מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה על חוף הים +אופניים במכוןאופיר28/06/2011
. אני שחקן כדורגל בן 20, לפני מספר ימים הראו את כל שחקני הכדורגל המובילים שיש לנו בישראל עושים אימון על חוף הים שכלל קפיצות והרבה ספרינטים-גם קצרים וגם ארוכים.
תוכל/י להגיד לי איך התנועות על חוף הים עוזרות לשחקן כדורגל? למפרקים שלנו? לברכיים שלנו? תוכל/י לפרט בבקשה
2.אני אחד שממש אוהב אופני ספינינג במכון, אני עכשיו בתקופה הכנה לקראת עונה של כדורגל, אני עושה 3 פעמיים בערך ולפעמיים אפילו 4 פעמיים חצי שעה 35- דקות כל יום בגלל גם לשמור על כושר אבל בעיקר כי אני אוהב את זה. סתם במקרה יצא לי לשמוע שיחה של 2 בחורות במכון שאומרות שרכיבה המשך מספר פעמיים בשבוע יכולות להזיק לברכיים כי לפעמיים משנים מהירות ואין בקרה לזהירות או משהו כזה, לא שאני מאמין לזה אבל מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה על חוף הים +אופניים במכון - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי01/07/2011החול הרך מצד אחד משמש כבולם זעזועים כך שריצות או קפיצות אינן משדרות זעזועים לעמד השדרה כמו בריצה על משטח קשה - כביש או הליכון. צד שני הרבה יותר קשה לרוץ על חול כך שעצימות האימון גדלה. אמון קצר על חול שווה מבחינה קלורית, סבולת לב ריאה וכו' לאימון ארוך על משטח קשה. כבר שכחת כמה היה קשה לרוץ בטירונות על הג'בלאות.
לגבי ספינינג. למי שי ברכיים בריאות זה לא מזיק. למי שיש בעיה עם סחוסי הפיקה זה יזיק. ניתן לאבחן אם קיימת בעיה כזו על ידי בדיקה ידנית. ככלל אני לא אוהב את הפעילות הזו וממליץ למטופלים שלי למצא פעילויות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המפורטת ד"R
לירן01/07/2011!
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?