כאבים בברכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברכים
    מירים מלכה
    29/12/2012

שלום רב,
    אני בת 63 סובלת מכאבי ברכים מזה שלושה חודשים כשבשבועים האחרונים הכאבים התחזקו.
    בצילום רטגן לא מצאו דבר, עשיתי דיקור סיני שעזר לתקופה קצרה ואף הוריד את הנפיחות שהיתה. הכאבים מתגברים בלילה, באימון ספורט ובמדרגות.
    הלכתי לרופא אורטופד שאמר שאין לי כלום בגלל שיכולתי להתקופף, גם היום אני יכולה להתקופף אבל הקושי הגדול הוא בלישר את הברכים כשבברך ימין יש כאבים חזקים יותר.
    אגב, אני לא יודעת אם יש קשר בין הדברים אבל לפני שנה וחצי עברתי ניתוחים בכתפים בשל קרעים בגידים, יש לי דורבנים בשתי הרגלים וכאבים במרפק יד ימין.האם לדעתך מדובר באיזשהיא מחלת מפרקים?
    אשמח אם תוכל להמליץ לי על בדיקות מתאימות או על רופא המתמחה בבעיות ברכים להקלת הכאבים ומציאת פתרונות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברכים

הוספת תגובה

• כאבים בברכים - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    30/12/2012

לא מדובר במחלת מפרקים. כל הדברים שציינת , מאד שכיחים ואין קשר ביניהם. בקשר לברכיים גשי להיבדק על ידי מומחה ברכיים. זה שהברך מתכופפת לא אומר שאין לך כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו