מועמדת לניתוח החלפת מפרק ברך ומאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועמדת לניתוח החלפת מפרק ברך ומאוד
    דואגת ומתלבט
    13/10/2012

שלום רב,
    הנני מיועדת לניתוח החלפת ברך ימין. אני בת 59 ומזה 5 שנים סובלת מכאבי ברכיים. טופלתי בכל הטיפולים הניתנים: כדורים, פיזיותרפיה, זריקות כרבולת, קורטיזון וגם עברתי ארטרוסקופיה. דבר לא הועיל והכאבים ממשיכים. בעיקר כשאני במנוחה הכאב גדול. איני יכולה לרדת במדרגות וקשה לי ללכת הליכה ממושכת. לקראת הניתוח אני מאוד מודאגת מתוצאות הניתוח. מזמן ההחלמה ומההשלכות. האם תוכלו לסביר מעט על הניתוח והאם יש משהו נוסף שלא ניסיתי?
    האבחנות האחרונות:
    GENU VALGUM bilateral .
    OSTEOARTHITIS LOCALIZED PRIMARY right.

תודה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מועמדת לניתוח החלפת מפרק ברך ומאוד - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    13/10/2012

בוודאי שלא אוכל על פי האינפורמציה בשאלה לקבוע אם את צריכה או לא ניתוח החלפת ברך. גם לא אוכל לקבוע אם נעשו כל הטיפולים האפשריים לפני ניתוח והאם יש טיפול שאינו ניתוח שיכול לעזור. העצה היחידה - בחרי מנתח מוכר נסי לפגוש מנותחים אחרים שלו ושמוע על ההחלמה. באופן כללי ההחלמה אורכת כשלושה חודשים. החודש הראשון בהחלט מלווה בכאבים אך לא נורא. יש מגוון תרופות שניתן לקחת שיפיגו גם כאבים חזקים. כללית אחוזי ההצלחה בניתוח זה גבוהים וסיכוי טוב שתיהני ממנו.
    בהצלחה - ד"ר ליברטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו