צ'יסטה באורך 16 מ"מ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צ'יסטה באורך 16 מ"מ
    ד``ר אליהו ליברטי
    16/02/2013

ב-3-2006 עברתי ארטרוסקופיה לא מוצלחת בברך ימין,
    וכתוצאה ממנה ניפגע לי העצב הפטרלי באזור ברך ימין והירך הימנית ,שהוגדר כ-CRPS
    מאז עברתי מס' ניתוחים שלא פתרו את הבעיה והיום לאחר ניסיונות רבים לטיפול בשיכוך הכאב, אני כשנתיים וחצי עם משאבת מורפיום מושתלת להורדת הכאב,שעוזרת אבל עדיין בקושי מתנייד ,עם כאב תמידי ברגל ונעזר בקביים .
    לאחרונה הברך השמאלית הראתה סימנים לא טובים וב-MRI נראים סימנים של CRPS גם בברך השמאלית .לפני חודש בערך הגעתי למצב שאני לא יכול לדרוך על רגל ימין כאב שלא נותן לי האפשרות להעמיס משקל על הברך .הופניתי לMRI דחוף והתוצאות מצורפות נמצאה צ'יסטה באורך 16 מ"מ ,האם היא הסיבה לכאב ?ומה אתם ממליצים לעשות במצב זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ'יסטה באורך 16 מ"מ

הוספת תגובה

• תוצאות MRI - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    17/02/2013

הי שלומי, הציסטה אינה סיבת הכאבים שלך. ה- MRI מראה גם קרע ישן במניסקוס הפנימי, אך במצבך מומלץ כמה שפחות ליזום ניתוחים. ממליץ המשך טיפול במרפאת כאב כמו הטיפול שקבלת עד היום ל- CRPS.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו