מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברך ימין, עכשיו גם בשמאלאלירן20/12/2011
לפני כשלושה חודשים החלו לי כאבים עזים בקרסול, משם הכאבים עלו עד הירך, ונעצרו בברך. מדובר על רגל ימין
מבדיקה ראשונית של אורטופד, היה חשש לדלקת, ובכל זאת הופניתי לצילום רנטגן, בצילום הרופא לא ראה שום דבר חשוד, והמליץ לי להשתמש במשחת פנדלג'ל להורדת הדלקת והכאבים, ושימוש בארקוקסיה 90MG להפחתת הכאבים וכמו כן לטיפול בדלקת.
הומלץ לי על מנוחה בבית, ללא ספורט, מאמץ, ריצה, או כל דבר שכזה.
לאחר חודש וחצי שטיפלתי בעצמי ונחתי לפי המלצות הרופא, לא נראה שום שינוי
בשלב זה החלו לי כאבים גם בברך שמאל, אותם כאבים רק שלרוב הם נמצאים בימין.
הופניתי שוב פעם על ידי האורטופד המטפל שלי לאולטרסאונד, וגם שם לא נמצא שום דבר.
אני מתקשה ללכת, לפעמים יש לי "שיחרור" של השריר בירך ואני מועד.
כיום אני עדיין עם כאבים, ללא שינוי, ואני כבר מתוסכל, אני בערך כבר 3 חודשים בבית לא יכול לצאת לעבוד, מפני שהרגליים שלי כואבות כל כך שקשה לי ללכת, לעמוד, או כל דבר אחר.
אני מבקש מכם אנשי המקצוע או כל מי שנתקל בבעיה שכזאת, להפנות ולכוון אותי מה לבקש מהאורטופד המטפל שלי לעשות, איזה בדיקות כדאי ויכולות למצוא את מקור הבעיה.
תודה
אצרף צילומים של הברך במידת הצורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך ימין, עכשיו גם בשמאל - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ20/12/2011כדאי להבדק גם אצל רופא פנימי או ראומטולוג, יתכן, שהמקור אינו אורטופדי.
אם הבדיקות הכלליות תהיינה תקינות, ניתן לבצע גם בדיקת מיפוי עצמות ספקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?