שחיקת סחוס בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס בברך
    עידן
    22/01/2012

ד"ר שלום רב.

אני כבן 24 סובל משחיקת סחוס חלקית בברך שמאל(הייתי כדורגלן מקצועי לשעבר),שאלתי היא האם אני יכול לעסוק בספורט של אופני כושר ביתיים,או שעדיף שלא זה רק יחמיר את המצב או שאין כל בעיה לעסוק בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס בברך

הוספת תגובה

• השתלת סחוס נקודתית

עידן
    22/01/2012

ד"ר שלום רב

יכול להיות שאני יהיה מיועד להשתלת סחוס בברך, אני יודע שקיים אפשרות לחתוך סחוס בריא ולגדל אותו במעבדה ואז בניתוח להשתיל לחולה?
    רציתי לדעת כל פרט שידוע לכם הניתוח הזה בבקשה מה אחוזי הצלחה שלו?מה הסיכונים? האם זה כדאי? נשארת צלקת? מה המומחיות של הרופאים בארץ לניתוח מסוג זה ? איך ההצלחה שלו לאורך זמן?
    תודה רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת סחוס נקודתית - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    22/01/2012

אין עדיין נסיון של שנים רבות בהשתלת סחוס. השיטה מבוצעת גם בארץ, אינה בסל הבריאות. מדובר בשני ניתוחים. הראשיון ארטרוסקופיה רגילה לקחת דגימת סחוס ולהחליט שאתה מתאים להשתלה, השני להשתיל את הסחוס שהתקבל מהמעבדה לגידול סחוס. הניתוח השני פתוח ומותיר צלקת באורך כ- 10 ס"מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו