ברך וקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברך וקרסול
    גיא
    06/06/2012

שלום,לפני קצת יותר מחודש סובבתי את הברך בזמן ששיחקתי כדורגל עם חברים הלכתי לאורטופד ושמו לי תחבושת שבוע וחזרתי אליו וכרגע אני עם תחבושת מחכה לMRI שרק בעוד שבוע יש לי את התור ובנתיים הברך שלי נעולה לא יכול לעשות איתה כלום הולך צולע ומידי פעם יש לי כאבים האם זה בסדר שאני ככה עם הרגל ולא עושה כלום??מה עושים במצב כזה?ורציתי לדעת עוד משהו אם במקרה אני יצטרך לעשות ניתוח בברך כמה זמן החלמה כי אני גם צריך לעשות ניתוח ברצועות הקרסול זה חשוב לי והאם אפשר לעשות ניתוח גם בברך וגם בקרסול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברך וקרסול

הוספת תגובה

• ברך וקרסול - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/06/2012

זמן החלמה מארטרוסקופיה פשוטה הוא 1-3 שבועות. לספורט חוזרים כעבור 4-6 שבועות. לא מומלץ לבצע את שני הניתוחים יחד. השיקום הפיסיוטרפי של האחד לא מתאים לשני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך נעולה

גיא
    13/06/2012

הברך שלי נעולה כבר קרוב לחודשיים והייתי רק עם תחבושת זה בסדר שהייתי ככה עד עכשיו? ורק מחר אני עושה את הMRI

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו