מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורתוסקופיה בברך שמאלניר04/07/2011
שלום רב.
היום עברתי ניתוח אורתוסקפיה בברך שמאל, לאחר שהתגלה קרע במינסיקוס מתוצאות המיפוי עצמות.
במהלך הניתוח הרופא המנתח הודיע לי שהברך לא פגועה בשום צורה ושאין קרע במיניסקוס.
רציתי לשאול איך קורה ששולחים מישהו לניתוח בלי לעשות בדיקה מקיפה יותר על הברך, הרי בדיקת mri תעלה בוודאות פחות מניתוח.
הכאבים שיש לי בברך מאפיינים קרע במיניסקוס וגם צורת הפגיעה (סיבוב חד של הברך במהלך משחק כדורגל) מאפיין קרע במיניסקוס. השאלה שלי היא מה יכולה להיות הבעיה בברך, מכיוון שבשלושת החודשים בין הפגיעה לניתוח, לא הייתי מסוגל לכופף את הברך. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורתוסקופיה בברך שמאל - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ04/07/2011הבדיקה הטובה ביותר לברך היא ארטרוסקופיה של הברך וראיה של מרכיבי הברך. בדיקת MRI, היא בדיקה לא פולשנית הטובה ביותר, אך היא נכונה ב80-85% מהמקרים בלבד. כך, שאם הבדיקה הקלינית שלך תואמת את בדיקת המיפוי, ואתה סובל מכאבים תקופה ארוכה, אין הרבה ברירות, מלבד ארטרוסקופיה ברך.
לגבי הכאבים- אפשר להתיחס אליהם רק במסגרת בדיקה גופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?