כאבים ונוקשות בבוקר בפרק כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונוקשות בבוקר בפרק כף היד
    פנינה
    16/10/2012

שלום,

אני ארבעה חודשים אחרי לידה, סובלת מכאבים בפרק שורש כף היד שהחלו עוד בהריון, כחודש לאחר הלידה נוספו לכאבים נוקשות שמופיעה לאחר שהיד נמצאת בכיפוף למשך זמן, בעיקר בבוקר, ובעיקר כשאני מכופפת את היד מתחת לראש מתוך שינה. הנוקשות נמשכת כחצי שעה בבוקר ונעלמת בהדרגתיות תוך כדי שאני מפעילה את היד.
    האם זה נשמע כמו דלקת מפרקים שגרונית? קבעתי תור לבדיקות דם אבל אני לחוצה מאד...
    ארצה לדעת האם תסמינים אלו קורים לעתים לאחר הריון ולידה ועשויים להיות משהו אחר?

תודה רבה,
    פנינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ונוקשות בבוקר בפרק כף היד - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/10/2012

לא נשמע לי כדלקת שגרונית. דלקות גידים שונות נפוצות בשלבי ההריון האחרונים ונמשכות גם תקופה של מספר חודשים לאחר הלידה. ברוב המקרים הם מסתדרות לבד אחרי שהגוף חוזר למאזן ההורמונלי הרגיל שלו. לעיתים רחוקות יש מצבים עקשניים בעיקר בגידים המיישרים את האגודל הדורשים התערבות ניתוחית פשוטה ובהרדמה מקומית. לא נראה לי על פי התיאור שזה מתאים למקרה שלך. היבדקי על ידי אורטופד ולא רופא משפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו