מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופיע פצע מוזר בפניםפצע מוזר בפנים26/08/2018
הופיע פצע מוזר בפנים. לאחר קילוף חזר לאותה הצורה
האם זה מצריך רופא עור?
כיצד ניתן לאבחן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני28/08/2018לא ניתן לייעץ עס תמונות
ממליץ להבדק ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחילה לי פריחה במרפק ללא סיבהעומרי26/08/2018
התחילה לי עכשיו פריחה במרפק ביד..
סתם ישבתי במיטה ופתאום ממש גירד לי שם, זה שורף, אדום ונפוח.
צירפתי תמונה. זה נראה רציני? יעבור לבד? איזה משחה לשים?
אני מודאג שאולי זה משהו רציני
הרופאת עור בחופשה ואני לא יכול ללכת אליה
בן 16...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני28/08/2018ממליץ למצוא ולהבדק ע"י רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי של שושנת יריחוגיל26/08/2018
היי ד"ר,
היינו בנופש עם חברים באיזור צוקים שבערבה ונעקצנו בהמון מקומות בגוף.
העקיצות קטנות ומאוד מגרדות, זה היה שלשום, העקיצות הופיעו רק 24 שעות לאחר העקיצה ושם התחיל הגרד.
איך אני יכול לדעת אם זו שושנת יריחו? אין תורים עד ה6.9, האם זה זמן שכדאי לחכות או לנסות להכנס באופן דחוף בשביל לאבחן ולהתחיל לטפל
מצורפת תמונה
נעקצנו שלשום, שכבתי על ספה בחוץ ושם נעקצתי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות
פרופ` חיים ראובני28/08/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
ממליץ להבדק ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות הסרה של כלי דםרותם26/08/2018
יש לי הרהב נקודות אדומות על העור שרק הולכות ומתרבות עם השנים. הייתי אצל רופא עור והוא אמר שזה כלי דם ושאפשר לצרוב אותם אבל אין בזה טעם כי רק ימשיכו להופיע עוד ועוד. הוא צודק? במקום שצורבים יכול לחזור שוב? יש אולי שיטה יעילה יותר או דרך למנוע מהן להופיע מלכתחילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדמות
פרופ` חיים ראובני28/08/2018סביר שמדובר באנגיומות..
ממליץ להבדק ע"י רופא עור..לשקול טיפולי ליזר מחט חשמלית . טיפולי קריו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום גדול על העוראני23/08/2018
שלום רב, אתמול הופיע על היד של אימי כתם אדום נרחב. לאחר שאכלה טונה ונטלה כדור ערבה (סובלת מדלקת פרקים ואלצהיימר). הבוקק הכתם נעלם.
בשל הקושי להוציא אותה מהבית לרופא ומשום שהכתם נעלם אשמח להתייעץ כאן. מה זה יכול להיות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה של הכתם
אני23/08/2018התמונה של הכתם לא עלתה. התמונה הקודמת היא אחרי ההעלמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמו חצ'קונים על הירכייםיעל23/08/2018
יש לי כמו חצ'קונים על הירכיים, לא הרבה אבל הם צצים פה ושם. לא נראה כמו אקנה שעל הפנים אבל אפשר לפוצץ אותם. מה זה וממה זה נגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים על יריכיים
פרופ` חיים ראובני26/08/2018בדר"כ נגרמים מזיהום חיידקי..
ממליץ להבדק ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים על הירך הפנימיתמישהו21/08/2018
הופיעו לי נגעים על הירך הפנימית מצורפת תמונה כמו מה זה נראה?
איך ניתן לטפל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים
פרופ` חיים ראובני22/08/2018לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגי עור צצו בן לילהביזי21/08/2018
כאילו בן לילה צצו לי בבת אחת כמה תגי עור באותו המקום. מה הסיבה לכך? יש אפשרות למנוע את זה? איך מסירים אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגי עור
פרופ` חיים ראובני22/08/2018לא חדועה לי סיבה.
הסרה : אצל רופא עור או פלסטיקאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוגדנים Varicella zosterנועה19/08/2018
שלום
האם בדיקת דם נוגדנים ל Varicella zoster יכולה נותנת אבחנה ודאית אם אדם לוקה בהרפס זוסטר?
אם IGM יהיה חיובי, זה אומר בוודאות שמדובר בהרפס זוסטר, וכן להיפך במקרה והוא שלילי?
מדוע זה לא מבוצע בשגרה או לפחות כשיש ספק באם יש הרפס זוסטר?
והאם כשאדם לוקה בהרפס זוסטר, יהיו לכך גם סימנים (אפילו לא ספציפיים) בספירת דם או CRP?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפז זוסטר..
פרופ` חיים ראובני20/08/2018האבחנה קלינית ואין צורך בבדיקות .. נוגדנים חיוביים מרמזים שקיים חיסון למחלה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם IGM יוצא שלילי?
נועה21/08/2018שלום
אם IGG חיובי (בגלל אבעבועות רוח בעבר הרחוק)
ו- IGM יוצא שלילי.
האם זה שולל בוודאות הרפס זוסטר בהווה או שיכול להיות הרפס זוסטר ו-IGM ייצא שלילי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בעור אחרי גילוחרותם19/08/2018
איך אפשר למנוע או לטפל בפצעים בעור אחרי גילוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר גילוח
פרופ` חיים ראובני20/08/2018להזהר.. ולהבדק ע"י רופא עור .. בשאלה של אקנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וסימנים בעטרת פיןחסוי17/08/2018
היום לאחר שלבשתי בגד ים עם רשת ללא תחתונים, יצאתי מהמים וגיליתי סימנים אדומים על עטרת הפין (ממש על יד החור), לאחר מכן הכאבים התחזקו וכרגע כואב ללכת בשל החיכוך בין התחתונים לפין. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` חיים ראובני20/08/2018
ממליץ לפנות לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר פיגמנט בשטח בזקןמ17/08/2018
שלום רב, אני בן 47 לאחרונה יש לי בזקן שטח שלא צומח לי שערות ונראה שצומח שם רק שערות לבנות
ממה זה יכול לקרות?
מצ״ב תמונה
תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר פגמנט
פרופ` חיים ראובני20/08/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חוזרות לסרוגין מהפיןעומרי17/08/2018
היי, מזה שנה יש לי הפרשות צהוב-ירוק מהפין לסירוגין ,בערך פעם בחודשים
לאחר כל מקרה בדיקות std תקינות
ההפרשות נעלמות תוך יום לאחר שזה קורה בהדרגה
שימוש בדוקסלין לא הטיב
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מאיבר מין
פרופ` חיים ראובני20/08/2018ממליץ לפנות לאורולוג לאחר שתשלים בדיקות למחלות מין ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מטפלים בפריחה אוקטיקריההיי16/08/2018
היי רציתי לדעת איך טיפלת בפריחה שהייתה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
פרופ` חיים ראובני16/08/2018יש מספר גישות .. עפ"י משך הבעיה .. עצמתה תחושת הגרד וכו..
לפי הסיפור ממליץ לפנות לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשישה בת 93 - כתמים אדומים עם שלפוחיות ברגלים ובישבןאריה14/08/2018
כתמים אדומים, ראה בבקשה תצלום, שהחלו להופיע בשבת האחרונה לאחר תקופה של שבוע אנטיביוטיקה מסוג זינט עקב דלקות חוזרות בדרכי השתן. טופלו תחילה מקומית במשחת דרמהקומבין וכשהמשיכו להופיע מוקדים נוספים ולהתפשט מטפלים בדרמוגרן b עדיין ללא הטבה. אודה לתשובה מהירה, אריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
פרופ` חיים ראובני16/08/2018לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה
לפי הסיפור ממליץ לפנות דחוף לרופא עור או למיון .. ולשקול:
טיפול אנטיביוטי.. ביופסיה .. או אחר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)