מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחיקת סחוס בברךעידן11/09/2011
שלום רב.
אני כבן 23 צעיר מדי אך סובל מזה כשנתיים משחיקת סחוס בברך שמאל חד משמעית
לאחר שעברתי צילום רנטגן וMRI והובחנתי על ידי 3 רופאים שונים שאני סובל משחיקת סחוס בברך שמאל.
ההשערה היא שבגלל היותי כדורגלן ועוסק בספורט מגיל קטן זוהי הסיבה לשחיקה.
הכאבים הם בלתי נסבלים אני כבר פשוט משתגע יש לי טיקים בברך,אני לא יושן טוב, קשה לי לעמוד,הפסקתי לעשות ספורט אני מרגיש תחושה של באמת חוסר אונים לא יודע מה לעשות כבר.
שאלתי היא איזה טיפול אתם מציעים לי לעשות בגילי הצעיר ולהציל תברך ותחיים שלי
בבקשה תתנו לי תשובה של טיפול כבר הצטלמתי הייתי אצל רופאים הובחנתי ועכשיו אני מספר לכם את המצב שתעזרו לי בייעוץ המקצועי שלכם ותמליצו לי על טיפול מניסיונכם והאם היותי בגיל צעיר זה ישחק לטובתי ואני יוכל איכשהו לחדש את הסחוס או לצפות לאחוזי הצלחה גבוהים יותר מבנאדם מבוגר יותר.
נ.ב אין לי שחיקת סחוס מוחלטת(כלומר החלפת מפרק ברך)
תודה רבה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיקת סחוס בברך - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ11/09/2011לא ניתן לייעץ במקרה שלך בלי בדיקה גופנית ובלי עיון בצילומי הדמיה עדכניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?