פיקה ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיקה ברך
    RONEN
    21/08/2012

שלום דר ,

בן 35 ,לפני כשבועיים שיחקתי כדורגל ולפתע התחיל כאב בתחתית פיקה שמאל,באותו הלילה היו גם כאבים גם בפיקה שמאל וגם בימין ,לאחר ארבעה ימים נעלמו הכאבים אבל יש תחושה של חולשה בפיקה אני עומד בצורה ממושכת או זז בפתאומיות בפיקה שמאל למרות שאני עושה הכל כרגיל.
    הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שזה שחיקה ויש לחזק את ה 4 ראשי וללכת לפיזיוטרפיה ולחדר כושר ואין טעם לצלם או להדמייה בשלב זה.
    הבעיה היא שהתורים לפיזיו ארוכים ביותר (למעלה מחודשיים !! ) ואני חסר סבלנות לרוץ או לעשות כל דבר ספורטיבי אחר (למרות הבנתי שעם כדורגל גמרתי)..
    רציתי לשאול :

* האם אני יכול לבינתיים לעסוק בהליכה מהירה במכון ? זה עוזר או שבכלל כדאי להמשיך לנוח ?
    * אין הרבה תרגילים לרגליים בחדר כושר מלבד תרגילים עם משקולות ,האם אני יכול לבצע את כל התרגילים במשקלים נמוכים של 2-4 קילו ?
    האם התחושה של החולשה תיעלם ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיקה ברך

הוספת תגובה

• פיקה ברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    21/08/2012

הליכה מהירה לא רצוייה, זה יגביר הכאבים. בחדר כושר כמעט שאין תרגילים מתאימים. רוב התרגילים הם תרגילים פשוטים הנעשים בבית. לך אפילו באופן פרטי לביקור אחד אצל פיסיוטרפיסט כדי ללמות מהם התרגילים המומלצים, או המתן לתורך בפיסיוטרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקה

RONEN
    21/08/2012

שלום דר,
    תודה רבה על התגובה המהירה.
    שאלה אחרונה :

* לאחר תרגילים בפזיוטרפיה ותרגול בבית האם אוכל לחזור לשחק\לבצע ריצות ?
    מתי אדע שאני יכול לעבור לריצות ?

* האם גם תרגילי CROSS בחדר כושר אסורים ? (מכשיר הסקי מפעיל את כל הגוף בעדינות יחסית וזה לא בדיוק ריצה,וגם ה STEPPER ?)

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיקה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    21/08/2012

נכון זה המכשיר הפחות מזיק מכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו