נזק OCD לברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזק OCD לברך
    רותי
    25/01/2012

שלום

שאלתי אתכם לפני מספר שבועות שאלה לגבי הבן שלי. חוזרת על מנת שתדעו במה מדובר.
    הוא בן 15.5 בגיל 13 וחצי כמעט עבר ניתוח לזיה סחוסית בברך, האורטופד ניסה לעשות כביכול סחוס שהלך לאיבוד בעקבות סיבוב ברך של הבן שלי בזמן טיול, למעשה הכול התחיל מהטיול שנתי.
    לפני כן ניסינו כל דבר, פיזיותרפיה, הידרותרפיה, התעמלות וכו'.. שום דבר לא עזר.

לצערי הכאבים החריפו לאחרונה, היה שיפור קל לאחר הניתוח, אך כעת המצב החריף, ויש כבר סימנים של OCD בברך.

האם יש אפשרות של השתלת סחוס בגיל שלו, מה האפשרויות? הניתוח שעבר היה ניתוח מאוד קשה לילד בגילו. וממש לא הייתי רוצה לראות אותו שוב סובל, אך אם זה מה שיגרום לו לאיכות חיים, כדאי לחשוב על זה.

תודה לכם
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזק OCD לברך

הוספת תגובה

• נזק OCD לברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    25/01/2012

השתלת סחוס אפשרית בגילו. השאלה אם זה הדבר הנכון לעשות. לשם כך צריך לעבור על כל הצילומים הבדיקות והצילומים ממהלך הניתוח עד עכשיו ולקבל החלטה. ניתוחי השתלת סחוס בנויים בשני שלבים הראשון הוא ניתוח ארטרוסקופי, והשני הוא ניתוח פתוח שההחלמה ממנו קשה יותר מארטרוסקופיה ממוצעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

רותם
    25/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו