מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברך שמאלoty13/07/2011
לפני חודש וחצי היתי מעורב בתאונת אופנוע בו רכבתי, היתי ממוגן היטב כולל מגיני ברכיים, בצילומים לא נמצא כל פגיעה בברך שמאל, האורטופד טען שמצב הברך מתאים לגילי -67אך יש לי כאבים בברך בפינה השמאלית של הפיקה בעקר בעת עליה במדרגות. יש גם תיקים בעת תנועת הברך ללא כאב. היו לי כאבי ברכיים לפני כחצי שנה שעברו לאחר נטילת כדורי אורתופן 600.
אני עוסק בפיקוח על עבודות בנייה מטפס על סולמות, פיגומים ועולה הרבה קומות ברגל. היום אני לא מסוגל לעשות פעולות אלה.
אורטופד שבדק אותי ידנית קבע שיש לי osteoarthritis ו - patellar gliding מגביר כאב, אין נוזלים בתוך הפרק. המליץ על חגורת ברך : oa every day djo .
שאלתי: כיצד ניתן להוכיח שהנפילה על הברך החמירה את מצב הברך חוץ מהעובדה שיש לי כאבים קשים. ?
האם החגורה הזו הניראת כמו פרוטזה הנה יקרה מאוד , היש פתרונות אחרים.
לא נעשה צילום סיטי מיפוי או אולטרסאונד לברך.
תודה מראש
oty* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך שמאל - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי14/07/2011לא ניתן להוכיח שהתאונה החמירה את המצב אל אם היו ממצאים ברורים כמו שבר של הפיקה בזמן התאונה. על פי התאור לשך והמקצוע + הגיל, מדובר בשחיקת סחוסי הפיקה שאינה קשורה לתאונה. מגן ברך וטיפול פיסיוטרפי הם הטיפולים המומלצים. לא צריך צילומים מיוחדים לאבחנה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?