תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשה
    מאור
    10/02/2014

שלום ,אני בן24 ,ויש לי כאבים במפרקים כאבים עזים ,זה מתבטא במפרקי הברח ששם הכי כואב לי וגם מפרקי הידיים האצבעות מרפקי הידיים ,כאב בכיף הרגל ,
    אני כבר שנה בבית מושבת בקושי הולך לא עובד ,הכאב שלי מתבטא בהרגשה של דקירות ,חום במפרקי הברח ,כיאלו חופרים לי בתוך העצם,הרגשה של משהו שזז בתוך מפרק הברך,כל פעם תיאור הכאב משתנה ,כאב כמו צמרמורת כיאלו עצם נוגעת בעצם,לפעמים יש לי הרגשה כזאת כאילו כמו כאב של דלקת חניכיים,יש לי נקודות מסוימות שאני נוגע בהם ורגישות מאוד ואומר לעצמי אני לא מדיימיין באמת כואב לי ,
    הייתי אצל מלא רופאים עשיתי mri ומיפוי עצמות והכל יצא תקין עשיתי בדיקת דם anti ccp כי היה חשד לדלקת מפרקים שגרונית אבל הבדיקה יצאה תקינה למרות שrf שלי היה גבוה יחסית ,אני לא יודע כבר מה לעשות כל פעם אומרים לי זה בראש שלך ,אבל זה לא נכון אני מרגיש את הכאב ,יש לי גם נעילת מפרקים ואי יכולת ללכת כלל אני בכיסא גלגלים כל פעם שזה קורה,אף רופא לא יודע מה יש לי ,בבקשה אני מתחנן תעזרו לי בבקשה לגלות ולפענך את הבעיה שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשה

הוספת תגובה

• תעזרו לי בבקשה - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    12/02/2014

אם הכאב הוא במספר מפרקים הטיפול הוא של ראומטולוג ולא אורטופד.זה שבדיקות הדם שלך תקינות זה לא מספיק כדי לקבוע שאין בעיה שגרונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו