מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלולה על האצבע (עם תמונה)נהוראי02/08/2018
רציתי לדעת כיצד אפשר להוריד אותה
איזו תרופות סבתא וכו'.
והאם צריך ללכת בשביל זה לבית חולים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלולה
פרופ` חיים ראובני02/08/2018ממליץ לפנות לייעוץ לרופא עור ולהתחיל טיפול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לא ברורים בפניםמוטי ב02/08/2018
אחי (גר בארה"ב) סובל מפצעים בפנים והרופאים שם לא מצליחים לאבחן את הבעיה. אודה לעזרה (הוא מגיע לביקור בארץ בקרוב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני02/08/2018ממליץ לפנות לייעוץ לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לא מזוהים בפרצוףמוטי ב01/08/2018
לאחי (גר בארה"ב) הופיעו פצעים בפרצוף והרופאים לא יודעים מה זה. אשמח לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני02/08/2018ממליץ לפנות בהקדם . לרופא עור
לא ניתן לייעץ ע"ס תמונות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך יובש בחיבור השפתיים צד השפתייםמיקה01/08/2018
לפני חודש היה לי יובש/ חתך אדום שורף בצד ימין של השפתיים ( בחיבור בין השפה התחתונה לעליונה ) שעבר אחרי יום- יומיים.
היום- חודש אחרי זה קרה שנית- שוב יצא החתך/ היובש הזה באותו המקום בדיוק. האם יש קשר לזה שנחשפתי לשמש?
לא היו לכך תסמינים מקדימים. בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בהרפס אולם לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שלא ככה נראה הרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בצד כך הרגל נמשך שבועדניאל01/08/2018
שלום
הופיע לי פריחה בצד כף הרגל בהתחלה הרגיש כעקיצה מגרדת לפני כשבוע
צורה מעט עגולה וגבשושיות מעיין שלפוחיות הופיעו
מגרד כל הזמן
האם אפשר לדעת מה זה? והאם יש צורך בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
דניאל01/08/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים קטנים מדממים על הזרועג`ולי31/07/2018
יש לי פצעונים קטנים על הזרוע שמדי פעם מדממים מעצמם. מה זה הדבר הזה ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לאחר פרוקנול 150משה29/07/2018
שלום רב אימי בת 82 קיבלה 6 כדורים "פלוקנול 150" אחת לשבוע-משך חודש וחצי בעקבות פטרייה במפשעה, הפטרייה לא עברה בעקבות טיפול זה. לקראת סוף הטיפול החלה פריחה בצורת נקודות אדומות שמתקלפות כולל גרד בזרועות ברגליים ומעל החזה. כעת כבר חודש עבר מאז סיום הטיפול ב"פלוקנול 150" ועדיין הפריחה נימשכת. קיבלה כדורי טלפסט 180מ"ג, זה רק מרגיע את הגירוד. כעת קיבלה קסמיאול ג'ל אפליקטור למריחה במשך חודשיים על הפריחה. במה מדובר, האם זו תופעת לוואי בעקבות "פלוקנול" שאינה עוברת? האם כדאי להתחיל טיפול בקסמיאול ג'ל אפליקטור, זה יכול לעזור? גם לג'ל זה יש המון תופעות לוואי.
מצ"ב צילום רגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק כמו שכתבתי
יעל ביטון31/07/2018גם אני העלתי שאלה בעצם התופעה שעור הידיים מתקמט התחיל להופיע אחרי טיפול הפלוקנל עקב פטרייה בנרתיק. .כל פעולה הכי פשוטה שעושה כמו להרים את התינוקת לשנייה מקמטת את העור שלי ואני בחורה צעירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור ביד מתקמט פתאוםיעל29/07/2018
תופעה מוזרה ביד ימין יש כמו קווים כאלה שנוצרו פתאום וכשאר אני מרימה אפילו לשנייה את הקטנה שלי בת שנה נהיה כמו קמטים עמוקים לאורך היד.. מה זה אומר??לא נראה לי קשור לזקנה חח רק בת 30..כרגע בברור נוירולוגי בלי קשר לתופעה שתיארתי..האם קשור? מצב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתקמט
פרופ` חיים ראובני29/07/2018לא ניתן לייעץ ע"ס צילום.
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל פירטתי
יעל29/07/2018מעבר לצילום כתבתי בקצרה מה התופעה וודאי שאלך לרופא עור עד התור בעוד חודש אשמח לדעת כיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת פסוריאזיס בזמן הריוןשרי29/07/2018
איך אפשר למנוע או לטפל בפסוריאזיס בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס בהיריון
פרופ` חיים ראובני29/07/2018לצערי, אין טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפיטריאזיס רוזיאה שמתפשטמ25/07/2018
נדבקתי בפיטריאזיס רוזיאה לפני כחודשיים, הרופא אמר שאין טיפול ושזה יחמיר ולאט לאט יעבור תוך 12 שבועות.
הפריחה החלה להחמיר ולהתפשט וכשהרימה אחרונה פניתי לדיקור סיני שלהפתעתי העלים את הפריחה תוך שבועיים (תוך 3 פגישות)
חשוב לי להמליץ על זה כי כן יש לזה טיפול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PYRIASIS ROSEA
פרופ` חיים ראובני29/07/2018תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומר הנקודות האדומות על העור שלי שמופיעה בתמונה המצורפת?דני25/07/2018
יש לי נקודות אדומות על העור שלי , צירפתי את הצילום של העור שלי להודעה זו.
האם זה יכול להעיד על מחלה מסכנת חיים כמו איידס?
האם זה יכול להעיד על מחלת עור מסכנת חיים או מחלה מסכנת חיים אחרת?
(הכוונה לנקודות האדומות על העור שלי שמצורף הצילום של זה להודעה זאת)
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים על הגבalon haimob24/07/2018
בהתחלה נראה כאילו הכתמים לבנים
חשבתי שזו פטרית שמש
אבל הם הפכו להיות מחוספסים ואדומים וממש התפשטו בכל הגב והכתפיים
במה מדובר ?
בבקשה די מבולבול !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
סביר שזו פטרת ...
ממליץ לפנות לרופא עור להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה פתאומית כמו עקיצותאתי24/07/2018
ערב טוב
הבת שלי בת 8 וחצי וזו כבר פעם שניה שיוצא לה פריחה פתאומית ...היא לא אכלה שום דבר שלא אוכלת ביום יום
הפריחה היא בלחיים בידיים בפעם קודמת הייתה ממש בכל הגוף
נראית כמו עקיצות ..לא מגרד .
אבל זה מטריד
מה זה יכול להיות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ממליץ לפנות לרופא להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מגרד וחוזר על עצמונטלי24/07/2018
שלום,יצא לי פצע ברגל שחזר על עצמו כבר בפעם השניה באותו המקום.
הפצע מגרד מאוד.
מזה הפצע הזה?
איך מטפלים בו?
רוצה להוסיף שאני סובלת מהרפס גינטילי האם גם הפצע הזה קשור להרפס?
הפצע מגרד מאוד.
מזה הפצע הזה?
איך מטפלים בו?
הפצע מגרד מאוד.
מזה הפצע הזה?
איך מטפלים בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע חוזר
ממליץ לפנות לרופא להתייעצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד על הבטן, כתמים כהיםשלומית23/07/2018
שלום,
כל הזמן בא והולך מופיעים לי כתמים כהים ומגרדים על העור באזור הבטן.
פעם אחרונה הרופא עור הוא נתן לי משחת בטנובט שעזרה לבעיה.
עכשיו אני בהריון והכתמים המגרדים חזרו.
האם מותר להשתמש במשחה בהריון? האם יש דרך אחרת לטיפול (טבעית)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד
פרופ` חיים ראובני29/07/2018כעיקרון אין מניעה לשימוש בבטנובט.
כדאי שרופא עור או משפחה יאשר את הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)