מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר טיפול לפטרת ציפורנייםנ03/09/2019
שלום, לפני 4 וחצי חודשים סיימתי טיפול באיטרנול לפטרת ציפורניים ברגליים, אבל אני עדיין לא רואה שיפור. ייתכן שיקח יותר זמן לראות שיפור או שזה אומר שהטיפול לא הצליח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת..
פרופ` חיים ראובני10/09/2019ואולי זו לא פטרת ?
חזור לרופא שטפל בך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנכד שלי יש פריחה ליד העף והפה שלא עוברת יותר משבועייםנעמי03/09/2019
איך יכולים לטפל בפיצונים שעל פני של הנכד שלי? הוא הוא בן שנתיים ומשתמש במוצץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני03/09/2019צילום איננו כלי אמין שמיועד לאבחון..
מציע להגיע לרופא עור ילדים .. לאבחון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה אך לא כל כך הבנתידלית03/09/2019
שלום רב ותודה על תשובתך אך לא כל כך הבנתי את עניין הניילון והסקביאס. אם בגדים שלבשתי לפני שהתמרחתי לא עברו הרתחה ולא היו בניילון אך עברו יותר משבועיים שלושה מאז לבשתי אותם - הם היו על מדפים פתוחים. האם אפשר ללבוש אותם אחרי הטיפול במשחה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
פרופ` חיים ראובני03/09/2019בהגדים שלא לבשת .. אין בעייה ללבוש.
בגדים שלבשת בזמן אבחון.. לשים בשקית ניילון ל 48 שעות ..וכביסה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מדאיגה לנערהגילי02/09/2019
שלום רב
לפני שבועיים החלה אצל ביתי בת ה 15 פריחה כמו מעקיצות בחלק האחורי של השוק. רופאת עור נתנה לה משחה בשם בטאקורטן למרוח אבל זה לא משתפר אחרי חמישה ימים ואף מתפשט. מה לעשות? האם ללכת לרופאה נוספת? אולי חיידק טורף ?
תודה
אמא מאד מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה ..
פרופ` חיים ראובני03/09/2019צילום איינו תחליף לבדיקת רופא.. ממליץ להגיע לרופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה אדומה על כול הגוף !קרן01/09/2019
אבא שלי בן 70 וצצה לו פתאום פריחה על כול הגוף ממה זה יכול להיות מה היית מייעץ לו לעשות אני מצרפת תמונה שתראה במה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני02/09/2019אנא פנו לאבחון מסודר אצל רופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בכל הגוף 3 ימים - במה מדובר?יריב31/08/2019
דחוף- ילד בן 9, 3 ימים פריחה נרחבת בכל הגוף, רופא משפחה טוען שזה סקביאס ונתן משחה. לא הרגיע אותי.
אכן כך?
תודה
פרופ` חיים ראובני02/09/2019מציע להבדק ע"י רופא עור ילדים.. מהצילום האבחנה בספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת נקודה אדומה וכואבת ברגלסתו29/08/2019
שלום הופיעה לי נקודה אדומה וכואבת לפני כשלושה חודשים ברגל והיא לא עוברת.
קבעתי תור לרופא עור אך זה עוד כחודש וחצי.
הנקודה הזאת כואבת! שנוגעים בה, רציתי לברר מהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה כואבת .
פרופ` חיים ראובני02/09/2019יש הרבה אפשרויות.. מצי עלהבדק אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלחץ הריון שבוע 9נטלי28/08/2019
שלום רב
יש לי ברשותך שאלה...
אני בהריון שבוע 9 קיבלתי 2 תוצאות של מחלות מין שנמצאו בשתן ומעולם לא היו לי סימפטומים כך שזה הגיע ממש בהפתעה- M.HOMINIS וגם UREA.UREALYTICUM...קיבלתי הנחייה לקחת דוקסיצילין ..אני ממש בלחץ מהתרופה ומתופעות הלוואי שלה..במיוחד שזה הריון בגיל מבוגר ואחרי הפלה...
1. מה קורה אם אינני לוקחת את הטיפול?
2. מה יכול לקרות לעובר אם לא אקח את הטיפול?
אני בלחץ!!!אודה לך על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדוקסילין
פרופ` חיים ראובני02/09/2019ראי התוויות ותופעות לוואי בנייר ההסבר שניתן לך עם התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים לילד בן 8קמי דמרי28/08/2019
היי, לבני בן ה8 הופיעו נקודות וכתמים אדומים ברגל.
חלקן נראות כעקיצות אך חלקן לא..
התור שלנו לרופא עור הוא רק בעוד חודש.
האם יש צורך לחפש תור לרופא בעיר אחרת,האם זה נראה משהו רציני הדורש התיחסות מהירה? מצב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים
פרופ` חיים ראובני02/09/2019צילום איננו תחליף לבדיקה וולכן אין אפשרות לתת אבחון
ממליץ בדיקת רופא עור ילדים .. מוזמנת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ושוב בעניין הסקביאס הבלתי פתירדלית27/08/2019
שלום רב, לפני למעלה משבועיים שאלתי כאן בנוגע לסקביאס. בנוסף למשחה הרופא המליץ על אטימת כל הבגדים שלא ניתנים להרתחה בשקית ניילון לשבועיים או לסגירה בארון לשבועיים. איני מבינה מה עומד מאחורי זה. הרי סגירה של ארון או שקית אינה הרמטית. בנוסף, הבנתי שהסקביאס מת כעבור יומיים שלושה ללא מגע אדם. אז אודה להסבר מדוע יש צורך לסגור את הביגוד למשך שבועיים. ובהקשר זה - בגד שהייה בארון פתוח או מחוץ לארון בחדר אך שלא נלבש למשך שבועיים, האם בעייתי ללבוש אותו (כשלא עבר כביסה או הרתחה)? ושאלה נוספת - כשהתמרחנו במשחה המיוחדת לסקביאס מרחנו גם מאחורי האוזניים והאוזניים ורוקחת בדיעבד אמר הלא עושים זאת כי זה בעייתי. האם זה גורם לאיזשהו נזק? אודה על תשובתך בעניין הביגוד והמשחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקבייס
פרופ` חיים ראובני02/09/2019תלוי בטיפול.. אבל אין צורך בסגירת בגדים בניילון מעל 5 ימים .. ורק את אילו שלבשתם ( כולל מצעים )..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע אדום ומגרד ברגל אצל ילדליאת25/08/2019
שלום רב,
לילד שלי יצא פצע שהיה בתחעלה אדום ומגרד.
מס שבועות לאחר מכן ועדיין זה אדום, לא מגרד וסגור .
יש לי אמנם תור לרופא עור אבל רציתי לקבל חוות דעת מה זה ומה ניתן למרוח או לעשות.
מצורפת תמונה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע אדום
פרופ` חיים ראובני26/08/2019לא ניתן לאבחן ע"ס צילום ..
פני לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילו כדורים מתאימים- בירוראני22/08/2019
לפני 5 שנים פיתחתי רגישות לאופטלגין והומלץ לי לא לקחת תרופות מקבוצת nsaid. לפני כחודשיים התחלתי לסבול מפטריה וגרד בין אצבעות הרגליים , באילו כדורים עלי להשתמש?
יש לציין שלפני 12 שנה טופלתי בכדורים בפטרת באצבעות הרגליים והציפורניים במשך 3 חודשים והטיפול צלח יפה (סבלתי לפני כן כעשר שנים ושום טיפול משחתי לא עזר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים
פרופ` חיים ראובני22/08/2019קח את מה שעוזר לך .. באמצעות מרשם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא..
אני22/08/2019האם יש כדורים לטיפול שהם מקבוצת nsaid שאסור לי לקחת ואני צריכה לשים לב לזה (גרה בחו'ל) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ואדמומיות חוזרים בפיןאורלי21/08/2019
שלום, הילד שלי בן 13, עם עודף משקל קל. בשנה האחרונה סובל מאדמומיות וגירוי באזור איבר המין. בחורף היתה פריחה אדומה שגרידה, חשבנו שהמקור היה שינוי באבקת כביסה. חזרנו לחומרים הרגילים ויחד עם משחת הרגעה בייעוץ רופא חל שיפור. לאחרונה חזר גירוד לאחר שהות בים הרבה שעות - חשבנו שהסיבה היא שהיה בבגדים רטובים לאורך זמן רב... שימוש בטלק הקל על הגירוד, היום חזר שוב לים והגירוד חזר בעוצמה- האם נדרש לטיפול רפואי רציני יותר? האם נדרש במשחות מסויימות? נשמח לעצתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפין..
פרופ` חיים ראובני22/08/2019ממליץ להבדק .. ואז לאבחן ואז לטפל ..
מוזמנת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע או חתך באיבר המיןדני20/08/2019
שלום ביומיים האחרונים גיליתי כמו פצע בצד של איבר המין מצורפת תמונה האם יש לגשת לייעוץ ויש מה לדאוג או שזה מחיכוך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
פרופ` חיים ראובני20/08/2019לא ניתן לאבחן עפ"י צילום..
פנה לרופא לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באקנה ואיפור קבוענטע20/08/2019
היי, אני סובלת מאקנה לאחר לידה ורופא עור הביא לי אפידו לטיפול באקנה.
בנוסף אני רוצה לעשות איפור קבוע בגבות.
השאלה שלי אם אפשר לעשות איפור קבוע במקביל לטיפול באקנה עם אפידו?
מפחדת שלא יהיו כוויות לכן אשמח לעזרה בנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור
פרופ` חיים ראובני20/08/2019אין בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)