מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני כבן 20 משחק כדורגל כ3פעמיםשלומי11/01/2013
בשבוע במשך שנים. שוקל מעט יותר מהנדרש. הבעיה שלי זה בברך שמאל לפני כ8חודשים התחילו כאבים איומים בברך וקושי עצום ללכת למשך 3 ימים. זה עבר ובכל זאת פניתי לאורטופד והוא נתן נוגד דלקתי וזהו
הכאבים המשיכו ואני החלפתי נעליים וזה לא עזר לאחרונה עשיתי צילומים רנטגן ואולטרה והבדיקות יצאו תקינות
הכאבים מתחילם בעיקר לאחר הכדורגל יש לציין שאני משקיע המון אנרגיה במשחק ורץ המון הכאב הוא מתחת לפיקה ברגל שמאל ולפעמים נשמעים רעשים של חיכוך..
פניתי למומחה ברך בשם אליהו טל ושם הוא המליץ על מגן ברך הנושא העיקרי שלי זה שאני עומד לפני גיוס לצהל לקרבי ואני חושש שאני יתקשה באימונים בגלל הברך הזו שאלתי את המומחה והוא אמר שהוא לא רואה בעיה. אתמול שוב חזרו הכאבים וזה מטריד אותי מאוד ולא נותן לי מנוחה אני ממש רוצה להתגייס . האם יש איזה הצעה שאפשר לעזור לי פה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני כבן 20 משחק כדורגל כ3פעמים - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ13/01/2013יש לך כנראה דלקת בגיד של הפיקה, ורצוי להמנע ממאמצים כמו כדורגל, עד שהאיזור מחלים.
בדאי לשלב גם טיפולי פיזיותרפיה מותאמים. כדאי גם מגן ברך שמוריד עומס מהגיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתשובה אני עשוי להתגייס
שלומי13/01/2013בעוד חודשיים לשירות קרבי איך אדע אם זה עבר. האם אפשר לבדוק אתזה ולרפאות אתזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתשובה אני עשוי להתגייס - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ14/01/2013כדאי לבצע את שרשמתי. אני בדרך כלל זה פוטר את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)