מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקה-פטרת ציפורניים בידרן13/08/2018
האם ניתן להידבק בפטרת ציפורניים ביד ע"י מגע בחפצים העוברים מיד ליד מאדם בעל פטרת - לאדם שני כמו דפים, מחברות, קלפים וכו' כשזה נעשה באופן שוטף וממושך - ומה ניתן לעשות למניעת ההדבקה, ואם כן תוך כמה זמן ההדבקה מתרחשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה
פרופ` חיים ראובני13/08/2018בדר"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת של ביופסיה עורסופיה13/08/2018
שלום,בשל פריחה בגב,בבטן חזה מעט ידים ורגלים,נשלחתי לביופסיה הרמטולוג שלל לח במייל:תסנין לימפציטרי עדין....מה זה אומר?בנוסף המדדים שלי של דלקת בבדיקות דם תמיד גבוה...האם יש סיבה לדאגה לאור ממצא זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
פרופ` חיים ראובני13/08/2018לא ניתן לשייך את המלל שכתבת למחלה ספציפית.
אנא תבהירי את הנושא עם הרומטלוג שלך ..מה זה אומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפת במפשעה עקב הליכותיוסי11/08/2018
בעקבות הליכות שהתחלתי לעשות, הופיעה אצלי שפשפת במפשעה. הבעיה נפתרה ע"י דרמקומבין. קראתי שיש משחות המיועדות למניעת שפשפת. האם אתה יכול להמליץ על משחה כזו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת
פרופ` חיים ראובני11/08/2018אם יש לך טיפול מנצח .. למה להחליף טיפול
ובכל אופן, גרך הפורום לא ניתן לקבל טיפולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שנראות כמו פטריהחן10/08/2018
אני עדיין לא שמעתי חוו"ד של רופא אבל יש לי תור עוד חודש ועד אז אני מאוד לחוצה ורוצה לדעת מה זה כי זה הפסיק לגרד בלי טיפול מיוחד , ולא מתפשט .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות
פרופ` חיים ראובני11/08/2018אין אפשרות לתת ייעוץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לופוס עורי וניתוח אסתטיאור10/08/2018
שלום רב ,אובחנתי השנה האחרונה בלופוס עורי. זאבת מערכתית נשללה .בדיקות הדם תקינות למעט לויקופניה קלה.הביופסיה הראתה שמדובר בלופוס עורי.שאלתי היא האם ניתן לעבור ניתוח אסתטי כגון הגדלת חזה בהתחשב בעובדה שיש לי לופוס עורי הראומטולוג אמר שזה מגביר את הסיכון למחלה אוטואימונית שנקראת סקלרודרמה כיוון שמצאו קשר בין נשים שעברו הגדלת חזה להתלחקחות המחלה הזו בגופן. האם אני בדרגת סיכון גבוהה יותר בגלל הרקע של לופוס עורי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס
פרופ` חיים ראובני11/08/2018ממליץ להשמע להמלצות שקבלת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערווה סיכון להידבקותאמיר09/08/2018
שלום רב
אם מישהו שיש לו כיני ערווה (ואולי גם ראש) יושב על הכיסא אצלי בבית
והתיישבתי על אותו כיסא אחריו - מה הסיכוי להידבק גם?
2.כמה זמן הכינים יכולים לחיות על הכיסא( בהנחה שהם הגיעו לשם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיני ערווה
פרופ` חיים ראובני11/08/2018סביר שלא תהיה הדבקה ללא מגע ישיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיב בפין לאחר יחסיםאלון09/08/2018
שלום
כנראה כתוצאה מיובש נרתיקי אצל אשתי נוצר אצלי פצע בפין באמצעו ובצידו הימני.
מה הטיפול המומלץ והאם ניתן כל עוד הפצע לא נסגר לקיים יחסים עם חומר סיכוך על בסיס מים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בפין
פרופ` חיים ראובני11/08/2018יכול להיות שמדובר בבעייה רפאית
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב אשמח להמלצות וקצת ידעאתי08/08/2018
שלום רב
בתחילת שיער הראש גדלה לי נקודה שחורה פעם הנקודה לא כל כך הורגשה עם הזמן הנקודה נהייתה בולטת ויש לי את אותה נקודה במרכז הראש רק שהיא פחות מורגשת ,אשמח לקבל חוות דעת ,המלצות.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שחורה
פרופ` חיים ראובני11/08/2018אין אפשרות לתת ייעוץ ע"ס תמונה
ממליץ לפהות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שטיפה דיממהדורית08/08/2018
שלום,
אתמול במקלחת נקודת החן דיממה ולא בגלל שהיא גירדה . לפי מה שזכור לי בטעות נגעתי בה והיא נפתחה וירד ממנה טיפת דם וזה כאב. כעת היא לא מדממת טיפה כואבת בנגיעה ונפוכה טיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` חיים ראובני08/08/2018לא נניתן לייעץ ע"ס תמונה
דימום מנקודת חן זו "הערת הזהרה" למרות שסביר שאין בעייה
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם צהבהב בקוטר של בערך 5שהם08/08/2018
היי,
שמתי לב שיש לי מין כתם צהבהב חום, ליד הטבור, (מתחתיו לימינו) בקוטר של בערך 5 ס"מ, כמו כן יש כמה כתמים דומים על הרגל, רציתי לדעת ממה זה יכול להיות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מצורפת
שהם08/08/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מצורפת
שהם08/08/2018מצרף תמונה בבקש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
פרופ` חיים ראובני08/08/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הביופסיה שומה האם תקינה?דינה07/08/2018
שלום! הייתי שמחה לדעת האם הביופסיה תקינה: compound nevus,margins free.
level sections perpormed.
תודה רבה.
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת ביופסיה
פרופ` חיים ראובני08/08/2018מהכתוב כן..
ממליץ גם לברר האם זה מספק את רופא העור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בכף היד עם בליטות קטנותרון07/08/2018
שלום,
לפני יומיים התחילו לי גירודים בכף יד ימין כשרוב הגירוי קורה בלילה . כמו כן ניתן לראות מעין בליטות קטנות.
ממה זה הגיע ואיך אפשר לטפל? האם זה מסוכן?
(אני אסמטי ולא אלרגי למזון מסויים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים
פרופ` חיים ראובני08/08/2018לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור מתחת לציפורן באצבע הקטנהממ06/08/2018
שלום רב,
גילי 33, אני סובל כ 7 שנים מפטריות בציפורניים (בגלל הזנחה שלי).
הופיע לי שחור מתחת לציפורן באצבע הקטנה ברגל (הציפורן נפלה לפני כמה ימים), החומר באינטרנט מפחיד ותמיד מפנה לגרוע מכל.
מצ"ב תמונה .. (איני זוכר מתי זה הופיע והאים זה כתוצאה ממכה שקבלתי או סתם)
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחור
פרופ` חיים ראובני08/08/2018ממליץ לפנות בדחיפות לרופא עור להתייעצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ברגל ללא סיבה נראית לעיןמאיר05/08/2018
יש לי אזור ברגל, מעל הקרסול, שכל הזמן מגרד. אין משהו נראה לעין שגורם לגירוי החוזר. ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני08/08/2018יובש ?
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם על איבר המיןאלון03/08/2018
שלום רב,
לפני כחודש וחצי הופיע כתם על איבר המין שלי ולא נעלם מאז. נבדקתי לעגבת והתשובה שלילית. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ` חיים ראובני05/08/2018לא ניתן לתת ייעוץ ע"ס תמונה
ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)