לאחר שחזור ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שחזור ACL
    בנימין
    07/07/2011

שלום!

אני בן 21,עברתי שיחזור ACL לפני כ-40 ימים.ביום שני האחרון הייתי בפיזתרפיה כחלק מהשיקום.ביום שלישי בבוקר כשהתעוררתי ניסתי לקפל את הברך כחלק מהתרגילים שאני מבצע כל יום והרגשתי כאב חד ועמוק בחלק הפנימי של הברך(די קרוב לאחת הצלקות) ולסירוגין כאב בקדמת הברך ומאז כל כיפוף של הברך מלווה בכאבים אלו.היום שוב הייתי בפיזותרפיה ,אמנם הצלחתי לבצע את התרגילים אך שוב הם היו מלווים בכאבים אלו.הפיזיותרפיסט שלי טוען כי הוא אינו רואה משהו חריג(הברך לא נפוחה,והטווחים פחות או יותר אותו דבר).האם עליי לדאוג מכאבים אלו או שהם נורמליים לתהליך ההחלמה? אם כן ממה הם נובעים? יש לציין כי לא עשיתי תנועה חדה כלשהי שאוכל להצביע עליה כגוורם אפשרי. מצטער על אורך השאלה אך אני ממש מפחד שנגרם לברך נזק כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר שחזור ACL

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

בנימין
    07/07/2011

בסיכום הניתוח נרשם לי:
    מדור פנימי:
    MFC-נזק סחוסי קל.
    מדור חיצוני:
    מניסקוס חיצוני-קרע יציב שטחי הוריזונטלי-בוצע LFC.

מה זה אומר בדיוק? האם יש קשר בין ההחלמה האיטית שלי והכאבים שהופיעו לי לבין נזק זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול בבקשה לענות לי?

בנימין
    08/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    08/07/2011

עליך לפנות לרופא המנתח,על מנת שיבדוק אותך, ויסביר לך את כל הממצאים שהוא מצא אצלך בניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו