עדות לאוסטאוארת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדות לאוסטאוארת
    כאבי ברכיים
    16/10/2012

צוות הפורום שלום,

אני בן 20, פעיל יחסית ספורטיבית .
    מזה כשנה, אני סובל מחריקות ברכיים, (חמורות יותר בברך ימין) , תוך כדי הנעת מפרק כף הרגל וגם תוך כדי הנעת הברך עצמה.
    בנוסף, כאבי ברכיים בעת עליית מדרגות או ביצוע פעילות שמאמצת את הברכיים (למשל אופניים) ולעיתים כאבי תופת בחלק הלטרלי של הברך (ימין) המונעים ממני אפשרות לשאת עליה משקל כשהיא ישרה.

הברכיים ללא נפיחות, ללא בצקת וללא עדות לנוזל סינוביאלי.

טרם ביצעתי MRI , שכן התור לאורתופד ברכיים שקיבלתי הוא לעוד חודשיים.

בנתיים קיבלתי הפניה לצילום מרופאת המשפחה. אני אעלה את הצילומים בזה אחר זה כתגובות.

שאלתי היא- האם נראה בברך ימין אוסטאוארתריטיס (נראה כי יש היצרות בחלק המדיאלי של המפרק לעומת החלק הלטרלי שלו שנראה מורחב מעט...למיטב הבנתי זאת עדות לשחיקת סחוס ? ) ? האם נראים ממצאים פתולוגיים כלשהם ?

מה עליי לעשות בנתיים?

תודה לכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדות לאוסטאוארת

הוספת תגובה

• צילום AP 2

כאבי ברכיים
    16/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום לטרלי ימין בשכיבה

כאבי ברכיים
    16/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה

כאבי ברכיים
    16/10/2012

בנוסף לתסמינים לעיל, אני סובל ממעין "קריסות " של הברך בעת הליכה [ הברך כאילו נשמטת לי לשנייה ] בתדירות יחסית גבוהה...

מקווה שזה עוזר לכם

תודה שוב ומקווה שתוכלו לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    24/10/2012

הצילומים לבד לא מספיקים, עליך להבדק על ידי אורטופד. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו