כאבי מפרקים במקומות שונים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מפרקים במקומות שונים בגוף
    סמי2
    12/08/2013

שלום לכולם,
    אני סובל מכאבי מפרקים בשנתיים האחרונות, טיפלתי בגלי הלם שפתרו את הבעיה אבל כל פעם שנפתרת בעיה במפרק אחד מתחילה בעיה במפרק אחר, ואני לא רואה לזה סוף, האם יש למישהו עצה איזה סוג רופא או טיפול יפתור את הבעיה?
    פתרתי בעיות כאבים במפרק ברך ימין, במרפק ימין (מרפק טניס), ובעצם הזנב, עם גלי הלם
    התחילו עכשיו בעיות במרפק שמאל, מפרק כף יד ימין, ומפרק אגודל יד שמאל,
    יש לציין שגילו אצלי חומצה אורית גבוהה ואני לוקח זילול כבר כחצי שנה
    בבדיקה פיזית שללו בבלינסון דלקת פרקים,
    במיפוי עצמות ראו קליטה מוגברת רק ב CMC-J 1LT
    אני כבן 50 ולא עושה פעילות ספורטיבית חריגה
    אודה למי שיוכל לייעץ מה יכול לעצור את הדלקות שמסתובבות בבמפרקים
    סמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי מפרקים במקומות שונים בגוף - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    12/08/2013

מרפק טניס הוא דלקת בגיד ולא כאב במפרק. כך שייתכן שאתה קורא להרבה סוגי כאבים "כאבי מפרקים" בעוד שזה לא כך. גלי הלם עוזרים בהרבה מקרים אך זה לא צריך להיות הדבר הראשון שמנסים. לכל מפרק יש דרכי טיפול מומלצות אחרות. אמרת ששללו בעית מפרקים כללית כך שלא מדובר במחלה אחת שמחברת את כל בעיות המפרקים. חומצה אורית גבוהה יכולה ליצור משקעים במפרקים וכאבים ( מחלת גאוט, ידועה גם בשם פודגרה) אבל אין הכרח שכל מי שיש לו חומצה אורית מעט גבוהה סובל מגאוט. הרופאים שאמורים לטפל בך הם לפי הסדר: רופא משפחה לבדיקת נושא החומצה האורית, רופא אורטופד לטיפול ממוקד בבעיה זו או אחרת, ראומטולוג למתן טיפול כרוני אם צריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו