מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיקה VMOmeny13/11/2012
שלום רב ,
אני בן 36,
לפני כחודשיים כמידי שבוע חזרתי ממשחק כדורגל עם כאבים וחולשה בפיקה שמאל,לאחר כמה ימים הכאב נעלם אבל עדיין אני לא יכול לרוץ,אלא רק לעשות הליכות מהירות וגם זה לפרק זמן קצר..
הלכתי לאורטופד שבדק אותי (אמר שאין צורך בצילום ,רק אם זה מחמיר) ושלח אותי לפיזיוטרפיה לחזיוק שרירי ה VMO פיקה.
אני כבר חודשיים מתאמן על התרגילים מידי יום בבית ,אבל עדיין לא מסוגל לרוץ אלא לשניות בודדות ומסוגל רק ללכת,היות ואני בחדר כושר אני עושה את ה CROSS (מכשיר הסקי-לא סטפר) ותרגילי דחיפה קדימה ואחורה לרגליים+הליכות מהירות ואף עובד על שרירי רגל אחורית ונראה לי שזה די בסדר ,אני חש קצת חולשה אבל נראה לי שזה יעזור (הבנתי שמותר לי לעשות את זה..).
* כמה זמן עליי להמשיך עם תרגילי הפיזיוטרפיה בבית עד שאוכל לרוץ ?
* האם נראה הגיוני שאוכל לחזור לשחק כדורגל ?
* האם להמשיך עם התרגול בחדר כושר ? האם זה בסדר לעשות הליכות מהירות על המכשירים ותרגילי CROSS על מכשיר הסקי ?
תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקה VMO - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי13/11/2012כעיקרון עליך להמשיך בתרגול לחיזוק השרירים כפי שהודרכת בשך שנים רבות. קרוב לוודאי שתוכל להוריד את כמות התרגול כשהכאב יחלוף אך תמיד טוב שתשאר כמות תרגול בסיסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה
meny14/11/2012שלום ד"ר ,
אבל האם להמשיך גם בתרגילי הכח בחדר הכושר ? (כולל ה CROSS והליכות)
האם יש מצב שזה יסתדר מתישהוא לחלוטין ואוכל להמשיל לשחק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתגובה - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי14/11/2012ה-cross הוא הרע במיעוטו. מכל מכשירי הברכיים בחדר כושר הוא הכי ידידותי לברכיים. הליכות ואירובי לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?