מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכייםנטלי23/10/2011
שלום רב,
הנני בת 27 ומעולם לא סבלתי מכאבי ברכיים ו/או מפרקים בכלל. לפני כשבועיים התחתנתי ובמהלך האירוע קפצי המון, מה שהוביל לכאבי תופת בברכיים ביום שלמחרת. לא יכולתי לעמוד אפילו- דקירות קשות שבאו והלכו כשניסיתי לעמוד, אבל לא חשתי בכאב כאשר ישבתי או שכבתי. כך כשבוע הכאבים נחלשו והתגברו כל יום משהו אחר.
בשבוע שעבר הייתי אצל אורטופד שאמר לי שאלו בסך הכל כאבי מאמץ יתר ורשם לי acroxia 140 mg למשך שבוע בכל יום כדור.
ברגע שנטלתי כדור הרגשתי בהקלה למשך כל היום אך בשעות הערב הכאבים התחדשו וללא הקלה, כמו לפני הכדור. כך כשבוע היה. כעת סיימתי את החפיסה ועדיין אני סובלת מכאבים, לא יכולה ללכת ישר, לנעול ברכיים או לעלות מדרגות. כעת אף כואב לי כאשר אני יושבת - מה שלא היה קודם.
מוזר לי שעברו שבועיים ואחרי טיפול תרופתי עדיין יש כאבים ואין שיפור. מה ניתן לעשות והאם התופעה שכיחה? מתי אני אמורה לחוש בהקלה באם אלו באמת כאבי מאמץ בלבד?
תודה מראש,
נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ23/10/2011אם את סובלת מכאבי מאמץ, וסביר שכך בגלל הופעת כאבים בשתי הברכיים באותו הזמן ובאופן שווה ייקח כ3-4 שבועות עד לתחילת שיפור ממשי בכאבים.
כדאי ללכת מינימום הכרחי, ולנוח.
אם הכאבים לא פוחתים לאחר מכן, יש לגשת לבדיקת אצל אורטופד ברכיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?