מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש לוסריל (Loceryl) לטיפול בפטרת באצבעות הרגלייםאלון16/10/2018
שלום,
רשום בהוראות שימוש:
1 .לפני הטיפול הראשון, נקה את הציפורניים היטב, ושייף את שטח פני הציפורן הנגועה ביסודיות בעזרת הפצירה המצורפת. יש להיזהר שלא לשייף את האזור המקיף את הציפורן.
*לפני שימוש נוסף בלוסריל - נקה את שאריות הלק, באמצעות הפד הלח, ובמידת הצורך שייף שוב את הציפורן
הנגועה.
מה לעשות שבוע לאחר מכן? לא לשייף? רק למרוח את הלק?
מה הכוונה "במידת הצורך"? לתת לציפורן לצמוח או כל פעם לשייף את הציפורן עד שתשאר דקה ואז למרוח שוב?
שאלה נוספת: כמה לשייף? כמה שיותר? כי פעם אחת ראיתי שהתחיל לדמם טיפה, אז כנראה שהגזמתי.
אבל אם כבר טיפול ארוך, אני רוצה שזה יצליח ולא להיות עוד שנה מעכשיו עם הפטרת בגלל שלא עשיתי טוב מספיק.
מקווה שתוכל לעזור לי,
תודה מראש,
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לוסריל
אבי שגיא16/10/2018שלום אלון,
המטרה היא להסיר את האזור הנגוע ולאפשר לחומר האנטי פטרייתי לבצע את עבודתו.
לכן, יש לשייף ולהסיר את הציפורן כל עוד החומר מאפשר זאת, כמובן בעדינות כי זו פעולה ממושכת, ולהמשיך עם הלק כמובן.
אני לא יודע מה מצב הפטרת אצלך ולא עשיתי לך אבחון, אבל חשוב לדעת שיש המון פתרונות נוספים ואולי שיכולים להשפיע באופן מוצלח יותר.
אם יש לך שאלות נוספות מוזמן לשאול כאן או ליצור קשר לנייד שבכרטיס הביקור.
בהצלחה והחלמה מהירה,
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה שומה או שטף דם?אלונה16/10/2018
שלום רב
לפני שלושה שבועות אחרי אימון ריצה/הליכה הבחנתי שיצא לי כתם בבוהן
אני לא יודעת אם זה שומה חדשה כתם או שטף דם.
זה נשאר אותו דבר ולא השתנה מאז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה ?
פרופ` חיים ראובני20/10/2018לא ניתן ליעץ ע"ס צילומים.
ממליץ לפנות לרופא עור או רופא משפחה לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת דרייר שכנראה הסתבכהמור16/10/2018
אני סובלת ממחלת דרייר היום אחהצ התחיל לי כאב בתוך האוזן בבית הצלחתי לראות פצעון אבל לא בברור כי די בפנים, אח"כ התחיל כאב ליד אותה האוזן וכמו בלוטות שהתנפחו , חוששת שמתחיל הרפס לקחתי כדור אחד בתקווה שמחר רופא עור יקבל אותי בלי תור, האם נשמע כמו התפרצות של הרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצות
פרופ` חיים ראובני20/10/2018רק לאחר בדיקת רופא עור או רופא משפחה ניתן לאבןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע - אם תוכל לאבחן אודה לךאלעד15/10/2018
שלום
יש לי נגע גדול לבן בולט עם אדמומיות מסביב. מצורפת תמונה.
אם תוכל לאבחן אודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני20/10/2018לא ניתן ליעץ ע"ס צילומים.
ממליץ לפנות לרופא עור או רופא משפחה לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש שלי לסרטן הפין בצבאיהודה15/10/2018
יש לי כתם סגול על הכיפה של האשך מליסה אני מהול
לאחרונה נוצר לי פסים סגולים על עור אם בליטות כמו שפשפתי (אולי זה שפשפת)אבל יש ש
שנים שלושה ורידים על ביצים שנבלטו ללא פצעים לבנים קטנים פין קצר חמש עשרה סנטימטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן ..
פרופ` חיים ראובני16/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
אנא פנה לייעוץ רופא עור ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגול קרחת בשיער בראשאבי דור13/10/2018
כבר כמה שנים שיש לי בשיער בראש עיגול קרחת ונמאס לי, הלכתי ל 3 רופאים שונים, הם נתנו לי משחות שפשוט לא עובדות!!! לא יודע כבר מה לעשות, לא שם שום מכה כלום
אם מסתכלים קרוב קרוב אפשר לראות שיירות קטנות וזהובות שכבר כמה שנים לא גודלות
מה עוד אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגול קרחת
פרופ` חיים ראובני14/10/2018לקרחת בראש מספר סיבות.. אנא פנה לרופאים שטפלו בך ולתאם מולם ציפיות עפ"י הסיבה לבעייתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכונים בביצוע ביופסיה בלוטת רוק ומהם?חניתה12/10/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ביופסיה בלוטת רוק
פרופ` חיים ראובני14/10/2018פנה לרופא שיבצע את הבדיקה להבהרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס בעור ודימום מהאףYaara Alon12/10/2018
שלום.
בני, בן 7.5, אובחן לפני כשנה עם פסוריאזיס בעור.
לאחרונה, החל לדמם מהאף ( לפחות פעם ביום וגם בזמן השינה). האם יש קשר בין הדברים? כיצד מומלץ לטפל בדימום?
לא נפצע באף, לא קיבל מכה באף ואינו מחטט באף או כדומה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום באף..
פרופ` חיים ראובני14/10/2018לא ידוע לי על קשר לפסוריאזיס.
ממליץ לפנות לרופא א.א.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע לא ברור בקצה האףענת12/10/2018
שלום, מזה שנה וחצי יש לי מעין נקודה שומנית בקצה האף שמדי פעם (בעזרת לחיצה שלי) ממוקד נקודה זו, יוצא דם. רופאת עור אמרה שזה נים שאין לגעת בו ואין מה לעשות... אני שמה ספירט סליציל בתקווה שזה יתייבש וייעלם אך זה לא קורה. אולי בכל זאת יש פיתרון תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע באף
פרופ` חיים ראובני14/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם יחיד של פסוריאזיסנעם10/10/2018
האם פסוריאזיס יכול להופיע ככתם בודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בודד
פרופ` חיים ראובני11/10/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליקרן salikaren קרטוזיס פילאריסמאור07/10/2018
שלום. אני בת 33. רציתי לשאול. קיבלתי מהרופא משחה שנקראת סליקרן . זה עם חומצה סליצילית 3%
רציתי לשאול. האם זה עוזר לטיפול בקרטוזיס פילאריס?
יש לי את זה מהכתף עד לזרועות לכן קיבלתי משחה זו
קראתי עליה קצת ורשום שזה לפסוריאזיס. האם זה גם לקרטוזיס? כמה זמן צריך להשתמש בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוזיס פילריס ..
פרופ` חיים ראובני11/10/2018סליקרן לא יעיל ..
אין טיפול לבעייה למעט קרם לחות .. ליובש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוטותרפיה באופן פרטייעל06/10/2018
שלום רב,
אושרו לי 30 טיפולים יחד עם זאת, המקום בו אושרו נמצא במרחק לא הגיוני ממקום מגורי ומקום העבודה שלי והדבר יצריך היעדרות של 3 ימים עבודה בשבוע לכל 30 הטיפולים (לפחות), דבר שכמובן לא יתאפשר.
ללא חלופה אחרת, מבקשת לדעת האם ישנם בתי חולים או מרפאות שמבצעות את הטיפולים באופן פרטי.
אודה מאוד לכל מידע שניתן לקבל בנושא, נואשת וממש סובלת.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטוטרפיה ..
פרופ` חיים ראובני11/10/2018אין לי מושג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים ומגרדים שמופיעים כל הזמןסמדר05/10/2018
שלום
בת 89. פתאום החלו לצאת כתמים אדומים ומגרדים מאוד. באזור החזה והחגורה מסביב. רופאה אחת אמרה אלרגיה, אבל היא מוטלת טלפסט באופן קבוע ועדיין ממשיכים לצאת. רופאה אחרת אמרה יתושים אבל לא הגיוני כי זה ממשיך לצאת ולפעמים כשהיא באזור סגור, וזה לא מופיע על אזורים חשופים כמו פנים או ידיים או רגליים. מה זה יכול להיות? אגב.. בדיקת תפקודי כבד תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע
פרופ` חיים ראובני11/10/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום .
ממליץ לפנות לרופא עור .. לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חום בזרת ביד שמאל? תוספתמור05/10/2018
רציתי לציין שאני כרגע בהריון, שבוע 28 +....
האם ההריון יכול להיות הסבר לשינוי שנראה לי שראיתי באצבע?
שוב תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס
ממליץ לפנות לרופא עור .. לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס חום בזרת ביד שמאל - המשך שאלהמור05/10/2018
תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס
ממליץ לפנות לרופא עור .. לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)