ממצאי בדיקת סיטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאי בדיקת סיטי
    עבד
    30/12/2013

ברקע מחלת מפרקים ראומטית 10 שנים מטופל ביומרה 2 זריקות לחודש 40 מ"ג ללא שום הטבה במצבי לאחרונה ביצעתי בדיקת סיטי מפרקי אגן וירכיים להלן התוצאה:
    פרקי ירכיים תקינים .אנקילוזיס ניכר במפרקים ה- sij דו"צ עם שינויים ניווניים וסקלרוזיס באילאום סביב המפרק משמאל.המיסקרליזציה של החוליה l5 משמאל.
    בגובה החוליות l4- l5 בלט דיסק אחורי דיפוזי עם שינויים דיסקופתיים בגופי החוליות.
    שינויים דיסקופתיים גם בלוחית העליונה של החוליה l4 .
    אשר יחד עם היפרטרופית פצטים בולטת גורמים להיצרות תעלת השדרה והיצרות תעלות השורשים הספינליים.
    לסיכום:אנקילוזיס ניכר ב..sij דו"צ בחולה עם רקע של אנקילוזינג ספונדליטיס קשה
    ומתקדמת מאוד עם שינויים ניוונים משניים משמאל.
    המיסקרליזציה של החוליה l5 משמאל ושינויים ניווניים ודיסקופתיים עם היצרות תעלת
    השדרה בגובה l3- l4 ..l4- l5 . אני כבר מיואש ממצבי שהולך ומחמיר למרות הטיפול
    הביולוגי שכבר כמה שנים אני נוטל.
    ***האם מצבי הבריאותי הוא עד כדי כך חמור? אני מוגבל מאוד בניידותי מהלך על קביים קנדיות בנוסף לקיפוזיס חמור בעמ"ש .תודה ..עבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאי בדיקת סיטי

הוספת תגובה

• ממצאי בדיקת סיטי - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    02/01/2014

אני מבין ורואה את הבעיות הרבות שבוודאי לא עושות לך חיים קלים. לצערי פורום זה עוסק בבעיות מפרקים ולא בבעיות ראומטיות. מנהלי הפורום הם אורטופדים מומחים ולא ראומטולוגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו