מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פס חום בזרת ביד שמאל?מור05/10/2018
שלום רב,
היום הסתכלתי בזרת והבחנתי במשהו שנראה כמו פס חום בהיר. לא בטוחה האם אכן מדובר בפס חום או משהו נורמלי. מצרפת מספר תמונות. נראה כי בזווית צילום אחת הוא נראה אך בזווית צילום אחרת לא
אודה על חוות דעתך.
בתודה מראש,מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרת
פרופ` חיים ראובני11/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום .
ממליץ לפנות לרופא עור .. לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות אצל תינוק בן 4 שבועותדנה04/10/2018
היי, רציתי לשאול תינוק בן 4 שבועות החלה התקרחות כמו פס באמצע הראש מעל המצח.
בנוסף יש פצעונים על הפנים.
רופא משפחה אמר אולי סבוריאה.
מה דעתך?
מצורפת תמונה.
תודה🙏🏼
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
פרופ` חיים ראובני11/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום .
ממליץ לפנות לרופא עור .. לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בישבן - עקצוץ בעור הישבן לעת ערבעמית04/10/2018
הייתי בסופש בוילה עם בריכה ושירותים משותפים, עם בני משפחתי.
חזרתי עם גירוד בישבן - בעור הישבן (בלחיים).
אינני רואה פריחה או משהו מיוחד למראית עין.
הגירוד מופיע בעיקר בשעות הערב, ומרגיש כמו סוג של עקצוץ.
האם עליי ללכת לרופא? ואם כן רופא משפחה או רופא עור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני11/10/2018ממליץ לפנות לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף בכף יד ויצירת כיפהחיה03/10/2018
שלום,
יש לי ילד בן שנה ו10 חודשים.
בעיקר אחרי מקלחת מבחינים בקילופי עור בכף היד הפנימית ובראש של האצבעות וזה נראה כאילו נוצרת כיפה של עור על האצבע.
אני לא מצילחה להשיג תור לרופא עור ורציתי לדעת מה זה ואיך אני יכולה לטפל כי זה הולך ומתפשט.
צרפתי תמונות.
תודה רבה,
חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף
פרופ` חיים ראובני11/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים עם פטרת בעור?מורי02/10/2018
יש לי פטרת בכף הרגל, יש משחה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני02/10/2018מציע לאבחן אצל רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה באיתור רופא עוא שהייתי אצלו בעבראורלי30/09/2018
שלום וברכה
אודה מאוד על עזרתכם.
אני מחפשת נואשות רופא עור שהייתי אצלו לפני שנים בתל אביב
אינני זוכרת את שמו אבל אני זקוקה לו היום מאוד
אני זוכרת שיש לו מגבחה תנועתית ביד או ברגל
מאוד אודה על עזרתכם.
הרבה תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה באיתור רופא עוא שהייתי אצלו בעבר
אורלי30/09/2018הוספתי את מספר הטלפון שלי . על פי זכרוני מגבלתו היתה ביד
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה באיתור רופא עוא שהייתי אצלו בעבר
אורלי30/09/2018הוספתי את מספר הטלפון שלי . על פי זכרוני מגבלתו היתה ביד
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגזמנת ..
פרופ` חיים ראובני02/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו מה זה ניראהליאור30/09/2018
הופיע לי לפני שבוע וזה רק גודל כמו מה זה ניראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמו ?
פרופ` חיים ראובני02/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לכאב בגלל ציפורן חודרניתלוי29/09/2018
יש לי כאב בבוהן בגלל ציפורן חודרנית או דלקת. לא בקצה הציפורן אלא בתחתית הציפורן קרוב לגב כך הרגל
איזה משחה אני יכול לשים? עושה קומפקסים ויש הטבה. מה מותר לשים או מה עדיף..פולידין..משחת סינטו או מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` חיים ראובני02/10/2018דחוף לפנות לרופא עור א משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לכאב בגלל ציפורן חודרניתלוי29/09/2018
יש לי כאב בבוהן בגלל ציפורן חודרנית או דלקת. לא בקצה הציפורן אלא בתחתית הציפורן קרוב לגב כך הרגל
איזה משחה אני יכול לשים? עושה קומפקסים ויש הטבה. מה מותר לשים או מה עדיף..פולידין..משחת סינטו או מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופ` חיים ראובני02/10/2018דחוף לפנות לרוא עור או משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנקן נוזלי לכתמי שמשיעל29/09/2018
שלום,
יש לי ממש טיפה כתמי שמש על הלחי ( אזור ממש קטן)
אני לא לבנה בעור אך גם לא כהה.
האם חנקן נוזלי יכול להעלים את הפיגמנטציה?
האם צריך קודם למרוח קליגמן על העור?
אצל איזה רופא עור בקופת חולים יש חנקן נוזלי? האם בכל מרפאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חנקן לכתמים ..
פרופ` חיים ראובני02/10/2018מעולה.. אצל רופאי העור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה מענידת טבעת כסףדנה28/09/2018
היי לפני שבועיים קניתי טבעת חדשה מכסף 925 (חשוב לציין שאני עונדת תכשיטי כסף שנים)
אחרי שבועיים שהיא אצלי על האצבע הורדתי אותה וקלטתי שיש לי פשוט כוויה מטורפת בעור
זה לא כאב ולא גירד
פשוט היה נראה רע מאוד
מה זה יכול להיות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה ?
פרופ` חיים ראובני29/09/2018לא ניתן לאבחן ע"ס תמונות
ממליץ להבדק ע"י רופא עור
סביר להניח שמדובר ברגישות(אלרגיה) לתכשיט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת ברגל- משהו אחר?מתן26/09/2018
היי
מצורף צילום של יבלת ברגל.
היבלת קיימת מספר חודשים אך לא כאבה.
לפני מספר ימים התחילה לכאוב...
האם מדובר על יבלת או שמא משהו אחר? מהו הטיפול המומלץ?
אודה לתגובתך
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת ?
פרופ` חיים ראובני29/09/2018לא ניתן לאבחן ע"ס תמונות
ממליץ להבדק ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר למרוח היקומיצין על הרפס בשפתיים?איריס25/09/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרפס לשפתיים
פרופ` חיים ראובני29/09/2018טפוול הבחירה הוא זובירקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרומתזין - מה לעשות עם המשחה?דן25/09/2018
שאלה מסקרנות לעתיד. במהלך שהייתי בחו"ל נעקצתי רבות על ידי יתושים. נכנסתי לבית מרקחת באיטליה, הצגתי את העקיצות והרוקחת הציעה ומכרה משחת פרומתזין.
מריחת המשחה על העקיצות גרמה לכאב שורף חריג שלא היה קודם. בהתחלה חשבתי שזה כי המשחה עובדת אך אז גם הופיעה פריחה וגירוי חזק יותר.
במצב הזה הפסקתי את השימוש במשחה, העקיצות עברו מאליהן אך נותרו סימני פריחה קלים.
אני שואל מסקרנות במה מדובר ולמה זה כך ומה לעשות עם המשחה? אם היא מסוכנת הייתי מעדיף להשמידה. היא רק הזיקה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרומתאזין
פרופ` חיים ראובני29/09/2018צריבה בזמן שימוש במשחה מרמז על רגישות ...מציע להמנע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fordyce - טיפול בנקודות לבנות על השפתייםרונה25/09/2018
שלום, בשנתיים האחרונות הופיעו לי מחר נקודות לבנות על השפתיים ומעל השפתיים. אחרי בקירור קצר מדובר בfordyce. השאלה שלי האם יש אפשרות לטפל בזה ולהעלים אותן? זה פוגע לי מאוד בביטחון וזה נראה לעין.
אני לא יכולה ללכת בלי מייקאפ ובלי אודם בגלל זה.
איזה טיפולים קיימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` חיים ראובני29/09/2018בהנחה שזו האבחנה ממליץ לשקול טיפול בלייזר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)