כאבים במפרקי אצבעות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרקי אצבעות הידיים
    רונית
    01/08/2011

שלום רב, אני בת 57. סובלת לאחרונה מכאבים במפרקי אצבעות הידיים בעיקר בשעות הבוקר, עם ההתעוררות משינה. בהמשך הבוקר, הכאבים חולפים.
    שאלתי:
    האם זה אמור להדאיג?
    האם יש מה לטפל או לעשות בנדון?
    תודה לתשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפרקי אצבעות הידיים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    01/08/2011

לא הייתי משתמש במלים "יכול להדאיג" אבל בהחלט שווה בדיקה ובירור ראשוני עם בדיקות דם לגלוי או שלילה של מחלת מפרקים ראומטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ייתכן קשר למפרק הבוהן?

רונית
    20/08/2011

תודה לתשובתך.
    בהמשך, ברצוני לדעת- האם ייתכן קשר בין הכאבים במפרקי אצבעות הידיים לבין בעייה מאובחנת שקיימת במפרק בוהן רגל ימין?
    הרופא המומחה , שבדק את המפרק, כולל צילומים וכו' המליץ לי על ניתוח, אבל בינתיים השהיתי את העניין מפחד, ש"המחיר" לאחר קיבוע הבוהן הינו גבוה מידי.

עכשיו, אני מנסה להבין האם יש קשר בין הבעיה בבוהן, ממנה אני סובלת כבר ששנים, אם כי לאחרונה בעוצמה מוגברת, לבין הכאבים באצבעות היד שהחלו רק לאחרונה ?
    למי עלי לפנות בשלב זה? לרופא משפחה או לאורתופד?
    שוב תודה!
    רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו