פיקה VMO

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיקה VMO
    meny
    13/11/2012

שלום רב ,
    אני בן 36,
    לפני כחודשיים כמידי שבוע חזרתי ממשחק כדורגל עם כאבים וחולשה בפיקה שמאל,לאחר כמה ימים הכאב נעלם אבל עדיין אני לא יכול לרוץ,אלא רק לעשות הליכות מהירות וגם זה לפרק זמן קצר..
    הלכתי לאורטופד שבדק אותי (אמר שאין צורך בצילום ,רק אם זה מחמיר) ושלח אותי לפיזיוטרפיה לחזיוק שרירי ה VMO פיקה.
    אני כבר חודשיים מתאמן על התרגילים מידי יום בבית ,אבל עדיין לא מסוגל לרוץ אלא לשניות בודדות ומסוגל רק ללכת,היות ואני בחדר כושר אני עושה את ה CROSS (מכשיר הסקי-לא סטפר) ותרגילי דחיפה קדימה ואחורה לרגליים+הליכות מהירות ואף עובד על שרירי רגל אחורית ונראה לי שזה די בסדר ,אני חש קצת חולשה אבל נראה לי שזה יעזור (הבנתי שמותר לי לעשות את זה..).

* כמה זמן עליי להמשיך עם תרגילי הפיזיוטרפיה בבית עד שאוכל לרוץ ?
    * האם נראה הגיוני שאוכל לחזור לשחק כדורגל ?
    * האם להמשיך עם התרגול בחדר כושר ? האם זה בסדר לעשות הליכות מהירות על המכשירים ותרגילי CROSS על מכשיר הסקי ?

תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיקה VMO

הוספת תגובה

• פיקה VMO - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    13/11/2012

כעיקרון עליך להמשיך בתרגול לחיזוק השרירים כפי שהודרכת בשך שנים רבות. קרוב לוודאי שתוכל להוריד את כמות התרגול כשהכאב יחלוף אך תמיד טוב שתשאר כמות תרגול בסיסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה

meny
    14/11/2012

שלום ד"ר ,
    אבל האם להמשיך גם בתרגילי הכח בחדר הכושר ? (כולל ה CROSS והליכות)
    האם יש מצב שזה יסתדר מתישהוא לחלוטין ואוכל להמשיל לשחק ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    14/11/2012

ה-cross הוא הרע במיעוטו. מכל מכשירי הברכיים בחדר כושר הוא הכי ידידותי לברכיים. הליכות ואירובי לא מומלץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו