כאבים בברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך שמאל
    oty
    13/07/2011

לפני חודש וחצי היתי מעורב בתאונת אופנוע בו רכבתי, היתי ממוגן היטב כולל מגיני ברכיים, בצילומים לא נמצא כל פגיעה בברך שמאל, האורטופד טען שמצב הברך מתאים לגילי -67אך יש לי כאבים בברך בפינה השמאלית של הפיקה בעקר בעת עליה במדרגות. יש גם תיקים בעת תנועת הברך ללא כאב. היו לי כאבי ברכיים לפני כחצי שנה שעברו לאחר נטילת כדורי אורתופן 600.
    אני עוסק בפיקוח על עבודות בנייה מטפס על סולמות, פיגומים ועולה הרבה קומות ברגל. היום אני לא מסוגל לעשות פעולות אלה.
    אורטופד שבדק אותי ידנית קבע שיש לי osteoarthritis ו - patellar gliding מגביר כאב, אין נוזלים בתוך הפרק. המליץ על חגורת ברך : oa every day djo .
    שאלתי: כיצד ניתן להוכיח שהנפילה על הברך החמירה את מצב הברך חוץ מהעובדה שיש לי כאבים קשים. ?
    האם החגורה הזו הניראת כמו פרוטזה הנה יקרה מאוד , היש פתרונות אחרים.
    לא נעשה צילום סיטי מיפוי או אולטרסאונד לברך.

תודה מראש
    oty

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בברך שמאל - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    14/07/2011

לא ניתן להוכיח שהתאונה החמירה את המצב אל אם היו ממצאים ברורים כמו שבר של הפיקה בזמן התאונה. על פי התאור לשך והמקצוע + הגיל, מדובר בשחיקת סחוסי הפיקה שאינה קשורה לתאונה. מגן ברך וטיפול פיסיוטרפי הם הטיפולים המומלצים. לא צריך צילומים מיוחדים לאבחנה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו