מיפוי עצמות בשל כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיפוי עצמות בשל כאבי ברכיים
    מיקי
    08/07/2011

בבקשה הסבירו לי בשפה פשוטה מה יש לי, האם ניתן לתקן את המצב?
    אישה גיל 52
    וזה התוצאות-
    ברך ימין הודגםBLOOD POOL מעט מוגבר וקליטה מוגברת במיפוי המאוחר, ממוקמת רטרופטלרית, מעידה על שינויים פטלופמורלים פעילים.
    רושם לקליטה מוגברת דיפוזית בשתי הברכיים משני צידי המפרק, מעלה חשד לשינויים אוסטאוארטריטים קלים.
    בשאר הסריקה: מודגמת קליטה מוגברת באספקט המדיאלי של הMIDFOOT בשתי כפות רגליים, בולטת יותר מימין ומתאימה ל ACCESSORY NAVICULAR BONE . קליטה מוגברת באספקט פלנטרי של הקלקנאוסים מתאימה ל FASCEITIS PLANTAR לסיכום: חשד לשינויים אוסטאוארטריטים קלים בשתי הברכיים, עם שינויים פטלופמורלים פעילים בברך שמאל. וממצאים בכפות רגליים.
    תודה
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיפוי עצמות בשל כאבי ברכיים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    08/07/2011

המקומות בהן הנראתה קליטה הם מקומות המראים שינויי שחיקה קלים. בברכיים ובכפות הרגליים. אני מניח שהמיפוי בוצע רק בשל כאבי ברכיים. שם רואים את סמני השחיקה הקלים במפרק הברך עצמו ןבפיקות הברך. לא נראה רציני. מומלץ טיפול פיסיוטרפי. דברי עם הרופא ששלח אותך למיפוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיקי
    08/07/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו