פיענוח MRI לאחר תאונת סקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח MRI לאחר תאונת סקי
    מרי
    18/04/2013

שלום רב,

לפני כארבעה שבועות התהפכתי תוך כדי סקי והמגלשיים לא השתחררו. כשבועיים הייתי עם סד על הרגל, ולאחר CT שנבדק ע"י רופא הוחלט כי אין שבר והסד הורד.
    קיימת מגבלה בתנועה (אין יישור מלא של הרגל וזווית הכיפוף כ- 100 מעלות (חל שיפור))
    אין בעייה בנשיאת משקל על הרגל, אם כי אני מתהלכת בצליעה. הכאב הוא בחלק הפנימי של הברך.
    הומלץ על פיזיוטרפיה ו- MRI

מצ"ב פיענוח ה MRI ופיענוח ה- CT (שהתקבל רק היום).

מהפיענוח של ה CT אני מבינה כי כן יש שבר, האם לחזור ולקבע את הרגל בסד ולא לדרוך עליה - למרות שלא כואב?

האם ניתן להמשיך בפיזיוטרפיה ובפעילות (הליכה) בהתאם ליכולת?

לתגובתכם המהירה אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח MRI לאחר תאונת סקי

הוספת תגובה

• בהמשך למייל הקודם - הוספת פיענוח CT

מרי
    18/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למייל הקודם- הוספת פיענוח MRI

מרי
    18/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיענוח MRI לאחר תאונת סקי - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    27/04/2013

מרי שלום, זאת תהיה טעות חמורה ורשלנות רפואית אם על פי פענוחים של CT ו-MRI
    אתן לך הנחיות אם מותר לדרוך ומה לעשות. כל אורטופד מומחה המטפל בברכיים צריך לראות את הצילומים עצמם ולא רק את הפענוח. הוא צריך לבדוק את הברך במו ידיו. רק אז אפשר לקבל החלטה אחראית על המשך הטיפול, מה מותר ומה אסור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו