ארקוקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארקוקסיה
    אורי
    10/04/2013

שלום דוקטור.
    הרופא ביקש ממני ליטול ארקוקסיה...גיליתי באנטרנט שהיא תרופה מסכנת חיים...וגורמת לבעיות רבות.
    אני מפחד לקחת את התרופה...מה אתה מציע...יש עוד תרופות דומות אבל לא עם אותם תופ]עות לוואי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארקוקסיה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/04/2013

ידוע לך שנהיגה היא פעולה מסכנת חיים. ראית חדשות היום עם התאונה בחיפה והתאונה בדרום. אז מה, מחר בבוקר לא תנהג לעבודה?...
    טוב, מה אני מנסה לומר, חברות התרופות רושמות את כל הדברים הרעים שיכולים להיגרם בשל התרופה, אחרת הם יתבעו לדין בגלל שלא היזהירו. הדברים הרעים אכן מתרחשים... לפעמים. כמה זה לפעמים? זו בדיוק הנקודה. התשובה היא - מאד מאד מאד נדיר. סטטיסטיקות מדוייקות תנסה למצוא לבד באינטרנט. אני עצמי משתמש באופן חופשיבתרופה כשצריך ורושם אותה לחולים שלי פעמים רבות ביום. עד היום לא נתקלתי בשום סיבוך ממשי למעט חולים בודדים שהתרופה גרמה להם לאי נוחות בקיבה. אני מקווה שהרופא שרשם לך את התרופה מכיר את מצב בריאותך ויודע על תרופות אחרות שאתה נוטל. אם לא, דבר עם רופא המשפחה שלך לפני שתתחיל לקחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו