קטנות מאוד סביב היבלת הראשונה שיצאה .
הרופא אבחן כי כנראה מדובר במולסקום ובכל זאת ביצע ביופסיה שאני ממתינה לתשובתה .
בחיפוש שלי ברשת הבנתי שבמבוגרים הנגיף עובר בדרך כלל במגע מיני !
יש לציין שאין לי שום יבלת נוספת בשום איזור אחר בגוף מלבד כף היד וגם לא לבעלי כולל איברי המין כמובן .
כרגע אני מאוד מבולבלת ... האם גם יבלת בכף היד מועברת ממגע מיני ?
האם אני למדה מכך שבעלי הדביק אותי במחלת מין ?
רב תודות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולוסקום
פרופ` חיים ראובני23/06/2019א. עלייך לחכות לתשובה..עדיין זו איננה אבחנה
ולכן,כל שאר השאלות לא רלוונטיות
וגם, מגע עם ילד חולה יכול להיות מקור ליבלת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)