מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע ברצועה הצולבת הקידמית+מיעומרי04/08/2012
שלום, אני שחקן כדורסל כבן-14.4...ליפני כמספר חודשים סובבתי את הברך בעת משחק כדורסל, בבדיקת MRI שנעשתה,אובחן קרע של הרצועה הצולבת הקידמית(acl) +קרע קטן במיניסקוס החיצוני.
הלכתי לרופא ממוחה בתחום(אליהו אדר)הוא אמר לי שבבדיקה ברוך השם הברך שלי יציבה, והוא לא רואה סימנים של חוסר יציבות מסויימת,בנוסף הוא אמר שבגיל צעיר כמו שלי הפתרון האחרון הוא לנתח, וכדי לנסות לחזור לפעילות מלאה, ללא ניתוח שחזורי של הרצועה הצולבת הקדמית.,יתר על כן, שאלתי אותו מה עושים עם המיניסקוס, והוא אמר שהמיניקוס החיצוני הוא לא אכזרי כמו הפנימי, זה נכון?
הוא המליץ לי על מגן ברך בשם softec genu הוא אמר שהברך יציבה ומגן זה מספיק בשלב זה., אפשר לסמוך על מגן כזה?(בהסתמך שהוא עולה 5.000 שח)?
כלומר אני יכול לשחק עם מגן כזה ולהסתדר ללא בריחות כי הרופא אמר שברוך השם אין בריחות והברך יציבה..
בזמן האחרון אני מרגיש בצד החיצוני של הברך(שם ממוקם המיניסקוס) שלפעמים כשאני מביא את העקב לישבן קליק באזור החיצוני ובניסיון ללישור היברך לאחר קליק זה יש כאב קל באזור החיצוני ובעת ישור מלא יש קליק נוסף. זה מצביע על נעילת הברך?
האם אפשר לחשוב על ניתוח לתיקון המיניסקוס בלבד ולהשאיר את הרצועה ולהתמודד איתה לבד?
אני מבולבל ורוצה לחזור לשחק בבקשה תעזרו לי! תודה עומרי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע ברצועה הצולבת הקידמית+מי - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ04/08/2012עומרי שלום,
אם אכן יש לך של רצועה צולבת קדמית, תהיה לך בעיה לחזור לשחק כדורסל.
על מנת לייעץ מעבר לכך, יש צורך בבדיקה גופנית של הברך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא ענית על הכל
עומרי05/08/2012לא ענית על כל השאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?