אורתוסקופיה בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורתוסקופיה בברך שמאל
    ניר
    04/07/2011

שלום רב.
    היום עברתי ניתוח אורתוסקפיה בברך שמאל, לאחר שהתגלה קרע במינסיקוס מתוצאות המיפוי עצמות.
    במהלך הניתוח הרופא המנתח הודיע לי שהברך לא פגועה בשום צורה ושאין קרע במיניסקוס.
    רציתי לשאול איך קורה ששולחים מישהו לניתוח בלי לעשות בדיקה מקיפה יותר על הברך, הרי בדיקת mri תעלה בוודאות פחות מניתוח.

הכאבים שיש לי בברך מאפיינים קרע במיניסקוס וגם צורת הפגיעה (סיבוב חד של הברך במהלך משחק כדורגל) מאפיין קרע במיניסקוס. השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה בברך, מכיוון שבשלושת החודשים בין הפגיעה לניתוח, לא הייתי מסוגל לכופף את הברך. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורתוסקופיה בברך שמאל

הוספת תגובה

• אורתוסקופיה בברך שמאל - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/07/2011

הבדיקה הטובה ביותר לברך היא ארטרוסקופיה של הברך וראיה של מרכיבי הברך. בדיקת MRI, היא בדיקה לא פולשנית הטובה ביותר, אך היא נכונה ב80-85% מהמקרים בלבד. כך, שאם הבדיקה הקלינית שלך תואמת את בדיקת המיפוי, ואתה סובל מכאבים תקופה ארוכה, אין הרבה ברירות, מלבד ארטרוסקופיה ברך.
    לגבי הכאבים- אפשר להתיחס אליהם רק במסגרת בדיקה גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו